"Тракия"-радари и турци
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
"Тракия"-радари и турци
На вниманието на пътуващите днес посока Пловдив-пълно е с катаджии,само на участъка от Ихтиман до Церово имаше 4 патрулки,дебнат с изключени радари и бинокли,така че колеги карайте нормално ако не владеете книжовен финикийски 

Последна промяна от icoico на Пет 26 юни 2009 19:29, променено общо 1 път.
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Re: "Тракия"-радари
Да им се незнае, покрай летния сезон бая са се разщъкали.
Миналата седмица за малко преди Мураселово да игря обаче, спряха колата зад която се скрих.
Миналата седмица за малко преди Мураселово да игря обаче, спряха колата зад която се скрих.
- theraven
- Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
- Двигател: SDI
- Контакти:
Нека има. Че се изпотрепахме в таз държава.
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
icoico написа:На вниманието на пътуващите днес посока Пловдив-пълно е с катаджии,само на участъка от Ихтиман до Церово имаше 4 патрулки,дебнат с изключени радари и бинокли,така че колеги карайте нормално ако не владеете книжовен финикийски
Колеги, там едно момче от Мадан изхвъча от моста и падна от 70м височина. Представяте ли си с каква скорост е карал ???
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: "Тракия"-радари и турци
Да си ползвам старата тема
Започна сезона на преселението на германците от провинция Нордбосфор-Капалъчаршиланд.Движат се на тумби по 7-8 коли и задръстват и двете платна на магистралата без да се притесняват от фарове,псувни и прочее екстри.Карайте внимателно,днес по-малоумните шофьори масово ги изпреварваха по аварийната лента 

- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми то друг вариант освен аварийната лента няма освен ако не искаш да стигнеш в други ден до морето. Те и тея се лекуват като се оградят с няколко коли и почнете да им дирижирате в коя лента и с колко да карат 

- Andrey
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аман от светкачи по тая магистрала. Тези турци специално карат доста културно, а това, че ни е тясна и крива магистралата е друг проблем. Е да сега е сезона, има турски трафик, ама и като не е сезон се дразня страшно от разни дето в лявата лента им пречат коли, които карат със 140 примерно и се скъсват да светкат, че много бързат. Само дето катаджиите нещо тия не ги забелязват.....
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
чакайте сега,аз редовно наказавам който ми пречи на магистралите.Звъня си на полиция,те ме прехвърлят на магистрална полиция.
Последния случай беше на тракия.
НЯкво тъпо парче с джип
решил да ме прескочи докато изпреварвам колона тирчета.Возя жената и детето(което спи) немога и да изпсувам като си трябва
Та лайното ме натиска,аз дигнах 150 само и само да му напраим път
и малко преди да се прибера леко му чукнах спирачките
Ония откачи разбираш ли
Мина пред мен и (познато на всички се почнаха засечки) тарикатски да ми убива скороста
Хванах телефончето,ало-бало едикъв си джип с еди къв си номер с еди ква си скорост.Возя жена с дете,неможе така. 5-7 км по-надолу го бяха спрели с документите на капака
и рутинна проверка.
Звънете и не ги жалете и стига сте ревали по форумите
Последния случай беше на тракия.
НЯкво тъпо парче с джип

Та лайното ме натиска,аз дигнах 150 само и само да му напраим път

Мина пред мен и (познато на всички се почнаха засечки) тарикатски да ми убива скороста

Хванах телефончето,ало-бало едикъв си джип с еди къв си номер с еди ква си скорост.Возя жена с дете,неможе така. 5-7 км по-надолу го бяха спрели с документите на капака

Звънете и не ги жалете и стига сте ревали по форумите

- Andrey
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
А на кой телефон звънна, че толкова бързо реагираха? Направо съм изненадан - полицаите да свършат нещо полезно. А ти сигурен ли си, че заради теб са го спряли, а не защото е карал бързо примерно? Поне 20 пъти ми се е случвало, но не ми минава през ума да звъня на полицията. Просто съм предубеден спрямо тях и не вярвам, че ще направят нещо. Дано да не съм прав.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
телефона е 166,оттам като им кажеш къде си ,те прехвърлят на магистрална полиция.Там вече дежурния си знае работата.И верно , вършат си я
Дали заради мен са го спрели,ми ако ти се наложи,пробвай.Пари невзимат

Дали заради мен са го спрели,ми ако ти се наложи,пробвай.Пари невзимат

- Andrey
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Сори за спама приятелю ама взимат пари и то много, за работата която вършат. И от данъците на всеки от нас, че и от горе си докарват. От мен до сега взимат само от данъци, които се стремя да са минимални. Не е по темата ама не се сдържах. Понеже си мод, ако искаш трий.... 

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблемът с турците е че ги е страх от магистрални пирати и някои от тях се движат в две колони като кортеж на добре облечен бизнесмен без да пускат други коли между тях,а когато настигнат тир или нещо друго бавнодвижещо се първо намаляват до неговата скорост,после лявата колона скача на спирачките и пропуска дясната да изпревари.Сешсе че при такава тактика след 5 минути зад тях настава една...
Миналата година един келеш спря пред мен в лявото платно защото аркадашите му свиха в отбивката на мотел Ихтиман
Миналата година един келеш спря пред мен в лявото платно защото аркадашите му свиха в отбивката на мотел Ихтиман

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
много са опасни-карат неспали, пълни коли с багаж, без никаква видимост през задния джам, освен това постоянно си говорят уоки токита, хилят се, пушат и правят още 100 неща, само дето не гледат навън и не държат волана поне с една ръка...
Миналата година в Унгария на магистралата, която идва от Виена, се бяха натресли 4 коли с комшии, в лявата лента, явно първия е забил спирачки и 3 други след него-грозна гледка. Там карат с 150-160 няма ли радари в Унгария не знам, но правилата не са за тях. Аз лично като видя на Белгардския път турска колона, десен мигач спирам, кръстя се христиенски и чакам да отминат
Миналата година в Унгария на магистралата, която идва от Виена, се бяха натресли 4 коли с комшии, в лявата лента, явно първия е забил спирачки и 3 други след него-грозна гледка. Там карат с 150-160 няма ли радари в Унгария не знам, но правилата не са за тях. Аз лично като видя на Белгардския път турска колона, десен мигач спирам, кръстя се христиенски и чакам да отминат
- topalak
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тва за турците не ми ясно