Пичове писна ми с тия селяни пред блока, ебати тъпанарите прости, просто няма случай да изляза с колата и после некое говедо да не се е намърдало Mad другия хит е някой копелдак да спре така, че да блокира други 2 места, а местата така и така са кът, ама никой не се съобразава братче, има няколко такива дет си спират на едно място от години и когато аз се връщам и всичко е заето освен тяхното не им спирам, а ходя да си търся некъде другаде. Сега обаче просто се вбесих - един тъп селяндур - шапкар дето претендира, че бил много възпитан братлета, копелето се заврял точно по средата на поседените 2 свободни места и ни отляво ни от дясно да влезеш, причерня ми направо, и пак, вместо да го запуша тоя идиот, пак спрях на майната си, и вместо да ида да му вдигна един як скандал се прибрах вбесен ама кво да правя,не мога да им сляза на нивото на тия селяци....омръзна ми вече...ама нема наблизо платен паркинг, най близкия е на 15 мин. ебати, много ми е далече...незнам кво да правя вече, омръзна ми с тоя голф само да се притеснявам, трябваше май да си взема некъв 15 годишен френски или италиански барутарник, ама да не ми пука...е*и му майката с извинение, пичове, братлета, по цял ден на работа а като се прибереш, вместо да си почиваш

д**а и селяндурите, това не е по месторождение - СЕЛЯНДУР си е диагноза и оправия няма
Дано да нямате подобни проблеми, сега разбирам колко важно е да са ти готини съседите - в стария квартал такова нещо никога не ми се е случвало, а сега е ежедневие...