! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот enigma79 » Съб 23 юни 2012 20:48

bobocamaro написа:Жоро кви са тея актове бе?.

Там в този град е градът на кухите лейки в униформи.Просто за тях вече се носят легенди,а за пътя Хасково-Димитровград с безумните си ограничения и всичко това е само за да храни тези кратуни.Няма да се учудя ако видя кука с камера на главата,втора на ръката,трета навряна на едно задно място.На скоро имах един случай с ченге,той в цивилни дрехи,аз навлизам в центъра на Д-град и там има жилищни кооперации от време оно,та там уличката е толкова тясна че едва има място да се разминат две коли.Въпросният индивид с мерцедес паркирал като каруцар и за да мина аз трябваше да качвам едната страна на колата на трoтоара,който малко не е от ниските.В това време на разминаване аз поздравих всичките роднини на въпросният индевид и той се показва от входа и почва да ми вика да не съм го псувал.Питам го този малоумник защо е паркирал като каруцар,а той почва директно да ми се репче,като видя че и аз запалих започна и на бой,освен да ме обижда и на бой започва да налита.Добе ама аз вече слезнах от колата и му викам ела бе пиленце дате видя колко можеш да носиш,като го гледам е на около между 40-50години.Тоя още имаше кураж и седна да се преближава с някаква надежда че ще подвия опашка,да ма не,не е познал човека и като видя че работата отива да става за посмях на на хората в блока,взе та ми изкара полицейска значка.Като я видях му казах само едно:
Ти си смях и позор за полицията и една благосвовия за майка му,леля му и всичките роднини до 9то коляно.
Качих се и тръгнах и слушам онзи катил как ме заплашва че съм щял да видя,аз му казах само да не види моя и си тръгнах :banghead:

Последна промяна от enigma79 на Съб 23 юни 2012 21:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobocamaro
R.I.P
Автомобил: Golf 3 GTI
Двигател: 2E

Мнениеот bobocamaro » Съб 23 юни 2012 21:03

Глупак, цивилен с тая кьорава значка не може да те барне.
Ако е бил там в частно качество, а не по повод изпълнение на служебните си задължения - може да го духа.
Ако е дебнал престъпник, възможно е да си му попречил :063:
това вече е друго.
както и да е..... :evil:

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Съб 23 юни 2012 22:21

Dead man написа:
иначе тежко им на ченгенцата.

И защо ? Какво ще им направиш ??? :012:

Сигнал на точното място и са отекли, имат си правила за движение в случая неспазени, много интересно защо бързаше да се прибере в платното си и да направи предпоставка за птп с колата, която изпреварваше (една от колите, защото изпреварваше колона от около 10-ина коли). Това че са в патрул и са с пагон не ги прави безсмъртни, къде ли щеше да се завре,ако от среща му бях със КРАЗ?

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Съб 23 юни 2012 23:02

Карам аз посока Копитото,ама се бях объркал и се бях качил още 6-7 км нагоре и по едно време като разбрах,че съм сбъркал пътя се върнах и некъв ми кара с-у мене ебати .... Ся в Суходол си карам аз с 40 и неква бабка ма кьор пияна,тръгна да пресича като бях на 50-60 метра от нея,натепах спирачки и колата ,а на там ,а на сам та за малко щех да я ударя,добрече карах бавно .... ебати нещастниците има заклевам се :screwy :screwy :screwy

Потребителски аватар
zylmishok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zylmishok » Нед 24 юни 2012 9:45

TiL написа: Зад мен на около 4-5м се залепи някакъв мерцедес с чужда регистрация(DE), а зад него набираше тир(TR) scare Тира не можеше да спре и пича с мерцедеса ми се лепна за задницата и започна да премига със светкавицата.

Аз за такива "лепки" съм си направил на удобно място едно "аварийно" ключе за 3-я стоп.Върши перфектна работа,но го ползвам само ако преценя,че няма опасност да се случи нещо друго,освен да махна "лепката"

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 24 юни 2012 10:20

Няма какво да си кривим душата, при такава ситуация, когато някой се лепи и бърза, по-добре отбии на първото възможно място и да заминава, казвам го от личен опит, по-евтино излиза вервайте ми! На 12.06 имах подобна случка, точно при влизане в Кресненското Дефиле някакъв пасат б3-ка със номер С **53 ** на един от завоите реши да ме изпреварва. Аз бях по напред от него и видях че отпред срещу нас идва кола, и плътно в дясно и спирачка, а ония индивид зад мен, вместо да намали, той газ дава, и го видях че е много яростен със изгнилата бангия, и му фраснах десен мигач, да минава, че немога да го гледам! Та така правя и с тировете, щом го видя че бърза и се лепи пускам педала на газта, и той изпреварва, даже има моменти в които се налага и спирачка да натискам, шот тираджията тръгва да изпреварва преди завоя, обаче отпред изкача летяща нинДжа, и веднага тоя с тира тръгва да се прибира, и едва ли не ще ме хвърли в канафката, и бия спирачки и готово, по безопасно е да им направите път, отколкото да се репчите, със среден пръст, и да се биете! Идиотите на пътя не знаят че са такива, това си е диагноза facepalm

master_gamgee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот master_gamgee » Нед 24 юни 2012 14:52

