За разширяването на южната дъга на околомръсното да не говориме

По времето на Фюрера, немците са го измислили - яко бетон и готово. Факт е, че до скоро в ГДР все още ползваха старите аутобани!
то е неизбежноPerso написа:Споко, догодина ви давам гаранция, че Бул. "Ленин" ще си е същият, на вълни, с потънали шахти и т.н. както си му е реда дупка до дупка и до дупката пак дупка!
За разширяването на южната дъга на околомръсното да не говоримекато гледам как го тръмбоват и насипват отсега виждам, че радостта ще е краткотрайна!
По времето на Фюрера, немците са го измислили - яко бетон и готово. Факт е, че до скоро в ГДР все още ползваха старите аутобани!
добре де ,не се заяждам но защо тук асфалта е по4ти като стъкло? дори и трабант вози като лимузинаtrunner написа:Няколко неща искам да кажа:
1. Мен като фен на ФВ какво по дяволите ме интересува за това какво става в София?!? Верно, че не съм длъжен да чета, но...
2. Най-лесно е да се намират кусури! Работя в пътностроителна фирма и вярвайте ми - не е толкова лесно колкото изглежда полагането на идеално равен асФФФФФалт! (тея Ф-та са за хората които пишат асВалт)
3. Защо са решили да го правят също не ме засяга!
Покарайте малко из провинцията да видите как е! И по-скоро в северна България!
niks76 написа:добре де ,не се заяждам но защо тук асфалта е по4ти като стъкло? дори и трабант вози като лимузинаtrunner написа:Няколко неща искам да кажа:
1. Мен като фен на ФВ какво по дяволите ме интересува за това какво става в София?!? Верно, че не съм длъжен да чета, но...
2. Най-лесно е да се намират кусури! Работя в пътностроителна фирма и вярвайте ми - не е толкова лесно колкото изглежда полагането на идеално равен асФФФФФалт! (тея Ф-та са за хората които пишат асВалт)
niks76 написа:не съм съгласен относно работниците(ела тук да ги видиш :и ги мързи и още от обяд ве4е са пиинали)но пък пътя е гладък
trunner написа:niks76 написа:добре де ,не се заяждам но защо тук асфалта е по4ти като стъкло? дори и трабант вози като лимузинаtrunner написа:Няколко неща искам да кажа:
Истинската причина е, че работниците са некадърни!!! А обучаването на такъв специалист отнема доста време и накрая нулева гаранция за равността на положения асфалт!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта