CyberBlade написа:
Lubo1
Ти с неговите астри доста хора хора го знаят. Аз просто от един момент нататъка отказах да се возя при него. Аз честно казано се чудя, че има толкова малко катастрофи даже

radotom написа:Тема от рода "Стари, но златни"![]()
И аз днес за малко се разминах!
Карам си сутринта по магистралата за работа и тъй като закъснявах, бях вдигнал малко по-висока скорост от обикновенно: около 130. Тъкмо се готвя да испреваря 2 камиона, като задния е и с ремарке, давам си мигач като пич и се престроявам в ляво. Стигам до средата на ремаркето на задния камион и виждам, че и той дава мигач, за да испревари предния![]()
До тук добре, реших, че ще ме изчака и тогава ще тръгне, ама не! Започна си доста рязка маневра към мен!![]()
КУЧКИ ЯКО!!!
Добре, че в тоя момент явно и той ме видя, та се върна, дивака! Иначе бях връз мантинелите като трамвайче!
radotom написа:Тема от рода "Стари, но златни"![]()
И аз днес за малко се разминах!
Карам си сутринта по магистралата за работа и тъй като закъснявах, бях вдигнал малко по-висока скорост от обикновенно: около 130. Тъкмо се готвя да испреваря 2 камиона, като задния е и с ремарке, давам си мигач като пич и се престроявам в ляво. Стигам до средата на ремаркето на задния камион и виждам, че и той дава мигач, за да испревари предния![]()
До тук добре, реших, че ще ме изчака и тогава ще тръгне, ама не! Започна си доста рязка маневра към мен!![]()
КУЧКИ ЯКО!!!
Добре, че в тоя момент явно и той ме видя, та се върна, дивака! Иначе бях връз мантинелите като трамвайче!
beljata написа:Златни Рибарски!!!Само за справка-чул ли си за тахограф и за ограничител на скоростта на камионите? 105 км/ч е!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта