Хотел Бела Виста - Синеморец ! Споделете мнение !!!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Re: Хотел Бела Виста - Синеморец ! Споделете мнение !!!

Мнениеот batetony67 » Чет 04 юни 2009 21:15

gomez написа:До колкото гледах, от 07.09 е по 49 лева на човек. Ще се обаждам другата седмица да питам със точност.

Тони, чувал съм за Турция само добри отзиви, ама още не съм се наканил. :screwy
Мисля и да пообикалям с личната кола, да съчетая море и после планина. Цената мисля е доста прилична, ако няма уловка де !

Щом вече 6-7 години ходя, а тази ще повторя хотела от миналата година........А аз обичам да си угаждам и там знаят как да го правят. Няма блъскане по хубавите ни пътища, няма простотии и тъпотии, в буквалния смисъл човек си почива и не мисли за нищо.

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Чет 04 юни 2009 22:09

batetony67 написа:И всичко това за 1600 евро за Ултра Ол Инклузив, което ще рече, че абсолютно всичко ти е фрии.

Дай боже всички да имаме по толкова пари за почивка :))

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Пет 05 юни 2009 0:14

Извън сезона има доста оферти в Турция и Гърция. От 1 до 6 Май бях в Гърция на Халкидики в 4 звезден хотел/комплекс с басейни и т.н. Двойната стая беше 90 евро ;) Септември месец ще са пак такива цените. Ядене и пиене до припадане mhihi

Ще посетя и нашето море тази година 2 пъти, но септември живи и здрави пак в Гърция.
http://www.potidea-palace.gr/ - горещо го препоръчвам на всеки.
Когато ходих почти всичко беше пълно и двойката представляваше стая с 2 стай по 2 легла. Края на Май едни познати ходиха на 100евро на вечер(за двойна стая) и защото нямало хора ги настанили в мезонет :screwy :lol:
P.S. На 360км е от София.

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Пет 05 юни 2009 21:18

Хаха имаш късмет
Сега си влизам дома точно от този хотел
Изкарахме 5 дена ал инклузив
Мнението ми е изцяло за!
ще повторим септември
хотела и обслужването са отлични - мога да ги сравня с албена - на същото ниво, но самия хотел е в пъти по добър от албенските тризвездни и четиризвездни реновирании с халкидики - пълен провал за гърците
ако те интересува нещо по-конкретно пиши тука или на ЛС
И честно казано мани го пича със семейното хотелче - нищо лично ама се запознахме с една компания на плажа, които са в вила под наем - 60 лв за две стаи с кухня и си готвят сами. а пък ние бяхме 70 лв за двама с дете - ал инклузив - прави си сметката дали се струва
хотела е на плажа, за добро или лошо.

Потребителски аватар
zloby3400
Автомобил: Golf III
Двигател: AEK 1996
Контакти:

Мнениеот zloby3400 » Пет 05 юни 2009 21:27

http://www.resortbellavista.com/
само не видях цените за различните периоди на сезона
ето ги и цените:
http://www.vs-travels.bg/dynamic/viewOf ... _incl.html

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Нед 07 юни 2009 13:53

Благодаря за мненията, ще рискувам и ще отидем в Бела Виста !

КОлега, цените които си посочил са през туристическа агенция и са височки ...... поне аз намерих и по-евтини.

Ще се радвам колегата който е ходил да ми даде телефона на хотела, за да контактувам директно с тях !!!

Потребителски аватар
zloby3400
Автомобил: Golf III
Двигател: AEK 1996
Контакти:

Мнениеот zloby3400 » Нед 07 юни 2009 20:07

Когато хотел /комплекс/ сключва договор с туроператор, хотела дава цени на туроператора с 10-15 % по-ниски от обявените цени на рецепция /официалните цени за туристи/ Обикновено туроператора дава цени на своите клиенти равни или близки на цените на хотела, като печалбата на самия туроператор са точно тези 10-15 % отстъпка. Така че очаквайте цени близки до тези в сайта по-горе. Ако е слаб сезона или за избрания от вас период имат доста незаети места, хотелиера може да свали цените надолу. Не забравяй да пиеш бира и заради тези от нас които тази година ще пропусНЕМ морето :beer

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Пон 08 юни 2009 18:16

дано обслужването е на ниво...

Чадърите на плажа се плащат?!
безжичен интернет и сейфове срещу заплащане
Това ще да е бг-ол-инклузив вариант ... особено снаксовете следобед :screwy

миналата седмица изкарах 7 нощувки в Кемер - http://www.simenasunclub.com/ - след като жена ми настоя да сме пробвали нещо различно от тълпите по нашето Черноморие.
Нямам претенции да съм познавач, но толкова старание у персонала у нас, уви, не съм виждал.
Фактът че хотела(то всъщност са множество 2етажни постройки от 4 апартаментчета) е на 90декара, пълно със зеленина и релаксът е пълен не го коментирам. При желание също си има недостатъци - плажът е от камъни и на мен поне ми беше неприятно да влизам в морето от тях. Дотам. Хората природа нямат, но в другото има да ги гоним. Цени - 2+2 за 7 нощувки, самолет(май 100-на лв/човек отгоре на варианта автобус) - 2бона в лева, че и по-малко може да е. Значи 200лв на ден за ол-инклузив на 2+2.
Но резервацията беше в късна зима, предплата 50% април месец.
Голямата дъщеря се върна по-тежка със 7% mhihi , ако отидем още 1-2 пъти и почти ще влезе в нормалните килограми, предполагам и е харесала храната.
Та моя съвет - при възможност пробвай и нещо в Гърция, Турция, дори да жертваш 1-2 дена престой си струва някой ден да видиш и там как е (аз бях силно скептичен).

