! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
JC
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот JC » Съб 03 ное 2012 0:41

b1z0na написа:
viking. написа:
my heart iS iCe написа:Вчера в най-силния дъжд, вечерта един идиот с Поло, караше зад мен и Адски много ме заслепяваше! Казах си, така ми се струва и си карах, обаче взе да се приближава зад мен доста, и реших да карам мааалко по-бързо, макър да вали и настилката да е мокра и си карам с 90км/ч и този пак се лепи зад мен, реших да не му обръщам внимание, но просто адски много ме заслепяваше, и завъртях огледалото за обратно виждане в купето на друга посока за да не ми вади "О"чото! Ма така карах 14 км и по едно време на страничното огледало гледам, че въпросният превключи на "Къси" светлини, и ОХААА, живее се, все едно душата ми се роди отново!
И просто реши да ме изпревари, и точно по български и аз реших да му посветя в купето, и "КАТО МИ СЕ ОТКРИ" ЗЕЕЕЕМИИИ тия ДЪЛГИИИИ facepalm

Страшен си.Изпростял си като него...

Що бе ... аз в такава ситуация, нарочно отбивам та да мине пред мен и да му прая същото да види какво е ... :Mr Green Fun

Аз вадя калашника и го правя на салата ... ухааа колко яко ааа .... .... темата е за ключ !
Не виждам смисъл от подобни малоумни теми ...

Потребителски аватар
vihren1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vihren1 » Съб 03 ное 2012 2:51

Мен като ме заслепява, някой отзад пускам аварийните и отнемам газта и така карам с 50, 40 .. 10, 5 км в час докато оня се осети или успее да ме изпревари. Не съм чул някой да е глобен че фаровете му светят към небето :beat_butt2

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Съб 03 ное 2012 8:42

При заслепяване отзад обикновено пускам усиления габарит за малко, ако се не усети гася и пускам пак, повечето се усещат и минават на къси. Вътрешното огледало не го ползвам и е изкривено така че да не ми свети в очите, защото вечерно време с 3 огледала като ти светнат става лошо.

Потребителски аватар
biol
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот biol » Съб 03 ное 2012 9:11

Изобщо не се усещат, Една мацка с поло и две чавета, на магистралата кара зад мене на дълги и халогени, търсейки извънземни по небето. Пусках авариики намалих до 60 , бре тая като ми се е лепнала нито гаси фаровете нито изпредварва. Изобщо не и мина през ума че ще ми подпали тавана на колата с фаровете.
Абе - пълна липса на държава,
В софия оня ден се смях, такси хуиндаи-взел монтираи ксеони с лупи, ме заслепяваше десния си фар??? толкова некадъррен монтаж няма

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 03 ное 2012 14:38

Май съм си марко тотев, или "Закона на мърфи" ме е обзел стабилно! На едно кръстовище съм с предимство, и една "ВЕХТРА" с Номер КН! Разбирасе ме изчака да мина! И след мен беше зверско въртене не гуми, бучене на двигател до прекъсвач, а аз си карах нормално с 40 км/ч а от дясната ми лента имаше паркиран бус, и нямаше как да отбия и да спра за да пусна рейсъра, трябваше да се забия в паркирания бус, и тоя отзад на косъм от задната брония, чак неможах да му видя фаровете на задното огледало, гледах само преден прозорец maikomila и веднага след буса дадох рязко на дясно, макър да не е правилна маневра, ма не ми се рискуваше да се занимавам с РОМ, техните правилници не съм ги чел за летене по пътищата facepalm Та явно и аз трябва да карам така, че като спазвам правилата, само създавам предпоставка за ПТП! facepalm

Потребителски аватар
S_T_I_N_G
Автомобил: GOLF 4 1.8 T
Двигател: AGU GU GU GUUUUUU

Мнениеот S_T_I_N_G » Съб 03 ное 2012 15:15

Пийни една студена лимонада :)

