В момента вечер ми се види доста по-натоварено

faint написа:нищо му няма на пътя.. но съвет от мен - пътувай сутрин (поне Бургас-Сл.Бряг).. тогава е най-спокоен пътя.
В момента вечер ми се види доста по-натоварено
kris11 написа:@Stivi
Колега май бъркаш понятията. Поморие е доста преди прохода на Слънчев бряг. Ти дотам въобще не припарваш, така , че недей давай съвети.
Stivi написа:kris11 написа:@Stivi
Колега май бъркаш понятията. Поморие е доста преди прохода на Слънчев бряг. Ти дотам въобще не припарваш, така , че недей давай съвети.
И като съм в Поморие не мога ли да ходя по 2 пъти в седмицата до Сънито и по 3-4 пъти на сезон до Варна ! Аз като говоря не си гледам кристалната топка че да казвам какъв е пътяА той се води "зловещ" не защото е лош като техническо състояние даже напротив,а понеже не е съобразен с потока автомобили през лятото и на всеки няколко километра се пада поне по една жертва !
lyubobg написа:Вчера ми се наложи да го пропътувам - бях на нокти, пусках всеки, който ми се залепи и иска да ме изпревари и онези ме гледаха странно защо ги пускам, даже и 1 кака пуснах![]()
Равда - Варна го взех за 1ч и 35 мин със супер спокойно каране, не беше и натоварен пътя толкова колкото очаквах. Завойте се броят на пръсти, които са гадни, аз си го представях далеч далеч по гаден и кошмарен този път ....
kris11 написа:lyubobg написа:Вчера ми се наложи да го пропътувам - бях на нокти, пусках всеки, който ми се залепи и иска да ме изпревари и онези ме гледаха странно защо ги пускам, даже и 1 кака пуснах![]()
Равда - Варна го взех за 1ч и 35 мин със супер спокойно каране, не беше и натоварен пътя толкова колкото очаквах. Завойте се броят на пръсти, които са гадни, аз си го представях далеч далеч по гаден и кошмарен този път ....
Браво бе отде я изкопа тази тема ??? Има няма 2 месеца след като е пусната.
Всяка седмица ходя до Сл.бряг или Бургас. Пътя си е идеален.
Който го е страх от завои да не минава оттам.
Браво бе за 1:35 мин Равда Варна - аз за по малко време стигам до Бургас
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта