master_gamgee написа:...
Вие какво мислите колеги?
ivo_555 написа:п.п.Знам, че няма как да стане, но все пак искрено се надявам да не пиша скоро в тази тема!
е, аз пък вчера бях в ролята на несъобразителния идиот, с тази разлика че карах достатъчно бавно за да мога да спра пред пешеходната пътека. Ситуацията беше такава че бях в дясна лента, а по-напред имаше спряла кола в лява лента, която даваше мигач за да завива. Там обаче има и пешеходна пътека, но аз реших че колегата само завива и изчаква колите от насрещното да се махнат, защото заради другата кола не можах да видя пешеходката, докато не изскочи пред мен...е, трябваше да набия спирачка по-рязко, защото вече бях близо...simo написа:.....С 1 дума - съвсем правилно си постъпил
е, аз пък вчера бях в ролята на несъобразителния идиот, с тази разлика че карах достатъчно бавно за да мога да спра пред пешеходната пътека. Ситуацията беше такава че бях в дясна лента, а по-напред имаше спряла кола в лява лента, която даваше мигач за да завива. Там обаче има и пешеходна пътека, но аз реших че колегата само завива и изчаква колите от насрещното да се махнат, защото заради другата кола не можах да видя пешеходката, докато не изскочи пред мен...е, трябваше да набия спирачка по-рязко, защото вече бях близо...[/quote]simo написа:.....С 1 дума - съвсем правилно си постъпил
SobieskIm написа:Евала колега, че осъзнаваш грешката си и я признаваш..В тази тема редовно пишещия мнение е най-добрия шофьор, а всички други покрай него са недъгави![]()
enigma79 написа:...а аз нямам никаква видимосто от тези спрели коли до пешеходните пътеки и тука идва въпроса,кой ще се погрижи за тези коли да ги отстрани и така да има видемост от нас водачите към тези пешеходни пътеки?
Pirogov написа:.... Изпреварване ми предприе на едно място, накоето пътя отдясно беше пропаднал и се минаваше само в лява лента.Най отляво насипан чакъл за импровизирано оширение.На това стеснение тоя не издържа и тръгна да ме изпреварва от чакъла.....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта