.
1,1 промила в Турция - последствията
1,1 промила в Турция - последствията
става въпрос за мой познат-намериха ме родителите му -ужасно притеснени...и тъй като нямам никаква идея ,а има хора от форума,дето са пътували там често,да знам какво да им кажа...ситуацията -спрян някъде преди Истанбул на идване от Измир -пил е и вероятно е лъхал на алкохол и е поканен за медицински тест ,който показал 1,1 промила...осигурен му е преводач ...в колата са били жена му и двете му деца ,които по-късно са качени на автобус и са в България ,по тяхно желание ...лошото е,че случая май се гледал от някакъв сериозен комисар,който в началото бил склонен да го пусне с глоба,но като разбрал ,че возил пиян деца ,се вбесил и сега му казали ,че делото
му ще се гледа утре сутринта...та полезна е всякаква информация ...горе-долу какво да очакват хората...тва момче си пие и кара тук ,не ми пука много,но ми е жал за родителите му...да не отиде млад и зелен в кауша...някакви предварителни насоки какво може да се случи...
.
.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 1,1 промила в Турция-последствия?
нека, нека.
недей да си толкова жалостив.
ако зависи от мене-всички такива като тоя елемент ше ги вкарам малко по турските кауши, после да пърдят, като байрак на вятър, белким им дое акъла!
аман от малоумници!
недей да си толкова жалостив.
ако зависи от мене-всички такива като тоя елемент ше ги вкарам малко по турските кауши, после да пърдят, като байрак на вятър, белким им дое акъла!
аман от малоумници!
- StS
- Автомобил: Golf VI
- Двигател:
- Контакти:
Ми Васокото е прав, ама турски затвор, това си е страшно наказание, и то чужд гражданин там...ще го направят попски ръкав.. Нищо не може са каже не им знаем законите, ама дано може да си ги лежи тука.
не ми се вярва да иде в затвор ...ама утре ще стане ясно...малко се поразрових из нета и звъннах насам -натам-нищо не е сигурно -каквото реши съда-обикновено за чужд гражданин било солена глоба и пробация...за по-малко от 24 часа ще го изправят пред съд или нещо като съд -нещо подобно като на нашите прокурори...незнам -страшна работа...жена му била в стрес -отишъл да го види,за да подпише документ ,че е съгласен за заминаването на децата за насам - в клетка с още 30 арестанта -всички прави и с лице към стената ,но поне казал ,че е добре засега ...2 уискита и 1 бира-ще му излязат през гъза-тъпака,незнае в момента как изглеждат родителите му...
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Стискай му палци, защото ЗДП там е жесток. Най - малко последствията са солени. Със сигурност ще му таковат таковата...то си е и засужено де! Само ти давам пример - превишение на скоростта на българки гражданин с 20 км/ч над разрешеното се равнява на 120 лири спонсорство на границата. Докато не платиш, няма прибиране в нашенско.
И най - големия парадокс е, че на турците не им пука хич. Имам познат български изселник, който издумква 750 мл шише Йени Ракъ, качва се на колата и си пердаши по магистралата без изобщо да му мигне окото.
За всички такива и най - лошото наказание е минимално!
И най - големия парадокс е, че на турците не им пука хич. Имам познат български изселник, който издумква 750 мл шише Йени Ракъ, качва се на колата и си пердаши по магистралата без изобщо да му мигне окото.
За всички такива и най - лошото наказание е минимално!
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
kiko написа:... тва момче си пие и кара тук...
Не е на добре тая работа...
След това премеждие вече може и да не го прави, но ще походи с памперс/анален тампон.
-
KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
А толко ли е тъп та не едал пари на полицаите? Предполагам че няма да лежи ама такава глоба ще му лепнат че свят ще му се извие.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Не знам как е в Турция, но ако има нещо общо с Гърция относно пътната им полиция, ти би ли рискувал за един подкуп сфинктерът ти да стане като еврейска звезда?
'Щото ти е неминумем дранголника тогаз...
'Щото ти е неминумем дранголника тогаз...
- anger
- Двигател:
Там тия български номера с парите рядко минават. Особено пък за такова нарушение. Пък и, ако го е гепила жандармерията, сигурно вече си ходи с памперса.
- monkata_passat
- Автомобил:
- Двигател:
Ами за мен трябва дори и да лежи. Не понасям хората които се качват на колите си употребили алкохол. Голямо геройство е и то да вози жената и детето си просто нямам думи. За пореден път се обеждавам че българина няма никакво възпитание с една дума сме си селяни. Не трябва да има прошка за тези хора, за мен те са си убийци.
-
KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Точно там взимат повеч от тук така че ако е извадил подходящата сума тази тема нямаше да я има.
-
stefan237
- Автомобил:
- Двигател:
Да е мислил на време. Всички такива като него заслужават не глоби и пробация, а як турски затвор. Тя дето пият и после карат, ясно не им пука за останалите по пътищата и за тях самите, но да си качиш жената и децата е това е простотия. Затова дано се стресне яко, че иначе българската простотия край няма.
- anger
- Двигател:
KirilGeorgiev написа:Точно там взимат повеч от тук така че ако е извадил подходящата сума тази тема нямаше да я има.
Взимат, да. Ако си платиш на място глобата, ползваш 25 % отстъпка.
- motofan
- Автомобил: A4
- Двигател: 1.8T
"Среднощен Експрес"
ако влезе ша го пръснат кат гъдулка,ама то има защо.....
а по въпроса с кинтите мисля ,че корупцията там е доста по висока от тук и е можело да пробва
ако влезе ша го пръснат кат гъдулка,ама то има защо.....
а по въпроса с кинтите мисля ,че корупцията там е доста по висока от тук и е можело да пробва
- radotom
- Модератор

- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
kiko написа:...медицински тест ,който показал 1,1 промила... ...в колата са били жена му и двете му деца
...тва момче си пие и кара тук ,
Искрено се надявам дълго да остане в турския харем... ъъъ... затвор!