Последното засичане бе с 4-ма човека,пълен догоре багажник със сакове и пълен резервоар,даже преля малко,а на връщане дозаредихме още.
Общо 170лева,63литра и изминати малко над 1000км,т.е. ~6.3\100
Като пътят е магистралата Пловдив-Бургас,някъде 200-300км беше пуснат климатроникът,после имаше доста планинско изкачване и накрая стръмен черен път,като планинското и черния път го катерих 4 пъти,понеже се наложи да ходя един път до Бургас по работа и два пъти до Несебър

Отидохме да Иракли

Плажът и водата са много чисти,има много места
Още на отиване обаче не потръгна
След Поморие карахме в колона сигурно 100 коли!Имаше екстремно спиране,5-6 коли пред мен спряха,аз също спрях на 1м зад Полото,махнах си крака от спирачката и в този момент едно Рено Клио ме натресе отзад,аз пък от удара се забих в Половера пред мен
Последиците бяха малки поне,Полото с пукната задна броня,Голфо с 2 паднали номера,а пък Клиото беше най-зле - смачкан преден капак и пукнат радиатор
Писаха акт на Реното за 120лв за неспазване на дистанция и и взеха талона с точките!
Единият полицай 3 пъти оглеждаше Голфа,понеже нямаше нищо счупено или пукнато,засмя се и ми каза - Бе тва е Гоуф уе
Докато чакахме КАТ пък на 10м пред нас в другата посока стана още една катастрофа,но също лека
Аз се разминах леко,само 4 кинта за легло за задния номер
Само предната решетка не съм я оправил още,но не е проблем тя
Пък да видим ще платят ли нещо от ГО
Забравих да каже,че и двата държача на преден ляв фар са счупени и от ГО писаха,че целият фар е за смяна!!!
Вижда се на снимката с отворения капак

Иначе ето и снимки от Иракли

Пътят до Иракли е черен,само в началото е ужасно зле на входа,после става поносим и се минава спокойно с автомобил!Аз поне не опрях никъде,внимателно и бавничко и става
Два дена изкарахме и бегом към Несебър

Друго си е на легло и с баня в стаята

Пък и ходихме на купонче на Свен Вет и нямаше кой да изкачва до Иракли рано сутринта
Иначе пак бихме отишли на Иракли,чисто,спокойно и красиво
Само на плажа малко трудно се спи де