http://dnes.dir.bg/2008/07/07/news3171119.html
gomez написа:Пазете се от бургаска 4-ка с номер А 7799 ** !!! Този идиот изпреварва като луд, добре че го видях в огледалото и натиснах спирачките за да можв да се мушне пред мен без да ме избута или да се удари челно в насрещния автомобил!!! Случката беше преди 10 дена от Бургас към Слънчев бряг!!! Голфа е тъмно сив със затъмнени задни прозорци!! Не исках да си развалям морето иначе щях да го догоня и да му изтръгна ръцете и да го пребия с тях!!! Аман от пишман шофьори !!!!
stoqn_g60 написа:Слу4ката е прясна прясна... с колегата Gesha_gti спираме с моята кола да заредим на ОМВ то на Горубляне . Пред мен има кола и аз спрях зад нея а отзаде имаше място кола да си мине най- спокойно. Минава зад мене 1 4овек с бани4арка ама си беше големи4ка викам колега да я дръпна на пред да ти направя място ,той вика не не минавам и лека полека мина .След има няма и 30 секудни някакъв ... айде ще си спестя вулгарната дума съвсем леко ме докосва даже в първия момен не се осъзнах ,викам абе Гога тоа не ме ли зака4и той вика и на мен така ми се стори слизам гледам нищо ми няма докато не мога да кажа същото за този тапанар с ауди а3 ама добре си пое 4и4ката малко вдлъбнато и ужулено![]()
![]()
нека му е като се прави на интересен... деба нещастниците
myrshavija написа:kossel написа:...
В тази ситуация кой е идиотът ? Аз го приемам за нормално някой леко да те чукне, да ти подпре бронята ...
Ти си. НЕ Е НОРМАЛНО да те чукват. Нито леко, нито силно.
Потребители, разглеждащи този форум: dtony и 50 госта