Значи отивам от Варна към Аладжа Манастир - карам по магистралата за Златни, на Т-образното (Виница-Варна-Златни) завивам наляво. Пред мен върви една червена кола - нарочно споменавам цвета, да не стане объркване като я спомена после. Зад мен нямаше никой, но много бързо се появи един голям черен джип (класика
) и веднага се залепи зад мен. В отсечката има ограничение 40, аз карах с 50, оня ме натиска да мине, ама пътя е много тесен и няма къде да се дръпна, а и не искам да карам бързо - и без това пътя е с много завои, тесен и няма видимост (и изпреварването е забранено). Джипа в един момент тръгва да ме изпреварва, тогава намалих за да му дам възможност да се прибере, ако отсреща се зададе някой.Дотук добре...
Джипа се залепи за другата кола която беше пред мен...и тръгна да я изпреварва (караше с около 80 мисля) точно на един много остър завой, за който има и предупредителен знак (завоя е около 180 градуса, защото като го вземеш тръгваш все едно в обратната посока). Умишлено карах на дистанция, но видях много добре как в този момент отсреща се появи друга кола и двамата с баща ми изтръпнахме...
Червената кола обаче успя да намали и джипа по някаква магия успя да се шмугне между нея и насрещната...това си беше 100% катастрофа, още повече че тъпака караше много бързо, а насрещния сигурно не е очаквал такова малоумно изпълнение
...На връщане (няколко минути след това) взех завоя много бавно и внимателно...за всеки случай
Е имал съм всякакви ситуации но тая направо ме отчая от всичко и си казах че повече не обръщам внимание на такива, оставям ги даже и да ме ударят, щом това ги прави щастливи
ама кат видят, че не пускам никой и се отказват да минат пред мен