b1z0na написа:viking. написа:my heart iS iCe написа:Вчера в най-силния дъжд, вечерта един идиот с Поло, караше зад мен и Адски много ме заслепяваше! Казах си, така ми се струва и си карах, обаче взе да се приближава зад мен доста, и реших да карам мааалко по-бързо, макър да вали и настилката да е мокра и си карам с 90км/ч и този пак се лепи зад мен, реших да не му обръщам внимание, но просто адски много ме заслепяваше, и завъртях огледалото за обратно виждане в купето на друга посока за да не ми вади "О"чото! Ма така карах 14 км и по едно време на страничното огледало гледам, че въпросният превключи на "Къси" светлини, и ОХААА, живее се, все едно душата ми се роди отново!
И просто реши да ме изпревари, и точно по български и аз реших да му посветя в купето, и "КАТО МИ СЕ ОТКРИ" ЗЕЕЕЕМИИИ тия ДЪЛГИИИИ
Страшен си.Изпростял си като него...
Що бе ... аз в такава ситуация, нарочно отбивам та да мине пред мен и да му прая същото да види какво е ...
Аз вадя калашника и го правя на салата ... ухааа колко яко ааа .... .... темата е за ключ !
Не виждам смисъл от подобни малоумни теми ...