Бре, бре...204 страници (нямам време да прочета всичко), ама работата е зле.
Аз нямам навик (все още) да се зазяпвам и да запомням номера, ама като млад шофьор вече съм се сблъсквал с достатъчно каляващи нервите и опита случки. Тъй и тъй темата е малко офтопик, да се оплача и аз.
Дразнят най вече идиотите с нерегулирани фарове или халогени (или както се наричат там). Много е гадно когато караш на магистралата, заслепяват те идиоти отзад и идиоти отпред и за определен период от време просто караш по усет без да виждаш какво става пред теб. Веднъж пък един чичо с джип и с нерегулирани фарове (може и на дълги да беше) ме заслепи зверски докато паркирам - той отдясно, а аз гледам в дясното огледало за да не цапна колата до мен и в един момент просто спрях щото не виждам нищо. Пак добре че по едно време се усети чичката и загаси, че да мога да паркирам...иначе щеше да ме чака. Оня ден пък по Битоля (за Варна говоря) един софиянец с джип влезе срещу движението (улицата е еднопосочна), народа му свири, светка, оня не ебава, ама на места от паркирали не можеш се размина. Аз бях пеша де (паркирах на близка улица), ама гледах сеир...

Една особена случка (то и аз имам вина в ситуацията де, ама все пак гледам да пазя пешеходеца): карам си аз из Варна (отзад съм натоварил тежко и обемно оборудване, заради което трябва да карам по-внимателно). На едно място двама идиота пресичат, въпреки че няма пешеходна пътека (даже има ограда между лентите в моята посока и лентите в обратната). Виждам ги че тръгват (вече са стъпили на пътя) и намалявам малко за да спра. В съседната лента човека обаче не намалява, ами дава газ. Аз съм в дясната, другия е в лявата лента, пешеходците са вляво, следователно виждат и засиления ми съсед. Той не спира, следователно и аз няма да спирам за да не преча на тези зад мен...да, ама пешеходците явно решиха че ще ги пуснем, хукнаха рязко, колегата до мен наби рязко спирачки...е и аз набих рязко, ама оборудването отзад почна да се блъска насам натам...

Потребителски аватар
Благовест
Автомобил: Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Благовест » Нед 24 юни 2012 16:39

Неделните шофери пак са наизкочили...Ама явно тези огледала са сложени от производителите за аеродинамика :screwy
При изпреварване ми кара почти в средата на иначе "широкия" път,съответно си получи дозата клаксон и "поздрави"! :bishop

Другия тип идиоти-по околовръстен път карат с не повече от 65 км/ч и при наличие на трафик няма изпреварване..."идеалната комбинация" е двама такива и трява да набивавам спирачки,че да им влизам в джобовете. :обичам ви :beat_butt2 Явно на 90-100 км/ч много им "шуми" пуснатия до долу джам. :beat_butt2 Но климатик не се пуска,понеже гори 9809809 микрограма нафта на 100 км...
Като цяло си им трябва хубаво "съветване" :beat_butt2

master_gamgee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот master_gamgee » Нед 24 юни 2012 19:46

егати случая!
връщам се от Албена към Варна (пътя през Златни пясъци) и на едно място има два остри завоя един след друг (то си има и знак) - няма как да ги вземеш бързо. Та карам си бавно и точно на втория (вече като излизаш от завоя) един пич спрял там - няма аварийни, няма нищо. Ако е тъмно можеш да го хакнеш. Аз спрях за да не вляза в него (в насрещното имаше коли), добре че зад мен нямаше никой. Минах после в насрещното за да го заобиколя и нямах много време да му метна един поглед - или зяпаше нещо надолу, или беше пиян/заспал....сега се замислих дали не му е станало зле, ама то в бързината, човек като си гледа пътя, баира, колите насреща, много не мислиш...

EmoABS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EmoABS » Нед 24 юни 2012 23:08

Ние си говориме за идиоти и ето един типичен пример!!!

