! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
RAD&KO
Автомобил: Passat Variant B3 [3A5 35I]
Двигател: PB 1990
Контакти:

Мнениеот RAD&KO » Пон 07 юли 2008 14:16

Поствам този линк, защото всички си мислим, че сме недосегаеми и безсмъртни ... :( Бъдете разумни!
http://dnes.dir.bg/2008/07/07/news3171119.html

golfabitch
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golfabitch » Пон 07 юли 2008 16:44

Ей това камикадзе Изображение
изпрерваше по пътя Карнобат-Бургас магистралата.Изпреварва на завой без никаква видимост,сече пътя без да му пука и щеше да направи катастрофа като изпреварваше един тир и отсреща идваше кола,която се принуди да отиде в лентата на тира само и само за да не убие шопа .Не стига че е с малка количка дето е 50 коня ами и тръгнал да си прави селските рейсинг простотии по пътищата.Внимавайе колеги /!\

Потребителски аватар
Ицку®
Автомобил: 2xTouran TDI
Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015

Мнениеот Ицку® » Сря 09 юли 2008 15:59

Един пенсионер ме удари сутринта с товарен бус и ми натроши десния стоп. :evil: Между буса и Голфа имаше около метър място, но нали дъртия се помислил за шофьор и решил да ми удари колата. Добре, че поне плати за комплект нови.

ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gomez
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gomez » Чет 10 юли 2008 9:24

Пазете се от бургаска 4-ка с номер А 7799 ** !!! Този идиот изпреварва като луд, добре че го видях в огледалото и натиснах спирачките за да можв да се мушне пред мен без да ме избута или да се удари челно в насрещния автомобил!!! Случката беше преди 10 дена от Бургас към Слънчев бряг!!! Голфа е тъмно сив със затъмнени задни прозорци!! Не исках да си развалям морето иначе щях да го догоня и да му изтръгна ръцете и да го пребия с тях!!! Аман от пишман шофьори !!!! :evil:

Lavro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lavro » Чет 10 юли 2008 9:37

Това не е реклама!Но държа да го споделя.
В Русе има един много добър интернет доставчик Net.....Като фирма са много коректни, а отскоро забелязах нещо, което за пръв път виждам в България - на всички техни служебни коли на задното стъкло има голям стикер:
"Ако водачът на тази кола се държи нелоялно на пътя или по някакъв начин застрашава движението, моля обадете се на телефон....."И телефона с десетсантиметрови букви.
Казвам ви, това е един от начините да се оправят нещата у нас - понеже именно със служебни коли се правят най - големите простотии - ако стане нещо, фирмата плаща.Жалко, че повечето фирми не държат на името си, а търсят шофьори по единствен критерий кой ще работи за по - малко пари.

Потребителски аватар
Ицку®
Автомобил: 2xTouran TDI
Двигател: CAYC 2014 и CFHF 2015

Мнениеот Ицку® » Чет 10 юли 2008 14:04

gomez написа:Пазете се от бургаска 4-ка с номер А 7799 ** !!! Този идиот изпреварва като луд, добре че го видях в огледалото и натиснах спирачките за да можв да се мушне пред мен без да ме избута или да се удари челно в насрещния автомобил!!! Случката беше преди 10 дена от Бургас към Слънчев бряг!!! Голфа е тъмно сив със затъмнени задни прозорци!! Не исках да си развалям морето иначе щях да го догоня и да му изтръгна ръцете и да го пребия с тях!!! Аман от пишман шофьори !!!! :evil:

Тази 4-ка е Поморийска.Рядко я виждам в движение, иначе е много хубава.А по пътя Бургас - Слънчев бряг всеки изпреварва както може и не се съобразява с останалите коли в движението. :evil:

polo95
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот polo95 » Съб 19 юли 2008 6:18

Хонда Цвик около 1994 година двуврато тъмно син значи п*дала горе долу мой набор, с татос на раката отляво с прическа тип "футболист съм мамо от село, ще ставам Дейви Крекъм" караше от Бриколаж , до 2рото колело на Панаира като пълен идиот и забавното е, че не пусна нито 1 мигач, нито като изпреварваше, нито като завиваше. Той май се ядоса защото пред бриколаж го задминах с половера поради простата причина, че си сменяше диска от плеара или си оправяше косата и караше в средата на платното с 10 км/ч. Та тоя хубавец го видях следващият ден в заведението, в което работя беше с 2 моми и ся да правя сейр пред тях, а й от работа да ме гонят заради поредния селянин.Действието се развива в Пловдив и ако ти драги приятелю четеш, да знаеш, че те помня и няма да видиш хубаво от моя милост!!!

