Как е по "Цариградско"?
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
golfarata написа:пистата е мокра и не става за сликове колеги........ ако нямате пара за гуми не карайте по "Цара" че глупаците се прибраха от село и София е пълна с некадърници които пречат на свободното зигзагообразно / шахматно / движение по "Цара". много вода много.........................
сутритна щех да се пребия пред метро точно, докато изпълнявах движенията описани от теб и гоних едно ауди 80 2.0 куатро

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
golfarata написа:брат на метрото е лудница пистата е голема ама требва да имаш сърчице да биеш аудита.......... последно ме офф-на една белка като твоята ама ауди - мислех че е 2,0 16 а то било 2,6 - бел хладилник мраз ама ми чупи предните зъби малко......... внимавай брат!
ми незнам, началото ми взе, после тоя или му беше мек крака, или китката, почнах да го настигам и до 160 бях на 20-тина метра зад него ама много локви

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:15, променено общо 1 път.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мамицата им стара, цяла сутрин търся алтернативни маршрути да стигна до Руски Паметник и аха пред офиса чувам по радиото че е отворено всичко ... деебиш и балканската история - ше къртим, нема 'а къртим, а бе мамицата ви кат сте почнали нещо ще го карат докрай, аз кат вали съм на работа деа ... или поне да не объркват народа тия от медиите ....
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:снощи казаха по Бтв че е отворено, явно не си гледал късната емисия
А бе дай заради тия тъпаци да седиме само пред телевизора, та белким да разбереме дали може да отидеме утре на работа или не... те си решават нещо в последния момент и само те си знаят...

За "Околомръсното" гледам една статия в която пишеше нещо от рода "ще бъде затворено от 23 часа довечера до ...." - не земат да кажат две-три седмици предварително та хората да се подготвят, а те.... д..а м..а им....

А относно ремонта на Цариградско - не е безмислен, нали депутатите трябва да пътуват удобно и комфортно докато ги возят сутрин на работа. Па мое да решат да пийнат кафенце със сутрешния вестник в колата.