! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
master_gamgee
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот master_gamgee » Нед 29 юли 2012 19:29

Имаше един лаф, че господ помагал на пияните (или нещо подобно беше). Явно господ помага и на малоумните нагли шофьори (е, ПТП статистиките показват друго...макар че невинните пострадали май са повече от пострадалите идиоти). Та днешния кандидат в класацията "най-малоумен и нагъл идиот" явно господ му помагаше и реакцията на другите двама шофьори с които щеше да се тресне.
Значи отивам от Варна към Аладжа Манастир - карам по магистралата за Златни, на Т-образното (Виница-Варна-Златни) завивам наляво. Пред мен върви една червена кола - нарочно споменавам цвета, да не стане объркване като я спомена после. Зад мен нямаше никой, но много бързо се появи един голям черен джип (класика :banghead: ) и веднага се залепи зад мен. В отсечката има ограничение 40, аз карах с 50, оня ме натиска да мине, ама пътя е много тесен и няма къде да се дръпна, а и не искам да карам бързо - и без това пътя е с много завои, тесен и няма видимост (и изпреварването е забранено). Джипа в един момент тръгва да ме изпреварва, тогава намалих за да му дам възможност да се прибере, ако отсреща се зададе някой.
Дотук добре...
Джипа се залепи за другата кола която беше пред мен...и тръгна да я изпреварва (караше с около 80 мисля) точно на един много остър завой, за който има и предупредителен знак (завоя е около 180 градуса, защото като го вземеш тръгваш все едно в обратната посока). Умишлено карах на дистанция, но видях много добре как в този момент отсреща се появи друга кола и двамата с баща ми изтръпнахме...
Червената кола обаче успя да намали и джипа по някаква магия успя да се шмугне между нея и насрещната...това си беше 100% катастрофа, още повече че тъпака караше много бързо, а насрещния сигурно не е очаквал такова малоумно изпълнение facepalm ...

На връщане (няколко минути след това) взех завоя много бавно и внимателно...за всеки случай :)

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Нед 29 юли 2012 19:44

На 28.07 вечерта около 22:54ч. се прибирах от работа и спрях до един Супер да напазарувам няколко неща! Докато изляза с колата от мястото където съм паркирал до маркета се изпотих, и се наложи да правя обратен завой, съответно нямаше никой, сам си бях на пътя! И в едни момент когато вече си бях направил обратния завой едно пИшлеме с Ауди ме видя че идвам зад него, и нагло навлезе, и аз си намалих да излезе на заден и да си продължи по неговото платно, да ама не! Пишлемето излезе с маневра на заден и вместо да си кара в неговата лента, направо срещу мен хвана с мръсна газ, и аз изтръпнах защото не очаквах да мине покрай мене и тротоара и то в насрещното :screwy Е имал съм всякакви ситуации но тая направо ме отчая от всичко и си казах че повече не обръщам внимание на такива, оставям ги даже и да ме ударят, щом това ги прави щастливи :screwy

Потребителски аватар
b1z0na
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот b1z0na » Нед 29 юли 2012 23:29

Мен като ме засече някой или някоЯ, нарочно давам газ, та да се тресна в тях и да слезна и да стане панаир :Mr Green Fun ама кат видят, че не пускам никой и се отказват да минат пред мен :beer

Потребителски аватар
Mhz
Автомобил: m440i
Двигател:

Мнениеот Mhz » Вто 31 юли 2012 9:37

Преди няколко дни към 12 вечерта, се спускам по естакадата от околовръстното към младост 4 и на първия светофар след моста , патрулка решава да направи десен завой от средната лента без мигач... Нема проблеми,после имайте респект от тия. :beer mhihi

Потребителски аватар
ping23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ping23 » Вто 31 юли 2012 10:02

[/quote]

Някой от участници 1,2 и 3 да ти попречи на теб конкретно?
Питам те защото и аз от там минавам така но не преча на никого и изобщо не разбирам целта на клипа който си направил да не си от КАТ пътна полЮция?

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Вто 31 юли 2012 10:08

ping23 написа:Някой от участници 1,2 и 3 да ти попречи на теб конкретно?
Питам те защото и аз от там минавам така но не преча на никого и изобщо не разбирам целта на клипа който си направил да не си от КАТ пътна полЮция?

Какво значи да ти е попречил?
Дясната лента си е за завой надясно, а не за направо.
Е така като ми застане некой тупан полудявам.

Потребителски аватар
Dragon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Dragon » Вто 31 юли 2012 10:09

Е как няма да му пречи. Чакаш си чинно 15 минути в задръстването и всеки втори минава пред теб. Ти като се редиш на опашка не се ли дразниш ако те предреждат?
И аз ги правя такива понякога, но много внимавам да не забавям никого - нито в дясната лента, нито тези в средната, старая се да преценявам светофарите (щом минавам отнякъде всеки ден ги знам до секунди), но това си е предпоставка за ПТП...

