дано обслужването е на ниво...
Чадърите на плажа се плащат?!
безжичен интернет и сейфове срещу заплащане
Това ще да е бг-ол-инклузив вариант ... особено снаксовете следобед
миналата седмица изкарах 7 нощувки в Кемер -
http://www.simenasunclub.com/ - след като жена ми настоя да сме пробвали нещо различно от тълпите по нашето Черноморие.
Нямам претенции да съм познавач, но толкова старание у персонала у нас, уви, не съм виждал.
Фактът че хотела(то всъщност са множество 2етажни постройки от 4 апартаментчета) е на 90декара, пълно със зеленина и релаксът е пълен не го коментирам. При желание също си има недостатъци - плажът е от камъни и на мен поне ми беше неприятно да влизам в морето от тях. Дотам. Хората природа нямат, но в другото има да ги гоним. Цени - 2+2 за 7 нощувки, самолет(май 100-на лв/човек отгоре на варианта автобус) - 2бона в лева, че и по-малко може да е. Значи 200лв на ден за ол-инклузив на 2+2.
Но резервацията беше в късна зима, предплата 50% април месец.
Голямата дъщеря се върна по-тежка със 7%

, ако отидем още 1-2 пъти и почти ще влезе в нормалните килограми, предполагам и е харесала храната.
Та моя съвет - при възможност пробвай и нещо в Гърция, Турция, дори да жертваш 1-2 дена престой си струва някой ден да видиш и там как е (аз бях силно скептичен).
Искрено се надявам, че и у нас ще има повече добри хотели.
Лично аз не бих отишъл в Синеморец на хотел, там бяхме на палатка с (бъдещата) съпруга лето 92-ро - хотели там тогава нямаше, нямаше вода, магазини, хляб караха 2 пъти в седмицата, ама беше диво и истинско.