"Тракия"-радари и турци

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

"Тракия"-радари и турци

Мнениеот icoico » Пет 05 юни 2009 15:08

На вниманието на пътуващите днес посока Пловдив-пълно е с катаджии,само на участъка от Ихтиман до Церово имаше 4 патрулки,дебнат с изключени радари и бинокли,така че колеги карайте нормално ако не владеете книжовен финикийски mhihi

Последна промяна от icoico на Пет 26 юни 2009 19:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Re: "Тракия"-радари

Мнениеот R@do » Пон 08 юни 2009 8:22

Да им се незнае, покрай летния сезон бая са се разщъкали.
Миналата седмица за малко преди Мураселово да игря обаче, спряха колата зад която се скрих.

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Вто 09 юни 2009 16:33

Нека има. Че се изпотрепахме в таз държава.

Потребителски аватар
vw_derby
Автомобил: audi a4
Двигател: AFN

Мнениеот vw_derby » Вто 09 юни 2009 16:56

сезона иде,нали и те требва да ходат на море.

п.п.пари на полицаи да дам-НИКОГА :012:

Потребителски аватар
vladovelin
Автомобил: Golf3 GTI
Двигател: 2E 1994

Мнениеот vladovelin » Вто 09 юни 2009 19:31

icoico написа:На вниманието на пътуващите днес посока Пловдив-пълно е с катаджии,само на участъка от Ихтиман до Церово имаше 4 патрулки,дебнат с изключени радари и бинокли,така че колеги карайте нормално ако не владеете книжовен финикийски mhihi

Колеги, там едно момче от Мадан изхвъча от моста и падна от 70м височина. Представяте ли си с каква скорост е карал ???

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: "Тракия"-радари и турци

Мнениеот icoico » Пет 26 юни 2009 19:35

Да си ползвам старата тема :lol: Започна сезона на преселението на германците от провинция Нордбосфор-Капалъчаршиланд.Движат се на тумби по 7-8 коли и задръстват и двете платна на магистралата без да се притесняват от фарове,псувни и прочее екстри.Карайте внимателно,днес по-малоумните шофьори масово ги изпреварваха по аварийната лента :screwy

Потребителски аватар
svetlin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот svetlin » Пет 26 юни 2009 22:44

Ми то друг вариант освен аварийната лента няма освен ако не искаш да стигнеш в други ден до морето. Те и тея се лекуват като се оградят с няколко коли и почнете да им дирижирате в коя лента и с колко да карат mhihi

Потребителски аватар
Andrey
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andrey » Вто 30 юни 2009 19:39

Аман от светкачи по тая магистрала. Тези турци специално карат доста културно, а това, че ни е тясна и крива магистралата е друг проблем. Е да сега е сезона, има турски трафик, ама и като не е сезон се дразня страшно от разни дето в лявата лента им пречат коли, които карат със 140 примерно и се скъсват да светкат, че много бързат. Само дето катаджиите нещо тия не ги забелязват.....

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Вто 30 юни 2009 21:48

чакайте сега,аз редовно наказавам който ми пречи на магистралите.Звъня си на полиция,те ме прехвърлят на магистрална полиция.
Последния случай беше на тракия.
НЯкво тъпо парче с джип mhihi решил да ме прескочи докато изпреварвам колона тирчета.Возя жената и детето(което спи) немога и да изпсувам като си трябва mhihi
Та лайното ме натиска,аз дигнах 150 само и само да му напраим път :? и малко преди да се прибера леко му чукнах спирачките mhihi Ония откачи разбираш ли :063:
Мина пред мен и (познато на всички се почнаха засечки) тарикатски да ми убива скороста :twisted:
Хванах телефончето,ало-бало едикъв си джип с еди къв си номер с еди ква си скорост.Возя жена с дете,неможе така. 5-7 км по-надолу го бяха спрели с документите на капака mhihi и рутинна проверка.

Звънете и не ги жалете и стига сте ревали по форумите :beer

Потребителски аватар
Andrey
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andrey » Сря 01 юли 2009 11:43

А на кой телефон звънна, че толкова бързо реагираха? Направо съм изненадан - полицаите да свършат нещо полезно. А ти сигурен ли си, че заради теб са го спряли, а не защото е карал бързо примерно? Поне 20 пъти ми се е случвало, но не ми минава през ума да звъня на полицията. Просто съм предубеден спрямо тях и не вярвам, че ще направят нещо. Дано да не съм прав.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 01 юли 2009 12:01

телефона е 166,оттам като им кажеш къде си ,те прехвърлят на магистрална полиция.Там вече дежурния си знае работата.И верно , вършат си я :bowdown

Дали заради мен са го спрели,ми ако ти се наложи,пробвай.Пари невзимат mhihi

Потребителски аватар
Andrey
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Andrey » Сря 01 юли 2009 16:41

Сори за спама приятелю ама взимат пари и то много, за работата която вършат. И от данъците на всеки от нас, че и от горе си докарват. От мен до сега взимат само от данъци, които се стремя да са минимални. Не е по темата ама не се сдържах. Понеже си мод, ако искаш трий.... :)

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Сря 01 юли 2009 22:18

Проблемът с турците е че ги е страх от магистрални пирати и някои от тях се движат в две колони като кортеж на добре облечен бизнесмен без да пускат други коли между тях,а когато настигнат тир или нещо друго бавнодвижещо се първо намаляват до неговата скорост,после лявата колона скача на спирачките и пропуска дясната да изпревари.Сешсе че при такава тактика след 5 минути зад тях настава една...
Миналата година един келеш спря пред мен в лявото платно защото аркадашите му свиха в отбивката на мотел Ихтиман :horror:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 02 юли 2009 16:21

много са опасни-карат неспали, пълни коли с багаж, без никаква видимост през задния джам, освен това постоянно си говорят уоки токита, хилят се, пушат и правят още 100 неща, само дето не гледат навън и не държат волана поне с една ръка...
Миналата година в Унгария на магистралата, която идва от Виена, се бяха натресли 4 коли с комшии, в лявата лента, явно първия е забил спирачки и 3 други след него-грозна гледка. Там карат с 150-160 няма ли радари в Унгария не знам, но правилата не са за тях. Аз лично като видя на Белгардския път турска колона, десен мигач спирам, кръстя се христиенски и чакам да отминат

Потребителски аватар
topalak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот topalak » Чет 02 юли 2009 16:52

Тва за турците не ми ясно :screwy :screwy :screwy

Върни се в “Пътеводител”