Днеска за малко да ме размажат...

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Станислав
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Станислав » Сря 24 яну 2007 13:16

CyberBlade написа:
Lubo1 :)

Ти с неговите астри доста хора хора го знаят. Аз просто от един момент нататъка отказах да се возя при него. Аз честно казано се чудя, че има толкова малко катастрофи даже :)

Потребителски аватар
MandalaY
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MandalaY » Сря 24 яну 2007 15:18

radotom написа:Тема от рода "Стари, но златни" :lol:
И аз днес за малко се разминах!
Карам си сутринта по магистралата за работа и тъй като закъснявах, бях вдигнал малко по-висока скорост от обикновенно: около 130. Тъкмо се готвя да испреваря 2 камиона, като задния е и с ремарке, давам си мигач като пич и се престроявам в ляво. Стигам до средата на ремаркето на задния камион и виждам, че и той дава мигач, за да испревари предния :woooow:
До тук добре, реших, че ще ме изчака и тогава ще тръгне, ама не! Започна си доста рязка маневра към мен! :horror: :horror: КУЧКИ ЯКО!!!
Добре, че в тоя момент явно и той ме видя, та се върна, дивака! Иначе бях връз мантинелите като трамвайче!

Ебаси, как може да караш камион с ремарке и да изпреварваш с 140км/ч??? Тия шофьори мозък имат ли...

beljata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот beljata » Сря 24 яну 2007 19:22

radotom написа:Тема от рода "Стари, но златни" :lol:
И аз днес за малко се разминах!
Карам си сутринта по магистралата за работа и тъй като закъснявах, бях вдигнал малко по-висока скорост от обикновенно: около 130. Тъкмо се готвя да испреваря 2 камиона, като задния е и с ремарке, давам си мигач като пич и се престроявам в ляво. Стигам до средата на ремаркето на задния камион и виждам, че и той дава мигач, за да испревари предния :woooow:
До тук добре, реших, че ще ме изчака и тогава ще тръгне, ама не! Започна си доста рязка маневра към мен! :horror: :horror: КУЧКИ ЯКО!!!
Добре, че в тоя момент явно и той ме видя, та се върна, дивака! Иначе бях връз мантинелите като трамвайче!

Златни Рибарски!!!Само за справка-чул ли си за тахограф и за ограничител на скоростта на камионите? 105 км/ч е!

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Сря 24 яну 2007 20:30

Аз пък миналата седмица идвам от към Южния парк по Витошка и на светофара правя ляв завой посока Пирогов. Както навлязох в кръстовището и чувам някакъв як класон... :shock Поглеждам наляво и виждам една фиеста мился че беше как лети към вратите ми от към Пенчо Славейиков. Добре че тоя спря. Пича видял че нещо там свети залено ама не видял че за надясно и за направо са различни свтофари та за малко да ме вземе на таран...

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Чет 25 яну 2007 10:21

beljata написа:Златни Рибарски!!!Само за справка-чул ли си за тахограф и за ограничител на скоростта на камионите? 105 км/ч е!

Дааааа! Чувал съм! Подръжка съм във фирма с над 35 тира. До сега съм направил само 4 ключета да се шунтира ограничителя, но няма да кажа как! :twisted:
А иначе малко сте ме испреварили! :lol: Имах предвид, че аз карах с 130 км/ч.
Предполагам, че и двата тира са се движили с не-повече от 100, да не е и по-малко, защото бързичко си ги настигнах.

Върни се в “Пътеводител”