CPU upgrade
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- ~~~~~
- Автомобил:
- Двигател:
CPU upgrade
Имам дънна платка с цокъл 754. Процесора е Семпрон 2800+. Мисля си дали има полза да го ъпгрейдна - максималния наличен за тоя цокъл е Athlon 3200+. Дали ще има видим ефект и смисъл? И дали стария вентилатор ще може да се ползва?
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
bboikov написа:...СТАРО ЗА НОВО В НЯКОЙ ПО-МАЛЪК МАГАЗИН...

- ~~~~~
- Автомобил:
- Двигател:
За смяна на дънна платка въобще не мисля. Не ми е толкова притрябвало забързване, че да си усложнявам живота. Мислех си само процесора ако се подмени доколко ще има смисъл. Защото ще слагам разни допълнения по софта, които ще понатоварят и викам да компенсирам с процесор, че да не се усети забавяне. Ама и така може да си карам.
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
Щом ще слагаш по-тежък софт според мен най-добре си вземи една пръчка рам
дано да не си с DDR 400,че на един приятел му търсих оня ден и като гледам какви праи са
и още нещо,миналата седмица ми досехоха един комп за преинстал,та оправих го софтуерно,ама пусна нещо по-тежко и забива,уж всичко точно пък и не беше неква щайга...викам си ко му напраих бре
и взех че го отворих(беше на около 2 години) вътре радиатора на процесора задръстрен,същото и с видео картата,ама нейния едвам въртеше.Та мисълта ми е почисти го от вътре ако не си го правил щото оказва гоооолямо влияние 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”