! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
orlean
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот orlean » Чет 24 май 2012 0:04

Може ли заглавието на темата да се промени на идиоти на пътя и форумни бабаити?
Ще вадиш щанги, лостове?
Браво браво...

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Автомобил: Audi Quattro Turbo
Двигател: BGB
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Чет 24 май 2012 9:52

eminem94 написа:Бре ако му се е прецакал клаксона ??? Аз ако съм и това стане на зелено тоя ще го смелям от бой ...

mhihi

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Чет 24 май 2012 9:58

eminem94 написа:
lokva написа:е такова блъскане по клаксона няма как да се сбърка.... в буса бяха трима а в корсичката беше само момчето

Под ръка са ми: 2 кози крака ,щанга,тръбен ключ и няколко карабинера,в багажника имам 2 винкела по метър,3 ключа за гуми и здрава дясна ръка ,ако не съм виновен аз,на пича тва ще му е последното каране ....

:screwy
А може би наближат последните ти изречения в този форум...Тук не е мястото за генериране на агресия!

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Чет 24 май 2012 10:05

Къде видя агресия ??? Наскоро станах свидетел как един пич чисто и просто си караше,един с една Ц класа слезна и като му тресна стъклото го направи на нищо,след което почна гонидба,след 3 минути въпросното Рено мина,разколачено с брадва в предния капак ,просто некви нашмъркани пичове,без да имат причина .... И ако ми кажеш,че ако попаднеш на такъв ще се заключиш в колата и ще гледаш ще ти се измея ...

cacho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cacho » Чет 24 май 2012 21:03

eminem94 написа:Къде видя агресия ???

Ако не си виновен в ПТП ще я видим, нали?!
:не:
А, ако попаднеш с твоите първобитни помагала на човек с боен пистолет?
:screwy
По-добре е такива като теб да ползват градския транспорт :012:

Потребителски аватар
Muku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muku » Чет 24 май 2012 21:18

Не е точно по темата, но да си кажа:
Днес на бензиностанция Шел в Бургас вдигнах скандал на служителите (нищо, че те не са виновни в случая), защото само при изваден пистолет, без да е натиснат "спусъка" и без да се е изляла капка гориво, колонката отчиташе сметка! Държа пистолета с два пръста и колонката отчита че тече гориво!
Незнам кой е идиота, но определено не съм съгласен да цакат плащащия по такъв начин. В случая плати работодателя ми, но утре може да съм аз И НЯМА ДА ПЛАТЯ!!!

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Чет 24 май 2012 22:17

viewtopic.php?f=59&t=329727
Добре дошъл в Бг. Да бяха само Шел с мед да ги намажеш, ама...

Потребителски аватар
eminem94
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Пет 25 май 2012 18:04

Карам си преди малко аз по една уличка и правя ляв завой,да влезна по една еднопосочна и срещу мене некво БМВ 7 :shock Не се мръдна .... Нищо,че има няколко знака,колкото половината БМВ,че не трябва да влиза там ...

Потребителски аватар
hidalgo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hidalgo » Пет 25 май 2012 18:07

Ти не си бил виновен, защо не слезе да го посъветваш с някой от атрибутите си mhihi
eminem94 написа:Под ръка са ми: 2 кози крака ,щанга,тръбен ключ и няколко карабинера,в багажника имам 2 винкела по метър,3 ключа за гуми и здрава дясна ръка ,ако не съм виновен аз,на пича тва ще му е последното каране ....

Потребителски аватар
eminem94
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Пет 25 май 2012 18:29

hidalgo написа:Ти не си бил виновен, защо не слезе да го посъветваш с някой от атрибутите си mhihi
eminem94 написа:Под ръка са ми: 2 кози крака ,щанга,тръбен ключ и няколко карабинера,в багажника имам 2 винкела по метър,3 ключа за гуми и здрава дясна ръка ,ако не съм виновен аз,на пича тва ще му е последното каране ....

Това се отнася за случая ако някой ми скочи на задна върху капака.... Пък и в момента съм само с една ръка (лявата е уеко неподвижна) :D

bnick
Автомобил: Passat B8
Двигател: ACDF 2019

Мнениеот bnick » Съб 26 май 2012 14:56

hidalgo написа:Ти не си бил виновен, защо не слезе да го посъветваш с някой от атрибутите си mhihi

И аз това се чудех, сигурно налита на по-малки от неговата кола mhihi

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Съб 26 май 2012 15:07

Преди 2 часа едно Ауди ме натресе отзадЕ . Тъкмо спирам пред пешеходна пътека и прас отзад , чак се разтресох :D . После момчето разправя , че мислел бил че ще продължа , апък съм бил спрял :mrgreen: . Нямаше пострадали хора , колите - малко , разбрахме се като възпитани хора и поживо-поздраво :beer !

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Съб 26 май 2012 16:05

milmar написа:Преди 2 часа едно Ауди ме натресе отзадЕ . Тъкмо спирам пред пешеходна пътека и прас отзад , чак се разтресох :D . После момчето разправя , че мислел бил че ще продължа , апък съм бил спрял :mrgreen: . Нямаше пострадали хора , колите - малко , разбрахме се като възпитани хора и поживо-поздраво :beer !

Стават такива работи!Скоро една Марея влезе под Ивеко то .Е ко да бях извадил щангата и да му пръсна главата!?Има си нормални начини всичко да се оправи.И да знаете ,по голям съм от доста Колеги тука и съм виждал какво ли не ,всеки батко си има батко!Не знаеш онзи срещу тебе колко е луд и колко щанги има в багажника!!

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 26 май 2012 16:10

Идиоти винаги ще си има на пътя, чист пример от днес! На кръстовището съм спрял на знак стоп и чакам да се разчисти терена, и без да искам поглеждам в огледалото за обратно виждане, някакво рено клио как се плъзга със блокирали колела и готово да влезе при мен, и по навик 1-ва и да потегля, за да може да му стигне спирачния път, а ония идиот си помислил че ще премина, и пуска спирачката, и мина покрай мен без да спре на знам стоп, а другите движещи се хора с коли го видяха как изкочи без да спре и те спряха, и даже без да се извини да махне с ръка, почна да върти гими с мръсна газ да напуска кръстовището! Та такива и да катастрофират не заслужават и от колата да ги изкарват, макър и да съм малко краен това си е чиста наглост! scare

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Нед 27 май 2012 17:57

Поздрави за майка му , баща му , жена му /ако има такава/ и изобщо цялото му семействто на ИДИОТА с ГоУф3/черен/ , който на кресненското дефиле в силен дъжд изпревари ЕДНА кола и на метър от мен се прибра. Надявам се да се е разбил някъде в мантинелата /за да не страдат невинни хора/ , но тъпака след мойте ДЪЛГИ светлини и клаксон изобщо не реагира , даже предполагам , че ме е нахранил. Е ИЗВИНЯВАЙ , че реших да пътувам по тоя път , селянино. ГоУфа имаше стикери!

Върни се в “Пътеводител”