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Сря 30 юли 2008 21:32

Слу4ката е прясна прясна... с колегата Gesha_gti спираме с моята кола да заредим на ОМВ то на Горубляне . Пред мен има кола и аз спрях зад нея а отзаде имаше място кола да си мине най- спокойно. Минава зад мене 1 4овек с бани4арка ама си беше големи4ка викам колега да я дръпна на пред да ти направя място ,той вика не не минавам и лека полека мина .След има няма и 30 секудни някакъв ... съвсем леко ме докосва даже в първия момен не се осъзнах ,викам абе Гога тоа не ме ли зака4и той вика и на мен така ми се стори слизам гледам нищо ми няма докато не мога да кажа същото за този с ауди а3 ама добре си пое 4и4ката малко вдлъбнато и ужулено :lol: :lol: :lol: нека му е като се прави на интересен... :

Последна промяна от stoqn_g60 на Пет 01 яну 2010 22:12, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Чет 31 юли 2008 5:58

stoqn_g60 написа:Слу4ката е прясна прясна... с колегата Gesha_gti спираме с моята кола да заредим на ОМВ то на Горубляне . Пред мен има кола и аз спрях зад нея а отзаде имаше място кола да си мине най- спокойно. Минава зад мене 1 4овек с бани4арка ама си беше големи4ка викам колега да я дръпна на пред да ти направя място ,той вика не не минавам и лека полека мина .След има няма и 30 секудни някакъв ... айде ще си спестя вулгарната дума съвсем леко ме докосва даже в първия момен не се осъзнах ,викам абе Гога тоа не ме ли зака4и той вика и на мен така ми се стори слизам гледам нищо ми няма докато не мога да кажа същото за този тапанар с ауди а3 ама добре си пое 4и4ката малко вдлъбнато и ужулено :lol: :lol: :lol: нека му е като се прави на интересен... деба нещастниците :twisted:

В тази ситуация кой е идиотът ? Аз го приемам за нормално някой леко да те чукне, да ти подпре бронята все пак не го е направил нарочно, били сте двама и сте решили да се правите на мъже.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 31 юли 2008 7:52

kossel написа:...
В тази ситуация кой е идиотът ? Аз го приемам за нормално някой леко да те чукне, да ти подпре бронята ...

Ти си. НЕ Е НОРМАЛНО да те чукват. Нито леко, нито силно.

Потребителски аватар
kossel
Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
Двигател: 103 коня 1600 16V

Мнениеот kossel » Чет 31 юли 2008 8:16

myrshavija написа:
kossel написа:...
В тази ситуация кой е идиотът ? Аз го приемам за нормално някой леко да те чукне, да ти подпре бронята ...

Ти си. НЕ Е НОРМАЛНО да те чукват. Нито леко, нито силно.

Мършав гледай какво е написал Авторът: "... айде ще си спестя вулгарната дума съвсем леко ме докосва даже в първия момен не се осъзнах ,викам абе Гога тоа не ме ли зака4и той вика и на мен така ми се стори слизам гледам нищо ми няма докато не мога да кажа същото за този тапанар с ауди а3 ама добре си пое 4и4ката малко вдлъбнато и ужулено Laughing Laughing Laughing нека му е като се прави на интересен... деба нещастниците"
Съвсем леко чукване - нищо му няма по колата !!! А той му е направил "малко вдлъбнато и ужулено" по главата ...сега чат ли си ? А сега си отговори правилно на първият въпрос "В тази ситуация кой е идиотът ?"

Потребителски аватар
Gal
Автомобил: МК7
Двигател: DCYA 2018

Мнениеот Gal » Чет 31 юли 2008 9:13

Снощи на Симеоновско един дришльо с мотор се набираше по баира и караше или по осевата линия или в насрещното. Прибрах се максимално в дясно и го пуснах да лети, като си помислих какво може да му се случи с това поведение...След няколко завоя се беше паркирал почти под бронята на една кака с Октавия пак в насрещното. Обаче за жалост нищо му нямаше, събираше си мотора невъзмутимо, а момата милата трепереше. Добре, че е карала бавно и е успяла да спре.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Чет 31 юли 2008 13:23

kossel написа:... А той му е направил "малко вдлъбнато и ужулено" по главата ...сега чат ли си ?...

Не, не съм чат. Не знам дали в момента виждам оригиналната версия на поста, но там никъде не пише за главата, а се подразбира за колата на "нещастника". Сори, ако нещо съм разбрал грешно.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Нед 03 авг 2008 19:12

голф 3 черен СТ регистрация....черни джанти черни джамци нисък....
е няма такова нещо...то не бяха ръчни въртене на гуми не беше рали....
на голямо кръстовище в Стара Загора до 2 кафета...циркаджия.
номера му не запомних ама се оглеждайте за идиота ... покрай кафе Виагра се навърта

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пон 04 авг 2008 8:12

събота 2.08.08 около 18,30 се разхождаме с жената и детето в НСА - много приятно местенце - зеленина, широко , спокоствие....

по едно време се чува в далечината свирене на гуми и дан-даран-даран-даран....жена ми казва - ужас - катастрофа.... аз и казвам - най вероятно някой келеш се преобърна след неуспешен опит да завие с ръчна...
след около 15 мин се виждаме с приятели, които станали преки свидетели на случилото се
младеж с рено 19 доволно се засилил и в опит да завие разко на кръстовището където излизат от крайната си спирка автобусите на 94 и 280 се преобърнал......
абе пичка ви майна "рейсъри" проклети няма ли къде другаде да се пребивате, ами по улиците на града го правите и застрашавате живота и здравето на други.....
майната ви копеленца нещастни

Върни се в “Пътеводител”