Хич не ми се пише вече тая тема, ама....
Вчера от жегата ли, масово пешеходците ги беше напекло, изскачаха от всякакви невероятни места без да се оглеждат, една женичка даже се пробва да пробяга едно кръстовище по диагонал буквално през колите, колега от насрещното спря на метър от нея, викам тая ще се върне, да ма не, хуква пак, спирам и аз на метър от нея, тая спира и тя, и пак хуква

! Толерантен съм към пешеходците, ама такива изпълнения направо ме.....!
Днес карам през пазара(Ямбол), минавам триъгълника и продължавам към светофара на Ловното, през пазара се минава бавно щото там има и паркинг и всеки изскача от там както му дойде на акъла, ама айде да кажем там е простено, много коли, много хора...кви правила! Та минавам аз от там зад мен кротко си кара соц автомобил, минавам край пазара с 10км/ч, логично е след това да ускоря, така и правя, гледам 8 секунди до края на червеното, карам си нормално с 40, чувам рев отстрани, викам си за тия 100 метра само кола 500 коня би могла да изпревари безпрепятствено, поглеждам в огледалото, няма никой

, с периферното си зрение го виждам как ме изпреварва, а единствения вариант да се прибере, е аз да натисна спирачките! Ляв мигач не знам дали е дал, ама десен нямаше, това още повече дразни!
Та колеги, започвайки изпреварване най важния фактор е да няма коли насреща, но съвсем не е и единствен, важно и да има къде да се прибереш без да пречиш на останалите!
п.п.Знам, че няма как да стане, но все пак искрено се надявам да не пиша скоро в тази тема!