Това е фирмата
Bulgarian Recruitment Company.
Любопитно ме е има ли някой повече инфо за нея.Занимава се с уреждане на работа в Англия(Поне така се води).
Питам тъй като ми искат към 3000 лева за уреждане на всичко та мисалта ми е дали е коректна фирмата и има ли вариангт да изгърмя с кинтите??? Ако ги дам изобщо де
Има ли някой наблюдения за фирмата БРС ???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- knight-errant
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Личен съвет - пари на ръка не давай.Има легални трудови борси, които уреждат нещата по друг начин.Аз лично не бих се доверил ни най-малко на хора, които искат подобни огромни суми.Известни са много такива фирми в Пловдив, които взимат парите на хората и после едно голямо нищо, а те ходят да гонят Михаля да си вземат парите обратно.Тук би могъл да получиш отговор за лицензираните частни трудови борси и съответните законосъобразни тарифи за извършваните от тях услуги, както и за възможностите да заминеш легално за чужбина чрез Дирекцията "Бюро по труда" на територията на чиято община е постоянния ти адрес по документ за самоличност.В случай, че има интерес бих могъл да проверя каква работа в чужбина и къде предлага Дирекцията "Бюро по труда" в Пловдив, както и частна трудова борса "Радост" също в гр.Пловдив./Същото най-рано утре, т.к. в момента съм възпрепятствуван./
Върни се в “ОФФ-Топик - други”