паркиране пред блока!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

паркиране пред блока!!!

Мнениеот evgenyh » Нед 07 авг 2005 22:21

Пичове писна ми с тия селяни пред блока, ебати тъпанарите прости, просто няма случай да изляза с колата и после некое говедо да не се е намърдало Mad другия хит е някой копелдак да спре така, че да блокира други 2 места, а местата така и така са кът, ама никой не се съобразава братче, има няколко такива дет си спират на едно място от години и когато аз се връщам и всичко е заето освен тяхното не им спирам, а ходя да си търся некъде другаде. Сега обаче просто се вбесих - един тъп селяндур - шапкар дето претендира, че бил много възпитан братлета, копелето се заврял точно по средата на поседените 2 свободни места и ни отляво ни от дясно да влезеш, причерня ми направо, и пак, вместо да го запуша тоя идиот, пак спрях на майната си, и вместо да ида да му вдигна един як скандал се прибрах вбесен ама кво да правя,не мога да им сляза на нивото на тия селяци....омръзна ми вече...ама нема наблизо платен паркинг, най близкия е на 15 мин. ебати, много ми е далече...незнам кво да правя вече, омръзна ми с тоя голф само да се притеснявам, трябваше май да си взема некъв 15 годишен френски или италиански барутарник, ама да не ми пука...е*и му майката с извинение, пичове, братлета, по цял ден на работа а като се прибереш, вместо да си почиваш :?: д**а и селяндурите, това не е по месторождение - СЕЛЯНДУР си е диагноза и оправия няма :heavymetal:
Дано да нямате подобни проблеми, сега разбирам колко важно е да са ти готини съседите - в стария квартал такова нещо никога не ми се е случвало, а сега е ежедневие... :?

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 07 авг 2005 22:33

Преди време и аз бях бесен от некадърно паркиране-местата пред блока са малко и бяхме почнали да паркираме на 45 гр.спрямо тротоара-добре ама простотията не ходи по гората-тогава си я паркирам от другата страна на блока-родих се -отпред прашасва за 2 часа от камионите по строежите-отзад ако е сухо времето си е чиста за 5 дена поне-сутрин до нея имам 40 метра ходене -тъкмо загрявка преди работа :D

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Пон 08 авг 2005 0:34

evgenyh: пич ъхаха при мен е същото . просто все едно аз разказвам
явно не си единствен ( не сме единствени ) предполагам на всякаде е така
при нас малко се пооправи след като си сложихме бариера :twisted: пред паркинга на блока
така поне само от нашия блок паркират на нашия паркинг
преди и от съседни блокове идваха и тогава беше ебаси якото
........ Mad :banghead:

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пон 08 авг 2005 11:46

:) :) Нашият блок е малък и живеят само пенсии, обаче няма паркинг, спира се на уличката, би имало място за всички, обаче като спреме аз, майка ми, Баща ми, той е с две коли, и ми става супер смешно, всичко е превзето,но какво да се направи.

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Пон 08 авг 2005 11:59

Аз затова си паркирам на ливадката до блока, хем съм под лампата, хем съм сигурен, че някой майстор на волана няма да ми изкърти ПАК бронята при опит за паркиране/излизане. Може колата да е кал цялата, ама съм си спокоен. :)

Потребителски аватар
guard
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот guard » Пон 08 авг 2005 12:00

Да ти кажа с паркиране пред блока, такива проблеми нямам, аз си я държа на платен паркинг..... който всъщност е платен но не носи отговорност за колите....така му гепиха на един пич 3-ката.........въобще българска работа като на всякъде....но това друга тема....

Имам проблеми като реша да паркирам някъде си, незнам защо но много мразя да паркирам където има много коли.......винаги си избирам някакво краище ъгълче или нещо от сорта, разбираш ме?
Обаче винаги се намират келеши и паркират на 10см разтояние от мен.......адски се дразня, особенно пък ако място бол, 3коли на паркинг за 200коли, моята в края......и след 3-мин дошли 5коли паркирали на сантиметри от мен, след като цял паркинг празен седи.............какво е обяснението за това.......????????? :twisted:

Потребителски аватар
warrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот warrior » Пон 08 авг 2005 12:37

СанбернаР написа:какво е обяснението за това.......????????? :twisted:

ами пич, човека е стадно животно :) трябва да се гушка у някого :-)

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Пон 08 авг 2005 13:04

При мен такава е ситуацията, но на работа. Сутрин не мога ди с намеря място половин час, аместа има, но хората са си паркирали както те си знаят. Особено много се дразня когато някой паркира на входа на паркинга зад офиса и целия паркинг е празен, направо откачам :evil: не разбирам такива идиоти, дето при свободен паркинг спират на входа му, а не вътре.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пон 08 авг 2005 13:08