Потребителски аватар
Ixidor
Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
Двигател:

Мнениеот Ixidor » Пон 25 юни 2012 12:36

Към края на магистрала Тракия на влизане в София (3 ленти за движение): карам със 120 в средна лента. В най-дясната има Голф 3 (черен/CA ???? с лепенка тиква на задното стъкло над чистачката - ако някой си го познае да се обади :evil: ), който се движи по-бавно (~110). Настигам кола (в средната), и давам ляв мигач. В същото време и Голфа дава мигач (пред него нямаше никой) и дава газ. Аз вече съм в лявата и виждам, че тоя няма намерение да спира и продължава да идва към мен. Добре, може да не ме е видял нещо => лек клаксон да не го стресна нещо. Никаква реакция... Като се доближи на една педя заспах на клаксона - пак нищо. Поглеждам го - гледа напред и не мърда. Добре, че Голфарата беше по-маломощна и успях да го изпреваря.
Нямам никаква представа защо тоя дебил го направи това. Явно искаше нещо да ми сече пътя и да спра ли? Движехме се със 140 на 1 перя разстояние, а от лявата мантинелата ми на 2 педи...
Доста се чудих дали да го изчакам после да го питам... death Ама имаше жена и дете в колата.
Еб@ти кретена!

Потребителски аватар
eminem94
Автомобил: Audi A4 B5 Avant
Двигател: AVG
Контакти:

Мнениеот eminem94 » Пон 25 юни 2012 16:46

Излизам аз от 4-ти мкр на кооперативния в Люлин (излизам до Аладин) там е еднопосочно и си карам аз и неква пикла ми навлиза с-у мене с едни форд ... Даже ми свирка да се махна,от там аз и присветнах и и обесних,че аз няма да мръдна ,защото съм с предимство,след което се върна на зад и излезна на главната,а аз най-учтиво и казах,че това е еднопосочна улица (видях,че зад мен идват коли,и за да я олесня да не връща пак на зад) . Отоговора и беше : Дреме ми на Пу****а ... Направо незнам как им дават книжки на такива :screwy

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Чет 28 юни 2012 21:58

Хора темата няма да спре да я има!Днес като се прибирах и едва не ударих едно хлапе на може би 10 години!направо скочи пред колата!И ко да го пишем като идиот ли!!Всеки ден имам такива ситуации!Карам много!

Потребителски аватар
simo
Автомобил: VW Passat B2 1986
Двигател: DT 1600

Мнениеот simo » Пет 29 юни 2012 16:16

Младеж с опасност за живота след спор за паркиране
:shock :screwy
Нека сме по-толерантни - на всички ни е горещо, не само на бабаитите.

:beer

Потребителски аватар
apa6o
Автомобил: Skoda Octavia 1Z
Двигател: BKD

Мнениеот apa6o » Нед 01 юли 2012 13:37

Чета, смея се, пообърсвам сълзите, дето са ми избили от хилеж и продължавам да чета, култовата тема просто :063:

Да разкажа и аз нещо, не много прясно, но все пак...

Зимата, декември месец, малко преди 31-ви, прибирам се аз в Перник, да се видя с роднини, приятели, да посвърша някое и друго задължение. На ЦЪК това кръстовище съм влязъл вече от улица Ю.Гагарин на Св. Св. Кирил и Методий, направил съм го като хората, понеже там има знак Пропусни движещите се по пътя с предимство, когато един див селтак с червено Ауди 80, още го помня кретена, решава, че може да си прави каквото си ще, сръчка газта и чисто и просто се промуши в мое дясно, засичайки ме много качествено, явно бързаше да си купи новия албум на Азис :dummy: Аз, отреагирах, понеже карах бавно, успях да спра навреме, незнайно защо глупендера спря пред мен, беше ситуация един вид WTF ?!, застоя се около 3-4 секунди и потегли. Точно в същия момент в задницата на колата се натресе един 'убавец, каращ Жипка Мицубиши Паджеро, който когато натиснах спирачките случайно мернах в огледалото за задно виждане, как чака на светофара 50-на метра по-назад. Потеглих с включени аварийни и отбих при първа възможност, той след мен. Видях, че на колата и няма почти нищо, тръгвам да го попитам как е, има ли му нещо, пък той взе да ми говори, как не трябвало да спирам там, как не ме бил видял и подобни. Слава Богу нито на него, нито на спътниците му - предполагам съпругата и малкото му детенце им имаше нещо :bowdown Накрая си пожелахме приятно изкарване на празниците и се разотидохме.

В тази ситуация обаче ме шокира, как може да потеглиш и да караш 50 метра към кола, която е спряла поради някаква причина на платното, без да я забележиш :screwy

Върни се в “Пътеводител”