Никой не е съвършен, но когато кола със стикери изпъква така е малко ... неприятно

stavrev написа:в общи линии- не прави на друг това,което не искаш на теб да ти правят...
А "майсторите" винаги си намират майстора-само дето понякога страдат невинни...
sox написа:Колеги като говорим за абсурд.. аз скоро ще си изкъртя табелките 16v и GTI. Всеки един възможен селянин със лепенки sparco...nos.. и т.н. ми се заиграва. Конкретна случка.. Спирам си аз в Пловдив на колелото на панаира,към 23:00, до мен се нарежда едно двуврато BMW 3ka с умопомрачително гърмяща музика и рев от гърнето с две изсулени турбогазета вътре. Сваля се прозореца и ми се подмахва .. свалям и аз моя и следва: "Шш алоуу голфаджията.. я настъпи тия удушени 150 магарета да видиш, че немогат да се мерят с истинския немец." След което BMW-то почна да "върти опашка" и явно поради неопитността на шофера си, който видимо беше с книжка от месец-двами омачка задния калник.. и се изстреля.. Естествено аз причатках и тръгнах да го гоня... но уви ... само номера му запомних..
chicki написа:pepone написа:лентата що ми се струва, че е една за наляво, не че не влизам всеки път в плътно ляво на България
Колега ако не се лъжа 2 ленти са както колегата е казал,аз даже така веднъж се обърках и напраих точно това което той е казал ама добре че другия спря на кръстовището а аз минах иначе нзм,ама сега вече си знам
Golf_Diesel_ написа:А снощи по новините казаха че петъка във 22 часа някъде в на околовръстното на Стара Загора един автобус се е обърнал и е връхлетял върху една кола, в която и 3-те момчета са загинали, но не разбрах кой бе виновен в случая.Просто автобуса да се обърне току-така...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта