да питам по умните за проблем USB
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
да питам по умните за проблем USB
Значи,имам флаш памет,и компа ми не ще да прехвърля мп3 формат,а прехвърля архиви,текстове и други неща.Пробвах го на друг комп. прехвърля си всичко нормално.Преинсталирах,пак същото.Пробвах със fm transmiter-a и там не иска да прехвърля.Съобщението е,че пътят бил моного дълбок???? иначе си намира устроиства,драйвери всичко.От какво може да е?
Странна работа, но се случва. Значи преполагам, че си с по-стар уиндоус. На другия комп дето си пробвал да прехвърляш с по-нова операционна система ли е? Щом пише, че пътя е много дълбок значи мп3-ките най-вероятно са в много папки. Дай им Cut и ги измести в главната директория на флаша и после пробвай да копираш. Ако не стане пиши пак и дай повече инфо за операционните системи.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
'ич ме няма по компютрите, но да ви кажа, че няма да е от FAT-a или старата ОС.
До скоро си работех главно на WIN 98 и след инстолла на нужния за флашката памет и прехвърляше точно това, което й задам и откъдето й задам...
Сега на ХР-то по-може да има грижи, чесно казано... Поне с пращането на сМинки по Скайп жена ми има, ако е в My Documents.
До скоро си работех главно на WIN 98 и след инстолла на нужния за флашката памет и прехвърляше точно това, което й задам и откъдето й задам...
Сега на ХР-то по-може да има грижи, чесно казано... Поне с пращането на сМинки по Скайп жена ми има, ако е в My Documents.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
radotom написа:'ич ме няма по компютрите, но да ви кажа, че няма да е от FAT-a или старата ОС.
всъщност е възможно да е и от фат, и от старата ОС
пробвай да форматираш (под фат32) и после да копираш
-
- Автомобил:
- Двигател:
вариант: името на файл има някакъв спец символ
- или просто нямаш права да четеш файл
Имай предвид че при копиране с Уин Експлорера, ако 1 файл в папката по някаква причина не се чете - ще изкара съобщение че целия трансфер пропада
Просто ако не дадеш информация какво точно се случва при опит за копиране, само можем да гадаем.
- или просто нямаш права да четеш файл
Имай предвид че при копиране с Уин Експлорера, ако 1 файл в папката по някаква причина не се чете - ще изкара съобщение че целия трансфер пропада
Просто ако не дадеш информация какво точно се случва при опит за копиране, само можем да гадаем.
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата над мен е прав - името на файла е кофти, но в твоя случай най-вероятно е кофти юзъра ти на уин-а. Ако си слагал някакви специални символи в името на потребителя или пък е на кирилица, е възможно от това да ти се шашка Уина. Отиди в контрол панела, потребителски акауни и си направи нов с някакво тривиално име от една дума (примерно user) ... после се лог-оффваш от текущия юзер и влизаш с новия и тестваш флашката
но предварително прехвърляш музиките от my documents на стария примерно в главния фолдер ( c:\ ) 

сега ще пробвам и тоя вариант.Иначе ситуацията е такава при прехвърляне: започва да прехвърля,даа ми да речем оставащо някакво време и си се прехвърля....и така стига до средата и.....след кратко мислене,казва че пътя е кофти
прехвърлял съм всякакви песни ,с всякакъв текст от всяко място в компа...не ще
сега пробвах с друг акаунт,песента се казва 1.mp3....и не става...ще преинсталирам,няма как

сега пробвах с друг акаунт,песента се казва 1.mp3....и не става...ще преинсталирам,няма как

- Gal
- Автомобил: МК7
- Двигател: DCYA 2018
имах проблеми с един флаш куча марка от първите...форматирах го как ли не, 3 пъти го пращах рекламация и накрая не знам какво му бяха правили, но се оправи
иначе не искаше да копира, ако се навиеше случайно го правеше адски бавно
и трансмитера не го разпознаваше по някое време
компютрите също
изчезваше цялата информация от него
нещо фата му се сецкаше
иначе не искаше да копира, ако се навиеше случайно го правеше адски бавно
и трансмитера не го разпознаваше по някое време
компютрите също
изчезваше цялата информация от него
нещо фата му се сецкаше
Върни се в “ОФФ-Топик - други”