bobocamaro написа:Жоро кви са тея актове бе?.
Там в този град е градът на кухите лейки в униформи.Просто за тях вече се носят легенди,а за пътя Хасково-Димитровград с безумните си ограничения и всичко това е само за да храни тези кратуни.Няма да се учудя ако видя кука с камера на главата,втора на ръката,трета навряна на едно задно място.На скоро имах един случай с ченге,той в цивилни дрехи,аз навлизам в центъра на Д-град и там има жилищни кооперации от време оно,та там уличката е толкова тясна че едва има място да се разминат две коли.Въпросният индивид с мерцедес паркирал като каруцар и за да мина аз трябваше да качвам едната страна на колата на трoтоара,който малко не е от ниските.В това време на разминаване аз поздравих всичките роднини на въпросният индевид и той се показва от входа и почва да ми вика да не съм го псувал.Питам го този малоумник защо е паркирал като каруцар,а той почва директно да ми се репче,като видя че и аз запалих започна и на бой,освен да ме обижда и на бой започва да налита.Добе ама аз вече слезнах от колата и му викам ела бе пиленце дате видя колко можеш да носиш,като го гледам е на около между 40-50години.Тоя още имаше кураж и седна да се преближава с някаква надежда че ще подвия опашка,да ма не,не е познал човека и като видя че работата отива да става за посмях на на хората в блока,взе та ми изкара полицейска значка.Като я видях му казах само едно:
Ти си смях и позор за полицията и една благосвовия за майка му,леля му и всичките роднини до 9то коляно.
Качих се и тръгнах и слушам онзи катил как ме заплашва че съм щял да видя,аз му казах само да не види моя и си тръгнах