Как е по "Цариградско"?

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Нед 05 авг 2007 20:02

пистата е мокра и не става за сликове колеги........ ако нямате пара за гуми не карайте по "Цара" че глупаците се прибраха от село и София е пълна с некадърници които пречат на свободното зигзагообразно / шахматно / движение по "Цара". много вода много.........................

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 05 авг 2007 20:04

golfarata написа:пистата е мокра и не става за сликове колеги........ ако нямате пара за гуми не карайте по "Цара" че глупаците се прибраха от село и София е пълна с некадърници които пречат на свободното зигзагообразно / шахматно / движение по "Цара". много вода много.........................

сутритна щех да се пребия пред метро точно, докато изпълнявах движенията описани от теб и гоних едно ауди 80 2.0 куатро :? бах тия локви......

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Нед 05 авг 2007 20:08

брат на метрото е лудница пистата е голема ама требва да имаш сърчице да биеш аудита.......... последно ме офф-на една белка като твоята ама ауди - мислех че е 2,0 16 а то било 2,6 - бел хладилник мраз ама ми чупи предните зъби малко......... внимавай брат!

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 05 авг 2007 20:10

golfarata написа:брат на метрото е лудница пистата е голема ама требва да имаш сърчице да биеш аудита.......... последно ме офф-на една белка като твоята ама ауди - мислех че е 2,0 16 а то било 2,6 - бел хладилник мраз ама ми чупи предните зъби малко......... внимавай брат!

ми незнам, началото ми взе, после тоя или му беше мек крака, или китката, почнах да го настигам и до 160 бях на 20-тина метра зад него ама много локви :shock

Потребителски аватар
golfarata
"Селски тунинг"
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfarata » Нед 05 авг 2007 20:15

спамиме колегата ше те пробваме по цара скоро като се намериме......... не са ни меки китките нито краченцата - малки са ни моторите ама са от сърце правени и любов към спортните малолитражки на по 30 год. ама сме 200+ кончета / докато спиме брат....../

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Нед 05 авг 2007 20:21

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Нед 23 яну 2011 13:15, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Нед 05 авг 2007 22:01

по битивито на народа казаха че бойко е спрял ремонтите заради дъжда. С други думи и това което беше затворено вече е отворено ;)

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Нед 05 авг 2007 22:06

Muncho написа:по битивито на народа казаха че бойко е спрял ремонтите заради дъжда. С други думи и това което беше затворено вече е отворено ;)

:woooow: :woooow: :woooow:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пон 06 авг 2007 7:46

мамицата им стара, цяла сутрин търся алтернативни маршрути да стигна до Руски Паметник и аха пред офиса чувам по радиото че е отворено всичко ... деебиш и балканската история - ше къртим, нема 'а къртим, а бе мамицата ви кат сте почнали нещо ще го карат докрай, аз кат вали съм на работа деа ... или поне да не объркват народа тия от медиите ....

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 06 авг 2007 8:49

снощи казаха по Бтв че е отворено, явно не си гледал късната емисия ;)

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Пон 06 авг 2007 12:27

Незнам дали е отворено ама сутринта като се пусках към работа рейсовете които принципно житкат по Цариградско завиваха по Др.Цанков.Ако е отворено защо минават от там????

Потребителски аватар
stanislav_s
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stanislav_s » Пон 06 авг 2007 16:52

Ludia написа:снощи казаха по Бтв че е отворено, явно не си гледал късната емисия ;)

А бе дай заради тия тъпаци да седиме само пред телевизора, та белким да разбереме дали може да отидеме утре на работа или не... те си решават нещо в последния момент и само те си знаят... :evil:

За "Околомръсното" гледам една статия в която пишеше нещо от рода "ще бъде затворено от 23 часа довечера до ...." - не земат да кажат две-три седмици предварително та хората да се подготвят, а те.... д..а м..а им.... :evil:

А относно ремонта на Цариградско - не е безмислен, нали депутатите трябва да пътуват удобно и комфортно докато ги возят сутрин на работа. Па мое да решат да пийнат кафенце със сутрешния вестник в колата. :twisted:

Върни се в “Пътеводител”