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Съб 03 ное 2012 21:40

:banghead: пълен идиот :screwy

Потребителски аватар
jamie1
Автомобил: Chevrolet Aveo LT
Двигател: DOHC

Мнениеот jamie1 » Съб 03 ное 2012 23:16

Преди около 3 часа движеки се по посока към Елхово малко след Ямболското село Могила 1 п....ас с ТИР спускайки се по един баир предприема неправилно изпреарване и за малко да се тресне в мен :o челно .От начало като го видях от далеч не знаех какво става,но когато светлините продължиха да се приближават много бързо към мен се осъзнах и по най-бързия начин влязох колкото се може по-навътре в банкета зада го избегна.Още треперя и се чудя какво да правя зада се успокоя и да си избия тая случка от главата :weep: :weep: :weep:

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Вто 06 ное 2012 8:57

до идиота с червено Ауди А3 РВ 6898 (или нещо подобно), който се опита да ме натисне към бордюра покрай пистата на стадион Пловдив тази сутрин: не се репчи, че ще патиш, мъжаго! имаш късмет, че бях сам в колата, а не с детето и не можа да ме мотивираш достатъчно!

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 06 ное 2012 9:04

joro_kem написа:до идиота с червено Ауди А3 РВ 6898 (или нещо подобно), който се опита да ме натисне към бордюра покрай пистата на стадион Пловдив тази сутрин: не се репчи, че ще патиш, мъжаго! имаш късмет, че бях сам в колата, а не с детето и не можа да ме мотивираш достатъчно!
Селско!

Потребителски аватар
Ixidor
Автомобил: VW Bora 2.0 -- Honda CB500-R
Двигател:

Мнениеот Ixidor » Вто 06 ное 2012 14:21

joro_kem написа:до идиота с червено Ауди А3 РВ 6898 (или нещо подобно), който се опита да ме натисне към бордюра покрай пистата на стадион Пловдив тази сутрин: не се репчи, че ще патиш, мъжаго! имаш късмет, че бях сам в колата, а не с детето и не можа да ме мотивираш достатъчно!

Ако беше с детето щеше да го биеш ли????? omg...
facepalm
Не смятам да посещавам тази тема повече...
farewell

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Вто 06 ное 2012 17:37

Ixidor написа:Ако беше с детето щеше да го биеш ли????? omg...
facepalm
Не смятам да посещавам тази тема повече...
farewell

що, ти кафе ли щеше да го черпиш? като пораснеш, може и да разбереш какво съм написал.
п.п. да не си неподготвен - пиша често и то в доста теми

Потребителски аватар
b1z0na
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот b1z0na » Вто 06 ное 2012 19:47

myrshavija написа:
Селско!

А кое е градското? Да заплаши живота ти и този на детето ти и ти да му направиш забележка ли? Аз също бих слезнал и бих му изкъртил забите, ако имаше дете с мен в колата, дори и да не е мойто, и ако това ме прави селянин, значи се гордея да съм такъв!!! :beer

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Сря 07 ное 2012 8:35

b1z0na написа:... да му направиш забележка ...
не е точно същото като
b1z0na написа:... бих му изкъртил забите...
Направете си форум "Биячи на пътя" и се разкарайте от този!

Потребителски аватар
Exell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Exell » Сря 07 ное 2012 9:26

Вчера , типичен селяндур , помислил се за ЧОВЕК! Младост , светофара на ХМС-то. Карам в средна лента /там са три/. Зад мен лети тойота авенсис с очилат реЙсър . Светва ми жълто , докато съм на около 10 метра от светофара , намалям нормално /моя скорост 40 км./ и спирам. Отзад селяка спира , ама със свирене на гуми и след това ми бие дълъг клаксон. Отварям си вратата и :
аз: "сподели"
той: "цфтдфтцдфцтдцтд" /на затворен прозорец"
аз: "тука спираме на червено бе"
той: "асдадфкладсфй" + боклук или нещо подобно , според това , което успях да прочета на скапаните му устнички.
аз: "** ** ** **** *******"

Глупака не ме изпревари до Шел-а , въпреки , че карах с 30 км/ч. , не за друго а да го разгледам по-хубаво. Накрая продължи направо , гледаше на другата посока и на грозния му багажник се мъдреше гордо " City of fountains " . Браво на служителчетата в затвореното "комплексче"!

Върни се в “Пътеводител”