"Он че ми каже на мен, къде и как да паркирам" Ей такава е логиката. Ама един гъзар с БМВ дето паркираше така, знаеш ли колко бързо се научи да паркира като хората? Всички под ъгъл да има място, той нашия гъзар - не. Успоредно на тротоара. Хайде аз успоредно на него на 3 см. от вратите......... Я да видим бате сега как се излиза? И от тогава чинно като другите паркира идиота му с идиот

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Пон 08 авг 2005 13:48

Аз какво да кажа като на паркинга зад блока има място за 15 коли, но вместо това 10 тариката са си сложили клетки - Алооооуууу, като съм си плащал за апартамента съм си платил и част от паркинга зад блока.

Паркирам аз пак зад блока до входа - да не им преча на киселите гъзове, и един ми разправя да се махам, че трябвало да маневрира много за да си излезне от клетката.....

Mad

Потребителски аватар
gugutka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Parkirane

Мнениеот gugutka » Пон 08 авг 2005 13:50

И пред нас един паркираше като за трима
ама аз се наврях един ден на 5 мм до него /под ъгъл/и сутринта ела да видиш 30 мин. излизане направи
от тогава 6 месеца най-примерния от всички беше

Потребителски аватар
spokomen
Автомобил: VW Passat B3 Ford C-Max
Двигател: RP 1991 Durateck 2_0
Контакти:

Мнениеот spokomen » Пон 08 авг 2005 13:52

Аз бих разделил нещата на две. Едното е за начина на паркиране: И аз се дразня от некадърно или безцеремонно паркиране. Би трябвало да паркираш така, че да оставиш максимално място за другите и да не създаваш потенциална опасност някой друг, заобикаляйки твоята кола да удари съседа. Адски се дразня и когато някой ме запуши. Аз общо взето не се интересувам коя кола на кого е и не знам и кои са колите на съседите от входа. Ако някой обаче ме запуши обикновенно от клаксона излизат по балконите поне три входа. Може и да не съм прав, но не се съобразявам кое време е. Втората част обаче е за мястото на паркиране: какво означава " нашия" паркинг или " моето" място.Мое е мястото за което имам нотариален акт. Изобщо не се замислям ако има свободно място удобно за паркиране дали там не обича да спира някой съсед. Когато няма място - както обикновенно - пред нашия вход спирам пред съседния. Ако съм някъде другаде например - в някой квартал да си свърша работа или на гости - какво да питам хората удобно ли ще им бъде и дали ще ми позволят да спра пред блока ли?

Lazar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lazar » Пон 08 авг 2005 15:24

Един съсед пък си паркира на тротоара,точно пред входа на блока,и то така че двама души не могат да се разминат..... :No..нали не че няма място на паркинга..ама... Screwy

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Пон 08 авг 2005 17:37

то хубаво да запушиш някой ама така веднъж без никой да съм запушил си намерих старата кола с обърнато огледало/добре, че се криви навсякъде/, изкривена чиастачка и издрана от пирон - целия заден калник, щото сигурно съм спрял на място дето некой идиот е решил, че си е негово - на тротоар :!: добре, че беше стара та не ме беше чак толкова яд за тия простотии ама защо така бе? и с каква смелост ги правят тия номера :?: Ами ако взема случаино да го видя кой е тоя селски дис? нали после ще му обърна захапката?!? и освен това такива простотии не се правят от разни мутри които се чустват безнаказани - те не биха се занимавали с това, тия простотии най-често ги правят разни изкуфели дъртаци дето не си дават сметка какво вършат и какви биха били последствията ако ги пипнат. и все пак не бих им го върнал на колите - това е простотия :!: та с тая кола се притеснявам да запушвам, че знам ли кво ще стане, ще трябва да претрепя някой... иначе заради това вече е цялата издрана и от 2-те страни заради паркиране по храсталаци, няма да е лошо някой да ми препоръча някаква полир паста за оправяне на лака :?

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Пон 08 авг 2005 18:08

Напълно си прав че тези мизерии се правят само от изкуфели дъртаци аз живея на 1-я етаж и много често пуша около 12 часа посред нощ на терасата преди да легна и на 2 пъти съм засичал подобни говна я да пукат гуми без всякаква причина я да драскат по коли. Съответно казвам на собственика на колата. Та нали моята и тя стои там. Повече не са се мяркали тези хора ненам що.....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”