Може ли заглавието на темата да се промени на идиоти на пътя и форумни бабаити?
Ще вадиш щанги, лостове?
Браво браво...
! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
eminem94 написа:Бре ако му се е прецакал клаксона ??? Аз ако съм и това стане на зелено тоя ще го смелям от бой ...

- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
eminem94 написа:lokva написа:е такова блъскане по клаксона няма как да се сбърка.... в буса бяха трима а в корсичката беше само момчето
Под ръка са ми: 2 кози крака ,щанга,тръбен ключ и няколко карабинера,в багажника имам 2 винкела по метър,3 ключа за гуми и здрава дясна ръка ,ако не съм виновен аз,на пича тва ще му е последното каране ....

А може би наближат последните ти изречения в този форум...Тук не е мястото за генериране на агресия!
- eminem94
- Автомобил: Audi A4 B5 Avant
- Двигател: AVG
- Контакти:
Къде видя агресия ??? Наскоро станах свидетел как един пич чисто и просто си караше,един с една Ц класа слезна и като му тресна стъклото го направи на нищо,след което почна гонидба,след 3 минути въпросното Рено мина,разколачено с брадва в предния капак ,просто некви нашмъркани пичове,без да имат причина .... И ако ми кажеш,че ако попаднеш на такъв ще се заключиш в колата и ще гледаш ще ти се измея ...
eminem94 написа:Къде видя агресия ???
Ако не си виновен в ПТП ще я видим, нали?!

А, ако попаднеш с твоите първобитни помагала на човек с боен пистолет?

По-добре е такива като теб да ползват градския транспорт

Не е точно по темата, но да си кажа:
Днес на бензиностанция Шел в Бургас вдигнах скандал на служителите (нищо, че те не са виновни в случая), защото само при изваден пистолет, без да е натиснат "спусъка" и без да се е изляла капка гориво, колонката отчиташе сметка! Държа пистолета с два пръста и колонката отчита че тече гориво!
Незнам кой е идиота, но определено не съм съгласен да цакат плащащия по такъв начин. В случая плати работодателя ми, но утре може да съм аз И НЯМА ДА ПЛАТЯ!!!
Днес на бензиностанция Шел в Бургас вдигнах скандал на служителите (нищо, че те не са виновни в случая), защото само при изваден пистолет, без да е натиснат "спусъка" и без да се е изляла капка гориво, колонката отчиташе сметка! Държа пистолета с два пръста и колонката отчита че тече гориво!
Незнам кой е идиота, но определено не съм съгласен да цакат плащащия по такъв начин. В случая плати работодателя ми, но утре може да съм аз И НЯМА ДА ПЛАТЯ!!!
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
viewtopic.php?f=59&t=329727
Добре дошъл в Бг. Да бяха само Шел с мед да ги намажеш, ама...
Добре дошъл в Бг. Да бяха само Шел с мед да ги намажеш, ама...
- eminem94
- Контакти:
Карам си преди малко аз по една уличка и правя ляв завой,да влезна по една еднопосочна и срещу мене некво БМВ 7
Не се мръдна .... Нищо,че има няколко знака,колкото половината БМВ,че не трябва да влиза там ...

Ти не си бил виновен, защо не слезе да го посъветваш с някой от атрибутите си

eminem94 написа:Под ръка са ми: 2 кози крака ,щанга,тръбен ключ и няколко карабинера,в багажника имам 2 винкела по метър,3 ключа за гуми и здрава дясна ръка ,ако не съм виновен аз,на пича тва ще му е последното каране ....
- eminem94
- Контакти:
hidalgo написа:Ти не си бил виновен, защо не слезе да го посъветваш с някой от атрибутите си
eminem94 написа:Под ръка са ми: 2 кози крака ,щанга,тръбен ключ и няколко карабинера,в багажника имам 2 винкела по метър,3 ключа за гуми и здрава дясна ръка ,ако не съм виновен аз,на пича тва ще му е последното каране ....
Това се отнася за случая ако някой ми скочи на задна върху капака.... Пък и в момента съм само с една ръка (лявата е уеко неподвижна)

-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
hidalgo написа:Ти не си бил виновен, защо не слезе да го посъветваш с някой от атрибутите си
И аз това се чудех, сигурно налита на по-малки от неговата кола

- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Преди 2 часа едно Ауди ме натресе отзадЕ . Тъкмо спирам пред пешеходна пътека и прас отзад , чак се разтресох
. После момчето разправя , че мислел бил че ще продължа , апък съм бил спрял
. Нямаше пострадали хора , колите - малко , разбрахме се като възпитани хора и поживо-поздраво
!

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
milmar написа:Преди 2 часа едно Ауди ме натресе отзадЕ . Тъкмо спирам пред пешеходна пътека и прас отзад , чак се разтресох. После момчето разправя , че мислел бил че ще продължа , апък съм бил спрял
. Нямаше пострадали хора , колите - малко , разбрахме се като възпитани хора и поживо-поздраво
!
Стават такива работи!Скоро една Марея влезе под Ивеко то .Е ко да бях извадил щангата и да му пръсна главата!?Има си нормални начини всичко да се оправи.И да знаете ,по голям съм от доста Колеги тука и съм виждал какво ли не ,всеки батко си има батко!Не знаеш онзи срещу тебе колко е луд и колко щанги има в багажника!!
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Идиоти винаги ще си има на пътя, чист пример от днес! На кръстовището съм спрял на знак стоп и чакам да се разчисти терена, и без да искам поглеждам в огледалото за обратно виждане, някакво рено клио как се плъзга със блокирали колела и готово да влезе при мен, и по навик 1-ва и да потегля, за да може да му стигне спирачния път, а ония идиот си помислил че ще премина, и пуска спирачката, и мина покрай мен без да спре на знам стоп, а другите движещи се хора с коли го видяха как изкочи без да спре и те спряха, и даже без да се извини да махне с ръка, почна да върти гими с мръсна газ да напуска кръстовището! Та такива и да катастрофират не заслужават и от колата да ги изкарват, макър и да съм малко краен това си е чиста наглост! 

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Поздрави за майка му , баща му , жена му /ако има такава/ и изобщо цялото му семействто на ИДИОТА с ГоУф3/черен/ , който на кресненското дефиле в силен дъжд изпревари ЕДНА кола и на метър от мен се прибра. Надявам се да се е разбил някъде в мантинелата /за да не страдат невинни хора/ , но тъпака след мойте ДЪЛГИ светлини и клаксон изобщо не реагира , даже предполагам , че ме е нахранил. Е ИЗВИНЯВАЙ , че реших да пътувам по тоя път , селянино. ГоУфа имаше стикери!