Да е за урок на нея и други подобни "тарикати" ....

idruskov написа:Съгласно българското законодателство само официално одобрени камери служат като доказателствен материал.
Junior написа:idruskov написа:..
Имам решеткапиши ми да ти я подаря
От старите е с многото ребра за 2 фара
ако ти върши работа
![]()
п.п.: Абе хора обичайте се
groznika написа:Утре може да е майка с количка...
Vizor написа:По прочетеното мисля, че Иван няма да пусне записа защото така е възпитан. Не мисля, че е отмъстителен човек, а обикновен българин, който си ходи на работа с малката невзрачна количка, за която се е потил дълго време докато изкара пари да си я купи и си я поддържа. Ако беше някой отмъстителен тип щеше да пусне записа за да може и други да се уверят, че е така, но какъв е смисъла? Нито той е пуснал темата нито нищо. Васил просто искаше да каже на колежката да внимава, а се стигна до някакви мишки, сирена и всякакви екстри.
Евалата Ванка, че не си пуснал още записа. Просто няма смисъл според мен! Мисля, че на всички ни се изясни ситуацията.
nosex написа:Vizor написа:По прочетеното мисля, че Иван няма да пусне записа защото така е възпитан. Не мисля, че е отмъстителен човек, а обикновен българин, който си ходи на работа с малката невзрачна количка, за която се е потил дълго време докато изкара пари да си я купи и си я поддържа. Ако беше някой отмъстителен тип щеше да пусне записа за да може и други да се уверят, че е така, но какъв е смисъла? Нито той е пуснал темата нито нищо. Васил просто искаше да каже на колежката да внимава, а се стигна до някакви мишки, сирена и всякакви екстри.
Евалата Ванка, че не си пуснал още записа. Просто няма смисъл според мен! Мисля, че на всички ни се изясни ситуацията.
Това мнение изчерпва цялата тема!
Vizor написа:По прочетеното мисля, че Иван няма да пусне записа защото така е възпитан. Не мисля, че е отмъстителен човек, а обикновен българин, който си ходи на работа с малката невзрачна количка, за която се е потил дълго време докато изкара пари да си я купи и си я поддържа. Ако беше някой отмъстителен тип щеше да пусне записа за да може и други да се уверят, че е така, но какъв е смисъла? Нито той е пуснал темата нито нищо. Васил просто искаше да каже на колежката да внимава, а се стигна до някакви мишки, сирена и всякакви екстри.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта