! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !

Мнениеот myrshavija » Пет 27 фев 2009 20:55

Да поздравя колегата Rakarov, който направи ляв завой минавайки в насрещното и после караше с над 80км/ч по Г.М.Димитров.
Никой не е съвършен, но когато кола със стикери изпъква така е малко ... неприятно :не:

Потребителски аватар
feersum
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот feersum » Съб 28 фев 2009 16:03

E така паркират гъзарите:

http://prikachi.com/users/petrushev/276A.jpg

Всъщност, пилончето може и преди него да е било изкъртено, а той само да му се е качил отгоре...

Потребителски аватар
stavrev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stavrev » Пон 02 мар 2009 19:09

в общи линии- не прави на друг това,което не искаш на теб да ти правят...
А "майсторите" винаги си намират майстора-само дето понякога страдат невинни...

Потребителски аватар
chicki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chicki » Сря 04 мар 2009 0:33

stavrev написа:в общи линии- не прави на друг това,което не искаш на теб да ти правят...
А "майсторите" винаги си намират майстора-само дето понякога страдат невинни...

:arrow: Много си прав колега за съжаление :?

Потребителски аватар
sox
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sox » Сря 04 мар 2009 15:13

Колеги като говорим за абсурд.. аз скоро ще си изкъртя табелките 16v и GTI. Всеки един възможен селянин със лепенки sparco...nos.. и т.н. ми се заиграва. Конкретна случка.. Спирам си аз в Пловдив на колелото на панаира,към 23:00, до мен се нарежда едно двуврато BMW 3ka с умопомрачително гърмяща музика и рев от гърнето с две изсулени турбогазета вътре. Сваля се прозореца и ми се подмахва .. свалям и аз моя и следва: "Шш алоуу голфаджията.. я настъпи тия удушени 150 магарета да видиш, че немогат да се мерят с истинския немец." След което BMW-то почна да "върти опашка" и явно поради неопитността на шофера си, който видимо беше с книжка от месец-два :) ми омачка задния калник.. и се изстреля.. Естествено аз причатках и тръгнах да го гоня... но уви ... само номера му запомних..

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Сря 04 мар 2009 15:17

Сокси, с номера дето си го запомнил, звъниш на КАТ и им казваш, ПТП, беглец, номер и тн. То с писане по форуми ако ставаше, чичи щеше да е милионер...

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Сря 04 мар 2009 15:29

sox написа:Колеги като говорим за абсурд.. аз скоро ще си изкъртя табелките 16v и GTI. Всеки един възможен селянин със лепенки sparco...nos.. и т.н. ми се заиграва. Конкретна случка.. Спирам си аз в Пловдив на колелото на панаира,към 23:00, до мен се нарежда едно двуврато BMW 3ka с умопомрачително гърмяща музика и рев от гърнето с две изсулени турбогазета вътре. Сваля се прозореца и ми се подмахва .. свалям и аз моя и следва: "Шш алоуу голфаджията.. я настъпи тия удушени 150 магарета да видиш, че немогат да се мерят с истинския немец." След което BMW-то почна да "върти опашка" и явно поради неопитността на шофера си, който видимо беше с книжка от месец-два :) ми омачка задния калник.. и се изстреля.. Естествено аз причатках и тръгнах да го гоня... но уви ... само номера му запомних..

Хмммм... :hmmmm
Значи "турбогъзетата" са си постигнали целта, в края на краищата... ?
Съчувствам ти, колега.
Тъпа работа!

Петре
Автомобил: Golf II
Двигател:

Мнениеот Петре » Сря 04 мар 2009 19:30

Има един такъв,както е кръстена темата-ИДИОТ НА ПЪТЯ и кара : само VW модел пасат б4 с рег.номер С 2668..-явно разполага с неограничена мощ под капака,но липсата на такава в главата дано не доведе до лош край

Към "колегата": на кръстовище не се изпреварва,камо ли да навлизаш в лентата за обратно движение

theultimate
Автомобил: Passat B7
Двигател: CFFB

Мнениеот theultimate » Сря 04 мар 2009 23:24

Ами не се....друг път. Там където пътувам на работа на последните две кръстовища 90% от случаите на първото тръгват направо от лентата за ляв а на второто наляво от лентата за десен. Даже ме псуват като ги "засека" карайки си в моята лента, като не ги пускам да минат.

pepone
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pepone » Чет 05 мар 2009 0:25

chicki написа:
pepone написа:лентата що ми се струва, че е една за наляво, не че не влизам всеки път в плътно ляво на България

Колега ако не се лъжа 2 ленти са както колегата е казал,аз даже така веднъж се обърках и напраих точно това което той е казал ама добре че другия спря на кръстовището а аз минах иначе нзм,ама сега вече си знам :oops:

оня ден гледах лентата за наляво е 1 , другата е за направо само и единствено така, че който се чуства прецакан там че са го вкарали в крайна дясна има за какво

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Пет 06 мар 2009 12:18

баси идиотите има в тая държава :shock

http://dnes.dir.bg/2009/03/06/news4094591.html

Изображение

petroff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот petroff » Пет 06 мар 2009 14:19

Да се включа и аз в темата за ненормалните на пътя: http://www.audiemotion.org/forum/viewtopic.php?f=1&t=2612&p=15017&hilit=%D1%81%D0%B0+0606&sid=c3c0d7c181b05993098c7accc9b2dde6

Последна промяна от Varbona на Пет 06 мар 2009 14:26, променено общо 2 пъти.
Причина: Знаем го ние това - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=15&t=37749&p=1030112&hilit=0066#p1030112

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Нед 08 мар 2009 12:13

А снощи по новините казаха че петъка във 22 часа някъде в на околовръстното на Стара Загора един автобус се е обърнал и е връхлетял върху една кола, в която и 3-те момчета са загинали, но не разбрах кой бе виновен в случая.Просто автобуса да се обърне току-така... :roll:

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Нед 08 мар 2009 13:02

Golf_Diesel_ написа:А снощи по новините казаха че петъка във 22 часа някъде в на околовръстното на Стара Загора един автобус се е обърнал и е връхлетял върху една кола, в която и 3-те момчета са загинали, но не разбрах кой бе виновен в случая.Просто автобуса да се обърне току-така... :roll:

Чети тук и тук... :roll:

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Пон 09 мар 2009 17:02

Преди 5 минути, карам зад Fiat Bravo, наближаваме нерегулирано кръстовище. Пред фиата имаше кола, тя продължи напред, фиата зави наляво. Ма какво му стана изведнъж, докато завива и една мръсна газ, едвам взе завоя, задницта поднесе, готов беше да се забие в бордюра отсреща. Какво искаше да покаже с това, мен ли да предизвика че BMW кара зад него, нещо го ухапа ли, незнам? Не е добре тоя народ, не е.

Върни се в “Пътеводител”