Потребителски аватар
Cheater
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cheater » Вто 31 юли 2012 10:12

На 29 Юли към 13 часа в местността "Антените"(Благоевград) идиот в Пежо 206 светло синьо с номер Е-6444-ВС ме засече идиотски при това с 100 км/ч.След което даже се и надува,но нали е пътен полицай от Сандански и няма проблеми с това.Властта е в тях!!!

Потребителски аватар
Ixidor
Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
Двигател:

Мнениеот Ixidor » Вто 31 юли 2012 12:43

:bowdown
:) Вместо да минат 6 коли от средната лента минават 3 от дясната (която е само за надясно) и 3 от средната. Дали (конкретно) не забавяш двойно всички в средната ("тъпаците" спазващи закона)?
... кво ли се хАбя пиша ... еб@ти наглостта :D

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Вто 31 юли 2012 12:47

Cheater написа:На 29 Юли към 13 часа в местността "Антените"(Благоевград) идиот в Пежо 206 светло синьо с номер Е-6444-ВС ме засече идиотски при това с 100 км/ч.След което даже се и надува,но нали е пътен полицай от Сандански и няма проблеми с това.Властта е в тях!!!

Колега, този идиот които те е засякъл беше ли униформен в момента или беше "частно лице", много ги обичам такива лайнари с налепени лъвчета и всякакви други служебни прибори по личните си коли, и какво като е полицай,нека те засече и те удари,слагаш му един пердах и след това викаш кат и казваш че те е ударил,пък после нека лайнара ходи и доказва кой кога къде го е бил.

Потребителски аватар
Cheater
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cheater » Вто 31 юли 2012 12:53

Не беше в униформа.А този лайнар се казва Ивайло Баладжанов.Същия,срещу който преди месец-два среля небеизвестния Ванчо Тери в Сандански,защото полицайчето му дължи около 20 000 лв.Същия има и транспортна фирма в Сандански с 3 камиона и се изживява като шериф в Сандански-не малко народ е изпищял от него.Нослед като оцеля живее 2ри живот и е най-големия :063:
Прикачени файлове
1.jpg
1.jpg (8.8 KиБ) Видяна 1295 пъти
2.jpg
2.jpg (11.26 KиБ) Видяна 1294 пъти

Последна промяна от Cheater на Вто 31 юли 2012 15:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
plamen000000
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plamen000000 » Вто 31 юли 2012 13:02

Cheater написа:Не беше в униформа.А този лайнар се казва Иво Баладжанов.Същия,срещу който преди месец-два среля небеизвестния Ванчо Тери в Сандански,защото полицайчето му дължи около 20 000 лв.Същия има и транспортна фирма в Сандански с 3 камиона.
И след като оцеля живее 2ри живот и е най-големия :063:

Тегли му една майна и не се занимавай, тоя рано или късно ще си намери майстора, щом дължи тая цифра пари нема да го живее тоя втори живот много дълго, карай си пасата и си гледай кефа!

Потребителски аватар
Cheater
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Cheater » Вто 31 юли 2012 13:37

Аз съм на тия работи.Тъпото е,че вместо полицаите като контролен орган да вътворяват ред,те след като знаят че им е колега,решиха че на мен ще си го изкарат,като ми напишат акт.А онзи смешник от Сандански бил предупредил неговите колеги като ме видят да се държат "учтиво" с мен :shock

Потребителски аватар
ping23
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ping23 » Вто 31 юли 2012 14:40

Ixidor написа:

:bowdown
:) Вместо да минат 6 коли от средната лента минават 3 от дясната (която е само за надясно) и 3 от средната. Дали (конкретно) не забавяш двойно всички в средната ("тъпаците" спазващи закона)?
... кво ли се хАбя пиша ... еб@ти наглостта :D

Значи колега когато аз правя това не забавям абсолютно никой защото съм винаги първа кола на светофара и не преча на никого! Кретените които засичат колите минавайки в средната лента и аз не ги харесвам още повече след като вече има маркировка на пътя забраняваща това.Проблема е че вече са ни тесни уличките едно време на този светофар имаш 20 коли и една Чавдар-ка 67.

Потребителски аватар
simo
Автомобил: VW Passat B2 1986
Двигател: DT 1600

Мнениеот simo » Вто 31 юли 2012 14:47

Не виждам за какво спорите.
На мн места в Сф движението е недотам добре организирано :screwy. Като прибавим и неумения / тарикатеене, става хептен каша (вижда се :banghead:).
Попитай се на теб приятно ли щи е, ако гледаш как друг прави това, което ти (смяташ да) правиш?

Това е отговорът ;)

:неграмотно

Върни се в “Пътеводител”