Никой не е съвършен, но когато кола със стикери изпъква така е малко ... неприятно
! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
-
myrshavija
- Автомобил:
- Двигател:
Re: ! ИДИОТИ НА ПЪТЯ !
Да поздравя колегата Rakarov, който направи ляв завой минавайки в насрещното и после караше с над 80км/ч по Г.М.Димитров.
Никой не е съвършен, но когато кола със стикери изпъква така е малко ... неприятно
- feersum
- Автомобил:
- Двигател:
E така паркират гъзарите:
http://prikachi.com/users/petrushev/276A.jpg
Всъщност, пилончето може и преди него да е било изкъртено, а той само да му се е качил отгоре...
http://prikachi.com/users/petrushev/276A.jpg
Всъщност, пилончето може и преди него да е било изкъртено, а той само да му се е качил отгоре...
- stavrev
- Автомобил:
- Двигател:
в общи линии- не прави на друг това,което не искаш на теб да ти правят...
А "майсторите" винаги си намират майстора-само дето понякога страдат невинни...
- chicki
- Автомобил:
- Двигател:
stavrev написа:в общи линии- не прави на друг това,което не искаш на теб да ти правят...
Колеги като говорим за абсурд.. аз скоро ще си изкъртя табелките 16v и GTI. Всеки един възможен селянин със лепенки sparco...nos.. и т.н. ми се заиграва. Конкретна случка.. Спирам си аз в Пловдив на колелото на панаира,към 23:00, до мен се нарежда едно двуврато BMW 3ka с умопомрачително гърмяща музика и рев от гърнето с две изсулени турбогазета вътре. Сваля се прозореца и ми се подмахва .. свалям и аз моя и следва: "Шш алоуу голфаджията.. я настъпи тия удушени 150 магарета да видиш, че немогат да се мерят с истинския немец." След което BMW-то почна да "върти опашка" и явно поради неопитността на шофера си, който видимо беше с книжка от месец-два
ми омачка задния калник.. и се изстреля.. Естествено аз причатках и тръгнах да го гоня... но уви ... само номера му запомних..
Сокси, с номера дето си го запомнил, звъниш на КАТ и им казваш, ПТП, беглец, номер и тн. То с писане по форуми ако ставаше, чичи щеше да е милионер...
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
sox написа:Колеги като говорим за абсурд.. аз скоро ще си изкъртя табелките 16v и GTI. Всеки един възможен селянин със лепенки sparco...nos.. и т.н. ми се заиграва. Конкретна случка.. Спирам си аз в Пловдив на колелото на панаира,към 23:00, до мен се нарежда едно двуврато BMW 3ka с умопомрачително гърмяща музика и рев от гърнето с две изсулени турбогазета вътре. Сваля се прозореца и ми се подмахва .. свалям и аз моя и следва: "Шш алоуу голфаджията.. я настъпи тия удушени 150 магарета да видиш, че немогат да се мерят с истинския немец." След което BMW-то почна да "върти опашка" и явно поради неопитността на шофера си, който видимо беше с книжка от месец-двами омачка задния калник.. и се изстреля.. Естествено аз причатках и тръгнах да го гоня... но уви ... само номера му запомних..
Хмммм...
Значи "турбогъзетата" са си постигнали целта, в края на краищата... ?
Съчувствам ти, колега.
Тъпа работа!
-
Петре
- Автомобил: Golf II
- Двигател:
Има един такъв,както е кръстена темата-ИДИОТ НА ПЪТЯ и кара
модел пасат б4 с рег.номер С 2668..-явно разполага с неограничена мощ под капака,но липсата на такава в главата дано не доведе до лош край
Към "колегата": на кръстовище не се изпреварва,камо ли да навлизаш в лентата за обратно движение
модел пасат б4 с рег.номер С 2668..-явно разполага с неограничена мощ под капака,но липсата на такава в главата дано не доведе до лош крайКъм "колегата": на кръстовище не се изпреварва,камо ли да навлизаш в лентата за обратно движение
-
theultimate
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Ами не се....друг път. Там където пътувам на работа на последните две кръстовища 90% от случаите на първото тръгват направо от лентата за ляв а на второто наляво от лентата за десен. Даже ме псуват като ги "засека" карайки си в моята лента, като не ги пускам да минат.
-
pepone
- Автомобил:
- Двигател:
chicki написа:pepone написа:лентата що ми се струва, че е една за наляво, не че не влизам всеки път в плътно ляво на България
Колега ако не се лъжа 2 ленти са както колегата е казал,аз даже така веднъж се обърках и напраих точно това което той е казал ама добре че другия спря на кръстовището а аз минах иначе нзм,ама сега вече си знам
оня ден гледах лентата за наляво е 1 , другата е за направо само и единствено така, че който се чуства прецакан там че са го вкарали в крайна дясна има за какво
Да се включа и аз в темата за ненормалните на пътя: http://www.audiemotion.org/forum/viewtopic.php?f=1&t=2612&p=15017&hilit=%D1%81%D0%B0+0606&sid=c3c0d7c181b05993098c7accc9b2dde6
Последна промяна от Varbona на Пет 06 мар 2009 14:26, променено общо 2 пъти.
Причина: Знаем го ние това - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=15&t=37749&p=1030112&hilit=0066#p1030112
Причина: Знаем го ние това - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=15&t=37749&p=1030112&hilit=0066#p1030112
- Golf_Diesel_
- Автомобил: Vw Golf 5 TDI
- Двигател: BMM
А снощи по новините казаха че петъка във 22 часа някъде в на околовръстното на Стара Загора един автобус се е обърнал и е връхлетял върху една кола, в която и 3-те момчета са загинали, но не разбрах кой бе виновен в случая.Просто автобуса да се обърне току-така... 
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Golf_Diesel_ написа:А снощи по новините казаха че петъка във 22 часа някъде в на околовръстното на Стара Загора един автобус се е обърнал и е връхлетял върху една кола, в която и 3-те момчета са загинали, но не разбрах кой бе виновен в случая.Просто автобуса да се обърне току-така...
Чети тук и тук...
Преди 5 минути, карам зад Fiat Bravo, наближаваме нерегулирано кръстовище. Пред фиата имаше кола, тя продължи напред, фиата зави наляво. Ма какво му стана изведнъж, докато завива и една мръсна газ, едвам взе завоя, задницта поднесе, готов беше да се забие в бордюра отсреща. Какво искаше да покаже с това, мен ли да предизвика че BMW кара зад него, нещо го ухапа ли, незнам? Не е добре тоя народ, не е.