! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Софийски пасат рег. н. 1981 ако запомних добре - приятелю, ако четеш тук регулирай си фаровете, че ще си имаш проблеми по пътищата ми се струва 

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Днес привечер се прибирах от София към Берковица, колоната която се движеше срещу мен започваше от Ломски форт и с кратки прекъсвания от 2-300 метра завъши чак при Бучин проход. За тия 30 км точно трима диваци излизаха срещу мен изпреварвайки неправилно. Леден съм! 

-
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
Наточил съм фалангите за джигит със зелен Rover СА6730
Вчера сутринта маймуната мина при Хюндай на околовръстното посока Горубляне в насрещното,за да продължи своя път направо,но за сметка на това днес не спря на червен светофар при Герман.

П.С.Сега пак се сблъсках с този идиот...на видими 20 години.
При злополука на пътя дано само неговата майка плаче
Вчера сутринта маймуната мина при Хюндай на околовръстното посока Горубляне в насрещното,за да продължи своя път направо,но за сметка на това днес не спря на червен светофар при Герман.

П.С.Сега пак се сблъсках с този идиот...на видими 20 години.
При злополука на пътя дано само неговата майка плаче
Последна промяна от Петре на Сря 10 ное 2010 7:46, променено общо 1 път.
- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
Идиоти на пътя, около пътя, под пътя и т.н предлагам да се казва темата.
Бясна съм! Днеска 100 пъти ми се случиха ебаси рисковите ситуации
и то защото 10 човека минаха на червено
Освен това, сестра ми се прибира и ми сервира, че днеска в центъра, са й напръскали колата със тревисто зелен спрей
Само една клетва да ги хване...
Може ли такива идиоти да съществуват. Ебаси завистливото племе.
Бясна съм! Днеска 100 пъти ми се случиха ебаси рисковите ситуации

Освен това, сестра ми се прибира и ми сервира, че днеска в центъра, са й напръскали колата със тревисто зелен спрей

Може ли такива идиоти да съществуват. Ебаси завистливото племе.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Night_elf написа: Освен това, сестра ми се прибира и ми сервира, че днеска в центъра, са й напръскали колата със тревисто зелен спрей
този спрей,явно е на голямо почитание.Имам тук при нас 1 сеат,който е пръснат пак със същият цвят.Предницата,вратите и задницата.Ей така,по малко

- Night_elf
- Рошаво мазало
- Автомобил: Vw Golf V
- Двигател: 1.9 TDI BKC
LILO&STICH написа:този спрей,явно е на голямо почитание.Имам тук при нас 1 сеат,който е пръснат пак със същият цвят.Предницата,вратите и задницата.Ей така,по малко,но да има

Ебаси хората се разхождат по улиците

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Re:
Presian написа:оня ден бях в Била(Пловдив, Билата до Автогара Родопи) да пазаруваме с мойта приятелка и се прибираме към вкъщи...на светофара след била на бул. Македония светва зелено и правя десен завой и изневиделица току пред мен изскача някФа леля която пресича на слалом между спрелите на светофара коли където НЯМА пешеходна пътека но за сметка на тФа има подлез на 3 метра от светофара който е направен СПЕЦИАЛНО за пешеходци е ако я бях отнесъл с моя таралясник щях аз да съм виновен защото нея я мързи да слезе 20 стъпала и да мине през подлеза а предпочита да рискува своя живот и здравето на МОЯТА колицапринципно съм съгласен че по голямата част от ПТП-тата са по вина на шофЕрите но пешеходците определено трябва също да внимават къде ходят, как ходят и дали сами не си залагат живота и живота на евентуалния потърпевш шофЕр срещу тях
![]()

човече,ти за препинателни знаци чувал ли си

Presian написа:lilo End sti4...
пич(ke) имам висше образзование в момента карам магистратура в Пловдив дипломата ми от гимназията е 5.92 а от бакалавърската 5.00 освен тва по документи съм приеет за 2ра магистратура в дания в Business School of Copenhagen ако искаш мога да ти дам на ЛС факулт. си номер в университета за да ми провериш оценките... НО поради факта че не съм на изпит а в интернет форум занимаващ се главно с коли а не с граматика мога да пиша както си искам ако не забелязваш точно местата където са направени пунктуационни и лексикални грешки са с главни букви... тва е един вид ирония (ако знаеш кво е ирония въобще) но явно не е била разбрана правилно за което съжалявам и се извинявам искрено че съм накърнил по какъвто и да е начин висшите ти лингвистични изискФания
![]()
сори за спама ама не се сдържах
гледай са, аз па да ти кажа :
правописа и т.н е елементарно уважения към езика, както и към пишещо-четящите тук! и 100 висши да имаш, като пишеш, като неграмотен по-добре си замълчи, че може да си помислим, че са купени

ясно е, че не сме на изпит по граматика, ясно е, че в бързината всеки допуска грешки затова можеше да кажеш просто - извинете-бързах/грешка и до там , а не да се перчиш,обиждаш и т.н.
то е същото на пътя и темата ни за идиотите по него
всеки допуска и неумишлени грешки, и като ти направят забележка било с присветкане или клаксон - просто махни с ръка и се извини вместо да псуваш и показваш среден пръст, въпреки, че си виновен, нали така?
поздрави
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
пич(ke) имам висше образзование в момента карам магистратура в Пловдив дипломата ми от гимназията е 5.92 а от бакалавърската 5.00 освен тва по документи съм приеет за 2ра магистратура в дания в Business School of Copenhagen ако искаш мога да ти дам на ЛС факулт. си номер в университета за да ми провериш оценките... НО поради факта че не съм на изпит а в интернет форум занимаващ се главно с коли а не с граматика мога да пиша както си искам ако не забелязваш точно местата където са направени пунктуационни и лексикални грешки са с главни букви... тва е един вид ирония (ако знаеш кво е ирония въобще) но явно не е била разбрана правилно за което съжалявам и се извинявам искрено че съм накърнил по какъвто и да е начин висшите ти лингвистични изискФания
![]()
сори за спама ама не се сдържах
язък че са ти го дали това висше и,че са те приели в другото.Незнаят явно какво са си взели

Това ти е поредното

Иначе,гледам си силен в думите

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
За мен, ако ще академик с нобелова награда да е, някой ако ми пише така, никога няма да му обърна внимание на мнението. 

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
пич(ke) имам висше образзование в момента карам магистратура в Пловдив дипломата ми от гимназията е 5.92 а от бакалавърската 5.00 освен тва по документи съм приеет за 2ра магистратура ....
Всички се убеждаваме в какво състояние е образованието , съдейки точно от такива като тебе . В момента фирмата в която работя търси електронкаджия , няма да ти кажа какви завършили инжИнери видях (и се опитвах да изпитвам)

Това че форума е за коли , не значи , че е за неграмотни каруцари .
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ChimeyJimmey написа:За мен, ако ще академик с нобелова награда да е, някой ако ми пише така, никога няма да му обърна внимание на мнението.
то и аз неисках да му обръщам,но някак си,неуспях да го подмина

То все едно,караш с/у човек взел книжка,ама не е карал курсове.Незнае знаците,и кара с/у теб,защото така му показал знака:Забранено влизането