Exell написа: Ако бях викнал КАТ 100% щяха да ми пишат АКТ за НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ....не мерси

Могат и да не ти пишат, ако си достатъчно убедителен. Виж това от форума на Алфа :
"Искам да ви напиша, примерно, как да оборите всеки един подобен акт за "несъобразена скорост", когато става въпрос за дупка . Внимателно го прочетете и го запомнете, сигурен съм, че ще ви е от полза .ПРИ ДВИЖЕНИЕ В ПРАВ УЧАСТЪК (В ЗАВОЙ) ПО ПОСОКА.........., СПАЗВАЙКИ ПОСОЧЕНОТО ОГРАНИЧЕНИЕ НА СКОРОСТТА, АВТОМОБИЛА ПОПАДНА В ДУПКА, НЕОБОЗНАЧЕНА И НЕОБЕЗОПАСЕНА, ПЪЛНА С ВОДА, РАЗПОЛОЖЕНА С ЦЯЛАТА СИ ПЛОЩ ВЪРХУ АКТИВНОТО ПЛАТНО ЗА ДВИЖЕНИЕ .ПОРАДИ ЛИПСАТА НА ВСЯКАКВИ ОБОЗНАЧИТЕЛНИ ЗНАЦИ И ОБЕЗОПАСИТЕЛНИ СЪОРЪЖЕНИЯ, И С ОГЛЕД НА НАРУШЕНАТА ВИДИМОСТ В РЕЗУЛТАТ НА НЕЗАВИСЕЩИ ОТ ВОДАЧА ФАКТОРИ (ВОДА), ПТП-то БЕ НЕИЗБЕЖНО И НЕПОВРАТИМО .
Преди да сте скокнали да ме борите, искам да кажа, че това ми го каза катаджия, защото му дадох 20лв. в стаичката за протоколи в КАТ "
Мисля, че е полезно инфо, щото много хора от страх заради такъв акт не викат КАТ и не могат да си вземат нищо от застрахователите без протокол.