Значи отивам от Варна към Аладжа Манастир - карам по магистралата за Златни, на Т-образното (Виница-Варна-Златни) завивам наляво. Пред мен върви една червена кола - нарочно споменавам цвета, да не стане объркване като я спомена после. Зад мен нямаше никой, но много бързо се появи един голям черен джип (класика

Дотук добре...
Джипа се залепи за другата кола която беше пред мен...и тръгна да я изпреварва (караше с около 80 мисля) точно на един много остър завой, за който има и предупредителен знак (завоя е около 180 градуса, защото като го вземеш тръгваш все едно в обратната посока). Умишлено карах на дистанция, но видях много добре как в този момент отсреща се появи друга кола и двамата с баща ми изтръпнахме...
Червената кола обаче успя да намали и джипа по някаква магия успя да се шмугне между нея и насрещната...това си беше 100% катастрофа, още повече че тъпака караше много бързо, а насрещния сигурно не е очаквал такова малоумно изпълнение

На връщане (няколко минути след това) взех завоя много бавно и внимателно...за всеки случай