нов хит сред измамниците на пътя

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
ivanov72
Автомобил:
Двигател:

Re: нов хит сред измамниците на пътя

Мнениеот ivanov72 » Пет 01 май 2009 8:37

Това са румънски цигани, като често ползват коли с френска регистрация а не вярвам ако се оплачеш да им направят нещо. Затова най-сигурно си остава :beat_butt2

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 02 май 2009 21:08

Ееее това верно е много стар номер но както изглежда го пробват пак! Скоро даваха по новините как любители на далаверата си купили от "служители на румънското енерго " нафта по 1.20 литъра която се оказала вода с газ за мирис и цвят :wink: Няма да казвам аз като млад и зелен кандидат чейнчаджия как гризнах дръвцето с една "кукла" пред ЦУМ и от тогава като видя циганин ме избива на насилие :twisted:

Потребителски аватар
malcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот malcho » Пон 25 май 2009 13:01

Преди 2-3 месеца по същата схема ме спряха молдовци. Не бях чувал за тази схема, а и наистина имаше деца.
Дадох му 20 кинта и не взех пръстена. Помислих си, че ако ме лъже рано или късно ще си получи възмездието, което заслужава.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Вто 26 май 2009 12:01

На такива спирам само ако не са ми ама хич съмнителни, а аз съм много капризен :)
Относно полицейската мода, на ченге не спирам ако е на неосветено място, ако е истинско ще ме подгони и ще ме спре.

Потребителски аватар
Sanq_Belov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Sanq_Belov » Вто 26 май 2009 12:43

RS1- браво човек... Измислил си го... От всяка гадост може да се измъкне някаква полза. А за тия гадове дето го правят целенасочено-олио да ги попари п...ли смотани... Два или три пъти ми се случва да спирам- веднъж се мъчеха нещо да ме метнат ама не им мина номера, другите два пъти ги теглих-веднъж до бензиностанция един Фиат и веднъж до града един Голф 3-ка(на един приятел беше и нямаше как да го оставя пича. Ама като го знам как я кара тая кола и как я мъчи другия път ще се направя, че не съм го видял.) За това хора внимавайте- пари на пътя на никой, а за това, че пак може да почнат да се правят на ченгета-няма ли патрулка, скрити ли са на тъмно-никакво спиране. Два пъти ги подминавам такива и няма никакъв проблем значи са били "лъже-полицаи"... Внимаваите много. Съвсем се побърка народа!!! :evil:

Потребителски аватар
passenger
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passenger » Чет 28 май 2009 20:59

Jovani написа:Качни си го пръстена на огледалото, и имай едно наум, а и по честичко разказвай историята.
По темата - от 2 седмици един младеж стой в задръстването на спускането на бул.И.Гешов в София, точно срещу ОМВ-то с едно шише литър и половина и иска 2 лева за бензин. Първия път му дадох. След това го виждам там почти всеки ден, сигурно е доходно.

Ха-хах .... да, вярно е там ... всяка вечер съм се чудил какво иска този юнак, просто никога не е идвал до мен. Мислех че пита дали да мие стъклата. До скоро и сутрин беше само че от другата страна на изкачването.

Да, румънския номер е старичък, но все още върви. Спирал съм няколко пъти да помагам но винаги си е било наистина аварийна ситуация, даже точно на Гешов теглих един пасат. Да чукна на дърво не ми се е налагало аз да ръкомахам.

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 29 май 2009 9:27

и аз имам един такъв пръстен за 20 кинта.... от преди 5-6 години.... стар номер...

друг е въпросът, че му дадох 20 лв. без да му искам пръстена.... ма той много настояваше

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Пет 29 май 2009 14:28

До сега не съм е връзвал, ама и не са ме спирали. Иначе темата е доста полезна. Хубаво би било да се окачи приважните при форумните "търгаши".

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Пет 29 май 2009 15:03

мене миналото лято щяха да ме припомпят с 60 кинта за "ЗЛАТЕН" пръстен за 300 евро,ама бяха 2 коли с френска и испанска регистрация и започнаха да говорят на руски и се поосъмних малко и звъннах на един френд на които брат му е златар и ми каза бегай,тва не е злато а номера е доста стар и после ме базикаха с такъв пръстен на работа за 50 кинта :)

gtracing1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gtracing1 » Пет 29 май 2009 15:06

Колеги и на мен ми се случи сьщото нещо ама най интересното, е че не тук а в Гърция.Карам си аз колата и гледам в аварийната лента отбило BMW с ВН регистрация и гледам някакъв ми ръкомаха спирам аз и оня ми вика брато дай 20 лева аз ще ти дам един пръстен че го закъсал за бензин.Оправия нема от тия щураци death

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Чет 04 юни 2009 7:39

Ще си намерят и тези майстора ...

Потребителски аватар
Rijo
Автомобил: BMW e39
Двигател: M54B22

Мнениеот Rijo » Чет 04 юни 2009 22:20

Старо.
Обаче аз не мога да разбера нещо - как хората не се усещат. И после, как ще вземеш пари на човек, ако виждаш, че е в беда?
В смисъл, ако не си готов да помогнеш, без да търсиш отплата, просто не спирай. И се надявай, че ако на теб ти се случи ще се намери добър човек, който да помогне ...

П.П. Измами всЕкакви. Във Варна от няколко години има един младеж, който все го обират на плажа и събира пари да се върне. Преди беше от Търговище, тази година е от Пловдив :).

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Пет 05 юни 2009 12:19

Rijo написа:П.П. Измами всЕкакви. Във Варна от няколко години има един младеж, който все го обират на плажа и събира пари да се върне. Преди беше от Търговище, тази година е от Пловдив :).

mhihi Тоя го знам на авто-гарата седеше,много ме мразеше все го наси..ах пред цял автобус хора от далеко виках,,пак ли та обраха'' mhihi

Потребителски аватар
bai_ILIA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bai_ILIA » Пет 05 юни 2009 12:46

пълен дроп :)

Потребителски аватар
PuShE_
Автомобил: Passat 3b5
Двигател: AFN 1997
Контакти:

Мнениеот PuShE_ » Пет 05 юни 2009 19:12

В чайка има една старица,мила ии добричка,все не и достигат 2 лева за лекарства,1-я път я съжалих дадох и,2-я път пак ама 10 метра след мене поиска и на някакъв господин и явно нямаше дребни пари в него а имаше около 1-1,50 лева и жената му се развика защо и бил дал по-малко пари,на нея и трябвали точно 2 кинта :Mr Green Fun

Върни се в “Пътеводител”