! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
maxpayne
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот maxpayne » Съб 30 окт 2010 20:07

Софийски пасат рег. н. 1981 ако запомних добре - приятелю, ако четеш тук регулирай си фаровете, че ще си имаш проблеми по пътищата ми се струва :beat_butt2

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 01 ное 2010 0:26

Днес привечер се прибирах от София към Берковица, колоната която се движеше срещу мен започваше от Ломски форт и с кратки прекъсвания от 2-300 метра завъши чак при Бучин проход. За тия 30 км точно трима диваци излизаха срещу мен изпреварвайки неправилно. Леден съм! :screwy

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Вто 02 ное 2010 7:53

Наточил съм фалангите за джигит със зелен Rover СА6730
Вчера сутринта маймуната мина при Хюндай на околовръстното посока Горубляне в насрещното,за да продължи своя път направо,но за сметка на това днес не спря на червен светофар при Герман.
:dummy: death :bishop

П.С.Сега пак се сблъсках с този идиот...на видими 20 години.
При злополука на пътя дано само неговата майка плаче

Последна промяна от Петре на Сря 10 ное 2010 7:46, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Сря 10 ное 2010 0:53

Идиоти на пътя, около пътя, под пътя и т.н предлагам да се казва темата.
Бясна съм! Днеска 100 пъти ми се случиха ебаси рисковите ситуации :shock и то защото 10 човека минаха на червено :banghead:
Освен това, сестра ми се прибира и ми сервира, че днеска в центъра, са й напръскали колата със тревисто зелен спрей :drunk Само една клетва да ги хване...
Може ли такива идиоти да съществуват. Ебаси завистливото племе.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 10 ное 2010 15:13

Night_elf написа: Освен това, сестра ми се прибира и ми сервира, че днеска в центъра, са й напръскали колата със тревисто зелен спрей

този спрей,явно е на голямо почитание.Имам тук при нас 1 сеат,който е пръснат пак със същият цвят.Предницата,вратите и задницата.Ей така,по малко :screwy ,но да има

Потребителски аватар
Night_elf
Рошаво мазало
Автомобил: Vw Golf V
Двигател: 1.9 TDI BKC

Мнениеот Night_elf » Сря 10 ное 2010 15:18

LILO&STICH написа:този спрей,явно е на голямо почитание.Имам тук при нас 1 сеат,който е пръснат пак със същият цвят.Предницата,вратите и задницата.Ей така,по малко :screwy ,но да има

:banghead: Ненормална работа в това.
Ебаси хората се разхождат по улиците :screwy Оп беемвенце, от спрейче, оп рисунка :screwy

Потребителски аватар
Presian
Автомобил: VW Golf
Двигател: BAG

Re:

Мнениеот Presian » Сря 10 ное 2010 18:29

.

Последна промяна от Presian на Чет 11 ное 2010 15:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: Re:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 11 ное 2010 8:48

Presian написа:оня ден бях в Била(Пловдив, Билата до Автогара Родопи) да пазаруваме с мойта приятелка и се прибираме към вкъщи...на светофара след била на бул. Македония светва зелено и правя десен завой и изневиделица току пред мен изскача някФа леля която пресича на слалом между спрелите на светофара коли където НЯМА пешеходна пътека но за сметка на тФа има подлез на 3 метра от светофара който е направен СПЕЦИАЛНО за пешеходци е ако я бях отнесъл с моя таралясник щях аз да съм виновен защото нея я мързи да слезе 20 стъпала и да мине през подлеза а предпочита да рискува своя живот и здравето на МОЯТА колица :beat_butt2 принципно съм съгласен че по голямата част от ПТП-тата са по вина на шофЕрите но пешеходците определено трябва също да внимават къде ходят, как ходят и дали сами не си залагат живота и живота на евентуалния потърпевш шофЕр срещу тях death :bishop

:shock :shock :shock
човече,ти за препинателни знаци чувал ли си
:неграмотно

Потребителски аватар
Presian

Мнениеот Presian » Чет 11 ное 2010 13:21

.

