Зловещият път Бургас-Варна

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
faint
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот faint » Нед 01 юли 2007 21:29

нищо му няма на пътя.. но съвет от мен - пътувай сутрин (поне Бургас-Сл.Бряг).. тогава е най-спокоен пътя.

В момента вечер ми се види доста по-натоварено :?

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Нед 01 юли 2007 21:36

Пътя е сложен, даже забавени и ако се внимава няма проблеми, вечер е най-добре, че се виждат колите от далеч, истинския адски път е Поморие - Съни, аз рядко рискувам и си минавам през Каблешково :!: ... :wink:

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 01 юли 2007 21:44

faint написа:нищо му няма на пътя.. но съвет от мен - пътувай сутрин (поне Бургас-Сл.Бряг).. тогава е най-спокоен пътя.

В момента вечер ми се види доста по-натоварено :?

кажи ми само под 'сутрин' какво разбираш ? 8 часа ? ЗАБРАВИ всички работници пътуват натам.. няма да ти кажа какво е сутрин като отиваш .. няма място особено през ахелой като минаваш е трагедия и то голяма на този малък път там .. вечер е супер просто .. драйв и това е

Потребителски аватар
BECK0
Автомобил: VW Passat B7
Двигател:

Мнениеот BECK0 » Нед 01 юли 2007 22:06

Онзи ден патувах част от пътя горо-долу към 11ч .. имаше движение, може да се изпреварва, но да не е рисково. И много зависи с каква кола си, ако няма тяга недей изпреварва, защото изкачат от гората... немож ги видя.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пон 02 юли 2007 15:52

kris11 написа:@Stivi
Колега май бъркаш понятията. Поморие е доста преди прохода на Слънчев бряг. Ти дотам въобще не припарваш, така , че недей давай съвети.

И като съм в Поморие не мога ли да ходя по 2 пъти в седмицата до Сънито и по 3-4 пъти на сезон до Варна ! Аз като говоря не си гледам кристалната топка че да казвам какъв е пътя :!: А той се води "зловещ" не защото е лош като техническо състояние даже напротив,а понеже не е съобразен с потока автомобили през лятото и на всеки няколко километра се пада поне по една жертва !

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Пон 02 юли 2007 16:14

:wink: Fun is not a straight line!!!! 8)

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 02 юли 2007 21:12

Stivi написа:
kris11 написа:@Stivi
Колега май бъркаш понятията. Поморие е доста преди прохода на Слънчев бряг. Ти дотам въобще не припарваш, така , че недей давай съвети.

И като съм в Поморие не мога ли да ходя по 2 пъти в седмицата до Сънито и по 3-4 пъти на сезон до Варна ! Аз като говоря не си гледам кристалната топка че да казвам какъв е пътя :!: А той се води "зловещ" не защото е лош като техническо състояние даже напротив,а понеже не е съобразен с потока автомобили през лятото и на всеки няколко километра се пада поне по една жертва !

Koлега както си вървиш из града може д ти падне я саксия, я керемида, я клон на главата. Това значи ли , че е зловещ града?
Това , че почти всеки ден има катасрофа на Аспарухов мост заради идиоти и ненормалници - значи ли , че моста или Варна са зловещи??
Скоростта и изпреварването трябва да се съобразяват с възможностите на колата, опита на водача и моментната ситуация на пътя.

Потребителски аватар
chy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chy » Пон 02 юли 2007 21:53

След дългогодишния ремонт на този път вече няма проблеми с настилката.
А колкото до джигитите -та те са навсякъде!!!!Не само по този участък!
Истината е че съм виждал много зловещи неща точно по този път и то без значение от часовия диапазон-и много рано и късно вечерта.То за бойците по пътищата няма почивка......
Просто незнам кой сектор- Обзорският проход или пътя Сл.бряг-Бургас е по опасен!....
Но ако си нащрек няма проблеми.Просто без нерви и с богат репертоар :D :D :D

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Пон 09 юли 2007 20:54

http://dnes.dir.bg/2007/07/09/news1870839.html
ето за това говорих.. бтв - отказах се да пътувам :oops:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 09 юли 2007 21:36

Ако е писано да те удари тухла по галвата ще се сбъдне, ако ти е писано да катастрофираш ще се случи - дали в София, дали в бургас, дали във Варна - ще се случи .Дори и да вземеш мерки предначертаното ще се сбъдне. така , че смело и не се плаши . и в центъра на София ставаш тежки катастрофи.

Потребителски аватар
jivotarae
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jivotarae » Вто 10 юли 2007 8:23

Пътя си е доста добър (за нашите стандарти),ако не се юркаш много-много за около час и половина го взимаш :wink: .Гадно е до Слънчев Бряг,после става доста рехаво.Аз го пропатувах преди 10 дена.

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Съб 25 авг 2007 18:06

Вчера ми се наложи да го пропътувам - бях на нокти, пусках всеки, който ми се залепи и иска да ме изпревари и онези ме гледаха странно защо ги пускам, даже и 1 кака пуснах :P

Равда - Варна го взех за 1ч и 35 мин със супер спокойно каране, не беше и натоварен пътя толкова колкото очаквах. Завойте се броят на пръсти, които са гадни, аз си го представях далеч далеч по гаден и кошмарен този път .... :roll:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Контакти:

Мнениеот kris11 » Съб 25 авг 2007 19:00

lyubobg написа:Вчера ми се наложи да го пропътувам - бях на нокти, пусках всеки, който ми се залепи и иска да ме изпревари и онези ме гледаха странно защо ги пускам, даже и 1 кака пуснах :P

Равда - Варна го взех за 1ч и 35 мин със супер спокойно каране, не беше и натоварен пътя толкова колкото очаквах. Завойте се броят на пръсти, които са гадни, аз си го представях далеч далеч по гаден и кошмарен този път .... :roll:

Браво бе отде я изкопа тази тема ??? Има няма 2 месеца след като е пусната.
Всяка седмица ходя до Сл.бряг или Бургас. Пътя си е идеален.
Който го е страх от завои да не минава оттам.
Браво бе за 1:35 мин Равда Варна - аз за по малко време стигам до Бургас

Потребителски аватар
lyubobg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lyubobg » Съб 25 авг 2007 19:05

kris11 написа:
lyubobg написа:Вчера ми се наложи да го пропътувам - бях на нокти, пусках всеки, който ми се залепи и иска да ме изпревари и онези ме гледаха странно защо ги пускам, даже и 1 кака пуснах :P

Браво бе отде я изкопа тази тема ??? Има няма 2 месеца след като е пусната.
Всяка седмица ходя до Сл.бряг или Бургас. Пътя си е идеален.
Който го е страх от завои да не минава оттам.
Браво бе за 1:35 мин Равда Варна - аз за по малко време стигам до Бургас

аз я пуснах, нормално е да мога да си я изкопая :lol:
а и както казах - карах супер внимателно

Върни се в “Пътеводител”