нов хит сред измамниците на пътя
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: нов хит сред измамниците на пътя
Това са румънски цигани, като често ползват коли с френска регистрация а не вярвам ако се оплачеш да им направят нещо. Затова най-сигурно си остава 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ееее това верно е много стар номер но както изглежда го пробват пак! Скоро даваха по новините как любители на далаверата си купили от "служители на румънското енерго " нафта по 1.20 литъра която се оказала вода с газ за мирис и цвят
Няма да казвам аз като млад и зелен кандидат чейнчаджия как гризнах дръвцето с една "кукла" пред ЦУМ и от тогава като видя циганин ме избива на насилие 

- malcho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди 2-3 месеца по същата схема ме спряха молдовци. Не бях чувал за тази схема, а и наистина имаше деца.
Дадох му 20 кинта и не взех пръстена. Помислих си, че ако ме лъже рано или късно ще си получи възмездието, което заслужава.
Дадох му 20 кинта и не взех пръстена. Помислих си, че ако ме лъже рано или късно ще си получи възмездието, което заслужава.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На такива спирам само ако не са ми ама хич съмнителни, а аз съм много капризен 
Относно полицейската мода, на ченге не спирам ако е на неосветено място, ако е истинско ще ме подгони и ще ме спре.

Относно полицейската мода, на ченге не спирам ако е на неосветено място, ако е истинско ще ме подгони и ще ме спре.
- Sanq_Belov
- Автомобил:
- Двигател:
RS1- браво човек... Измислил си го... От всяка гадост може да се измъкне някаква полза. А за тия гадове дето го правят целенасочено-олио да ги попари п...ли смотани... Два или три пъти ми се случва да спирам- веднъж се мъчеха нещо да ме метнат ама не им мина номера, другите два пъти ги теглих-веднъж до бензиностанция един Фиат и веднъж до града един Голф 3-ка(на един приятел беше и нямаше как да го оставя пича. Ама като го знам как я кара тая кола и как я мъчи другия път ще се направя, че не съм го видял.) За това хора внимавайте- пари на пътя на никой, а за това, че пак може да почнат да се правят на ченгета-няма ли патрулка, скрити ли са на тъмно-никакво спиране. Два пъти ги подминавам такива и няма никакъв проблем значи са били "лъже-полицаи"... Внимаваите много. Съвсем се побърка народа!!! 

- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Jovani написа:Качни си го пръстена на огледалото, и имай едно наум, а и по честичко разказвай историята.
По темата - от 2 седмици един младеж стой в задръстването на спускането на бул.И.Гешов в София, точно срещу ОМВ-то с едно шише литър и половина и иска 2 лева за бензин. Първия път му дадох. След това го виждам там почти всеки ден, сигурно е доходно.
Ха-хах .... да, вярно е там ... всяка вечер съм се чудил какво иска този юнак, просто никога не е идвал до мен. Мислех че пита дали да мие стъклата. До скоро и сутрин беше само че от другата страна на изкачването.
Да, румънския номер е старичък, но все още върви. Спирал съм няколко пъти да помагам но винаги си е било наистина аварийна ситуация, даже точно на Гешов теглих един пасат. Да чукна на дърво не ми се е налагало аз да ръкомахам.
- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
и аз имам един такъв пръстен за 20 кинта.... от преди 5-6 години.... стар номер...
друг е въпросът, че му дадох 20 лв. без да му искам пръстена.... ма той много настояваше
друг е въпросът, че му дадох 20 лв. без да му искам пръстена.... ма той много настояваше
До сега не съм е връзвал, ама и не са ме спирали. Иначе темата е доста полезна. Хубаво би било да се окачи приважните при форумните "търгаши".
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
мене миналото лято щяха да ме припомпят с 60 кинта за "ЗЛАТЕН" пръстен за 300 евро,ама бяха 2 коли с френска и испанска регистрация и започнаха да говорят на руски и се поосъмних малко и звъннах на един френд на които брат му е златар и ми каза бегай,тва не е злато а номера е доста стар и после ме базикаха с такъв пръстен на работа за 50 кинта 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги и на мен ми се случи сьщото нещо ама най интересното, е че не тук а в Гърция.Карам си аз колата и гледам в аварийната лента отбило BMW с ВН регистрация и гледам някакъв ми ръкомаха спирам аз и оня ми вика брато дай 20 лева аз ще ти дам един пръстен че го закъсал за бензин.Оправия нема от тия щураци 

- Viktor_99
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ще си намерят и тези майстора ...
Старо.
Обаче аз не мога да разбера нещо - как хората не се усещат. И после, как ще вземеш пари на човек, ако виждаш, че е в беда?
В смисъл, ако не си готов да помогнеш, без да търсиш отплата, просто не спирай. И се надявай, че ако на теб ти се случи ще се намери добър човек, който да помогне ...
П.П. Измами всЕкакви. Във Варна от няколко години има един младеж, който все го обират на плажа и събира пари да се върне. Преди беше от Търговище, тази година е от Пловдив
.
Обаче аз не мога да разбера нещо - как хората не се усещат. И после, как ще вземеш пари на човек, ако виждаш, че е в беда?
В смисъл, ако не си готов да помогнеш, без да търсиш отплата, просто не спирай. И се надявай, че ако на теб ти се случи ще се намери добър човек, който да помогне ...
П.П. Измами всЕкакви. Във Варна от няколко години има един младеж, който все го обират на плажа и събира пари да се върне. Преди беше от Търговище, тази година е от Пловдив

- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
Rijo написа:П.П. Измами всЕкакви. Във Варна от няколко години има един младеж, който все го обират на плажа и събира пари да се върне. Преди беше от Търговище, тази година е от Пловдив.

- bai_ILIA
- Автомобил:
- Двигател:
пълен дроп 

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
В чайка има една старица,мила ии добричка,все не и достигат 2 лева за лекарства,1-я път я съжалих дадох и,2-я път пак ама 10 метра след мене поиска и на някакъв господин и явно нямаше дребни пари в него а имаше около 1-1,50 лева и жената му се развика защо и бил дал по-малко пари,на нея и трябвали точно 2 кинта