Последна промяна от Presian на Чет 11 ное 2010 15:00, променено общо 1 път.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Чет 11 ное 2010 13:44

Presian написа:lilo End sti4...
пич(ke) имам висше образзование в момента карам магистратура в Пловдив дипломата ми от гимназията е 5.92 а от бакалавърската 5.00 освен тва по документи съм приеет за 2ра магистратура в дания в Business School of Copenhagen ако искаш мога да ти дам на ЛС факулт. си номер в университета за да ми провериш оценките... НО поради факта че не съм на изпит а в интернет форум занимаващ се главно с коли а не с граматика мога да пиша както си искам ако не забелязваш точно местата където са направени пунктуационни и лексикални грешки са с главни букви... тва е един вид ирония (ако знаеш кво е ирония въобще :Mr Green Fun ) но явно не е била разбрана правилно за което съжалявам и се извинявам искрено че съм накърнил по какъвто и да е начин висшите ти лингвистични изискФания :bowdown

сори за спама ама не се сдържах :oops:

гледай са, аз па да ти кажа :

правописа и т.н е елементарно уважения към езика, както и към пишещо-четящите тук! и 100 висши да имаш, като пишеш, като неграмотен по-добре си замълчи, че може да си помислим, че са купени :)

ясно е, че не сме на изпит по граматика, ясно е, че в бързината всеки допуска грешки затова можеше да кажеш просто - извинете-бързах/грешка и до там , а не да се перчиш,обиждаш и т.н.

то е същото на пътя и темата ни за идиотите по него

всеки допуска и неумишлени грешки, и като ти направят забележка било с присветкане или клаксон - просто махни с ръка и се извини вместо да псуваш и показваш среден пръст, въпреки, че си виновен, нали така?

поздрави

Потребителски аватар
Presian

Мнениеот Presian » Чет 11 ное 2010 14:01

...

Последна промяна от Presian на Чет 11 ное 2010 15:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 11 ное 2010 14:18

пич(ke) имам висше образзование в момента карам магистратура в Пловдив дипломата ми от гимназията е 5.92 а от бакалавърската 5.00 освен тва по документи съм приеет за 2ра магистратура в дания в Business School of Copenhagen ако искаш мога да ти дам на ЛС факулт. си номер в университета за да ми провериш оценките... НО поради факта че не съм на изпит а в интернет форум занимаващ се главно с коли а не с граматика мога да пиша както си искам ако не забелязваш точно местата където са направени пунктуационни и лексикални грешки са с главни букви... тва е един вид ирония (ако знаеш кво е ирония въобще :Mr Green Fun ) но явно не е била разбрана правилно за което съжалявам и се извинявам искрено че съм накърнил по какъвто и да е начин висшите ти лингвистични изискФания :bowdown

сори за спама ама не се сдържах :oops:

язък че са ти го дали това висше и,че са те приели в другото.Незнаят явно какво са си взели mhihi
Това ти е поредното :неграмотно мнение :screwy

Иначе,гледам си силен в думите :063:

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Чет 11 ное 2010 14:26

За мен, ако ще академик с нобелова награда да е, някой ако ми пише така, никога няма да му обърна внимание на мнението. :)

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Чет 11 ное 2010 14:27

пич(ke) имам висше образзование в момента карам магистратура в Пловдив дипломата ми от гимназията е 5.92 а от бакалавърската 5.00 освен тва по документи съм приеет за 2ра магистратура ....

Всички се убеждаваме в какво състояние е образованието , съдейки точно от такива като тебе . В момента фирмата в която работя търси електронкаджия , няма да ти кажа какви завършили инжИнери видях (и се опитвах да изпитвам) :shock , остави това дето не могат да пишат ...
Това че форума е за коли , не значи , че е за неграмотни каруцари .

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Чет 11 ное 2010 14:30

ChimeyJimmey написа:За мен, ако ще академик с нобелова награда да е, някой ако ми пише така, никога няма да му обърна внимание на мнението. :)

то и аз неисках да му обръщам,но някак си,неуспях да го подмина mhihi
То все едно,караш с/у човек взел книжка,ама не е карал курсове.Незнае знаците,и кара с/у теб,защото така му показал знака:Забранено влизането :063:

Върни се в “Пътеводител”