Да е за урок на нея и други подобни "тарикати" ....
Колега teddy_teddy, недейте така, моля ви!
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Колега teddy_teddy, недейте така, моля ви!
Идеята е като качиш видеото да приземиш малко колежката...
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
idruskov написа:Съгласно българското законодателство само официално одобрени камери служат като доказателствен материал.
А би мани го ти следствието, пусни го във vbox да и видим темперамента
Junior написа:idruskov написа:..
Имам решеткапиши ми да ти я подаря
От старите е с многото ребра за 2 фара
ако ти върши работа
![]()
п.п.: Абе хора обичайте се
Искрено благодаря, но вече имам.
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Айде на "Доказателството" !
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF

интересна ситуация имам желание и аз да видя записа
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Иване,
така или иначе темата прерасна в много повече от едно светофарно недоразумение.
На твое място щях да пусна записа и нека там се види кой лъже, кой е мишката и тн.
Сигурен съм, че и теди теди ще иска да го пуснеш щом прочете поста ти защото според постовете и мога да заключа, че тя е твърдо убедена в правотата си...
Въпросът не опира в това кой прав и кой крив, а в това, че ако тя е виновна и е извършила описаните нарушения е редно да се яви на опреснителен. Съществено в случая е да я убедим, че има нужда
Днес е една решетка. Утре може да е майка с количка...
така или иначе темата прерасна в много повече от едно светофарно недоразумение.
На твое място щях да пусна записа и нека там се види кой лъже, кой е мишката и тн.
Сигурен съм, че и теди теди ще иска да го пуснеш щом прочете поста ти защото според постовете и мога да заключа, че тя е твърдо убедена в правотата си...
Въпросът не опира в това кой прав и кой крив, а в това, че ако тя е виновна и е извършила описаните нарушения е редно да се яви на опреснителен. Съществено в случая е да я убедим, че има нужда
Днес е една решетка. Утре може да е майка с количка...
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз доколкото знам тя ти е дала телефона си, за да се доразберете по-късно и да ти даде новата решетка. След като имаш видео запис вижте се и разрешете спора като го изгледате и двамата. Тъй като тя в момента няма достъп до интернет ме помоли да дам телефонния й номер и ако някой има да казва нещо - в момента това е начина: 0878818613
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
groznika написа:Утре може да е майка с количка...
А утре, може и мен да удари
На какъв шофюр може да попадне ... Днеска на мишка ... утре тигър... а може
и някоя пума
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
А бе до сега псува по момчето и като се чу за запис дай тихомълком на лични и по телефона... Ааааааааааааа не така!
Спри да адвокатстваш!
Искаме трупове на купове!!!
Спри да адвокатстваш!
Искаме трупове на купове!!!

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
Нема оправия.Вместо да му се извини, да му остави телефона си и да му каже "бързам, обади ми се, ще ти платя щетите" да почне да му се прави на важна... Определено е била късметлийка, че не е попаднала на точните хора.
Общо взето цялата ситуация е минала под влиянието на шок и от двете страни, нормално е да не реагират адекватно. Но след това във форума въпросната колежка да продължи с обидите и т.н.
Поне да приличаше на нещо...
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
По прочетеното мисля, че Иван няма да пусне записа защото така е възпитан. Не мисля, че е отмъстителен човек, а обикновен българин, който си ходи на работа с малката невзрачна количка, за която се е потил дълго време докато изкара пари да си я купи и си я поддържа. Ако беше някой отмъстителен тип щеше да пусне записа за да може и други да се уверят, че е така, но какъв е смисъла? Нито той е пуснал темата нито нищо. Васил просто искаше да каже на колежката да внимава, а се стигна до някакви мишки, сирена и всякакви екстри.
Евалата Ванка, че не си пуснал още записа. Просто няма смисъл според мен! Мисля, че на всички ни се изясни ситуацията.
Евалата Ванка, че не си пуснал още записа. Просто няма смисъл според мен! Мисля, че на всички ни се изясни ситуацията.
- banushev
- Автомобил:
- Двигател:
хммм едно клипче на случката верно ще свърши добра работа

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:По прочетеното мисля, че Иван няма да пусне записа защото така е възпитан. Не мисля, че е отмъстителен човек, а обикновен българин, който си ходи на работа с малката невзрачна количка, за която се е потил дълго време докато изкара пари да си я купи и си я поддържа. Ако беше някой отмъстителен тип щеше да пусне записа за да може и други да се уверят, че е така, но какъв е смисъла? Нито той е пуснал темата нито нищо. Васил просто искаше да каже на колежката да внимава, а се стигна до някакви мишки, сирена и всякакви екстри.
Това мнение изчерпва цялата тема! 
- Junior
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nosex написа:Vizor написа:По прочетеното мисля, че Иван няма да пусне записа защото така е възпитан. Не мисля, че е отмъстителен човек, а обикновен българин, който си ходи на работа с малката невзрачна количка, за която се е потил дълго време докато изкара пари да си я купи и си я поддържа. Ако беше някой отмъстителен тип щеше да пусне записа за да може и други да се уверят, че е така, но какъв е смисъла? Нито той е пуснал темата нито нищо. Васил просто искаше да каже на колежката да внимава, а се стигна до някакви мишки, сирена и всякакви екстри.
Това мнение изчерпва цялата тема!
Епа ключ тогава
въпреки, че е интересно
- Adrian-AAA
- Автомобил: Golf 2 and 3
- Двигател: AAA and AFN
Vizor написа:По прочетеното мисля, че Иван няма да пусне записа защото така е възпитан. Не мисля, че е отмъстителен човек, а обикновен българин, който си ходи на работа с малката невзрачна количка, за която се е потил дълго време докато изкара пари да си я купи и си я поддържа. Ако беше някой отмъстителен тип щеше да пусне записа за да може и други да се уверят, че е така, но какъв е смисъла? Нито той е пуснал темата нито нищо. Васил просто искаше да каже на колежката да внимава, а се стигна до някакви мишки, сирена и всякакви екстри.
време е за