Искрено се надявам, че и у нас ще има повече добри хотели.
Лично аз не бих отишъл в Синеморец на хотел, там бяхме на палатка с (бъдещата) съпруга лето 92-ро - хотели там тогава нямаше, нямаше вода, магазини, хляб караха 2 пъти в седмицата, ама беше диво и истинско.

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Пон 08 юни 2009 19:25

Е стига де , за колегата по-горе. В Синеморец бяхме преди 2 години и си прекарахме супер . Не в Бела Виста , (ако някой го интересува да разгледа стела марис в синеморец препоръчвам) :) но в много хубави апартаменти . Града (село ли е град ли незнам) има и аптека и кръчми и магазини) . Тааа не сме в първобитния строй вече спокойно :) .

Гадното беше , че постоянно се строеше и навсякъд3е багери и фадроми , а пътя покрай Ахтопол и до Синеморец беше или само от чакъл или най-много да се разминат кола и колело :beer

drmilendd
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Пон 08 юни 2009 20:48

има и аптека и кръчми и магазини

Тази година аптеката няма да работи... :lol:

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Вто 09 юни 2009 8:40

drmilendd написа:
има и аптека и кръчми и магазини

Тази година аптеката няма да работи... :lol:

Аптекарката продала на някакъв лекарство без рецепта иии.... 5000лв. глоба, което я отказа да работи. Жената си разбираше от работата и не е продала упойващи лекарства на непълнолетни, а на възрастен човек нещо, което му е било неоходимо и е трябвало да иде до на майната си да вземе рецептата ама нали... Добре дошли в България.

viper84
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот viper84 » Сря 02 сеп 2009 17:46

Сега се връщам от синеморец.Едно страхотно място ! И сега нещо което Ви интересува повече: Ако сте с малки деца ходете на плажа бутамята,а ако не сте на река Велека (дълбок е !).В Бела Виста не съм отсядал,но немога да разбера защо ще ходиш на Синеморец като искаш 4 звезди хотел и всякакви удобства? Там ходи ако искаш спокойствие и природа ,но не отсядай в този хотел защото единственото шумно място в Синеморец е точно Бела Виста.Предупреждавам: Няма аптека там.Пътя след Царево не е за ниски голф 3 :oops: или поне трябва да се движим с 30 -40 км/ч .Аз лично Ви препоръчвам FH Valkanovi.Имат си и дворче, в което да си спрете колата или пък на улицата.Обаче с изключение на главната всичко е калдаръм и т.н. и колата ако не е прибрана в двор става на гъз.Има една автомивка и момчетата от нея обикалят и пишат с пръст по прашасалите каляски куп простотии....

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Сря 02 сеп 2009 21:54

viper84 написа:Сега се връщам от синеморец.Едно страхотно място ! И сега нещо което Ви интересува повече: Ако сте с малки деца ходете на плажа бутамята,а ако не сте на река Велека (дълбок е !).В Бела Виста не съм отсядал,но немога да разбера защо ще ходиш на Синеморец като искаш 4 звезди хотел и всякакви удобства? Там ходи ако искаш спокойствие и природа ,но не отсядай в този хотел защото единственото шумно място в Синеморец е точно Бела Виста.Предупреждавам: Няма аптека там.Пътя след Царево не е за ниски голф 3 :oops: или поне трябва да се движим с 30 -40 км/ч .Аз лично Ви препоръчвам FH Valkanovi.Имат си и дворче, в което да си спрете колата или пък на улицата.Обаче с изключение на главната всичко е калдаръм и т.н. и колата ако не е прибрана в двор става на гъз.Има една автомивка и момчетата от нея обикалят и пишат с пръст по прашасалите каляски куп простотии....

Страхотното място е една обикновена кочина и след Царево е направо опасно. :?

drmilendd
Контакти:

Мнениеот drmilendd » Съб 12 юни 2010 22:52

Ново инфо за този сезон - лято 2010.
Храната е по-добра от миналата година. Анимация само на немски или шведски или подобно /няма български или английски/.Пълен е хотела с чужденци, българите са малцинство. Плажа е невероятен, особено по далечната му част. пътя е по-зле /миналат година мислех че няма на къде/ но все още може да се стигне с обикновено кола /не с БТР/.
Ако има въпроси в темата

Върни се в “Пътеводител”