thanksЕкометал инжинеринг или изкупуване на коли за втор.суровини!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- evgenyh
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: BSE 2005
Екометал инжинеринг или изкупуване на коли за втор.суровини!
Не знам дали сте им слушали рекламата на тия как щели да приберат твоята "купчина старо желязо" и т.н.(на мен лично ми проглушиха ушите щото слушам много радио), та реших да им звънна ей така, да ги питам колко ще ми дадат за един Москвич 21412(щото ми се мота само вече и въпреки, че е в движение не го ползваме и не ща да му плащам само данъци, гр.отгв. и т.н.
) и тия ми изгряват с оферта от 190лв. eyecrazy - смешници, то аз ако го закарам на някой пункт за вторични сигурно ще ми дадат повече? Та в тоя ред на мисли дали някой има идея къде другаде да проверя колко(левчета
) ) мога да му взема на туй нящо
thanks
thanks- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
Не помня с то4ност , но сам 4увал 4е на мохера мотора му струва доста на втори4ни(има нещо алуминиево по него .. .главата ли беше де да знам .... понеже ги мразя и не сам запомнил ) ама трябва да му земеш пове4е от 190 лв ако го закраш за скраб... така си мисля де
нека някои запознат с москви4ите да каже
нека някои запознат с москви4ите да каже
На мен 190лв ми се струва съвсем прилична сума.
Аз мойта шкода 1000МВ (1000 малки бели) я дадох за 120лв
, а също си беше в движение. Лошото е, че трябва да спреш колата от движение за да спрат да ти вървят данъците (т.е. трябва да си платиш вси4ко, което дължиш до момента
. По закон ако решиш да я даваш за скраб трябва и да платиш Екотакса, която беше към 90лв
: . Аз този момент разбира се го пропуснах!!! 
Аз мойта шкода 1000МВ (1000 малки бели) я дадох за 120лв
. По закон ако решиш да я даваш за скраб трябва и да платиш Екотакса, която беше към 90лв - pit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Екометал инжинеринг или изкупуване на коли за втор.суров
Аз моя стар варбург го дадох за 150лв.Хората дойдоха на адреса и го дигнаха с репатрак.Взеха ми и номерата и талона и след 2 дена ми ги донесоха,тва е за да мойе ако ги спрат по пътя полицаи да покажат документи.После отиваш в КАТ и казваш че я спираш от движение,струваше 3.00лв.Взимат ти талона и ти дават една фърчаща бележка.После отиваш в общината,плащаш в данъчното всичко
което дължиш,и чак тогава можеш да я спреш от движение.Спират да ти текат всякакви такси.Това е.Вече ако ще я бракуваш отиваш и плащаш тази екотакса и струва 90 лв. ли беше,нещо такова.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”