м-н Карфур-Варна

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

м-н Карфур-Варна

Мнениеот Peteff » Пет 21 май 2010 20:41

здравейте колеги . утре ще ходя към карфур - варна да го зареждам със стока . някой може ли да ме упъти от къде тр. да мина . разбрах че е някъде до гробищата , но варна-та не я познавам хич . идвам от към бургас :) та помагайте . поздрави

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: м-н Карфур-Варна

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Пет 21 май 2010 21:03

Peteff написа:здравейте колеги . утре ще ходя към карфур - варна да го зареждам със стока . някой може ли да ме упъти от къде тр. да мина . разбрах че е някъде до гробищата , но варна-та не я познавам хич . идвам от към бургас :) та помагайте . поздрави

намира се зад автогарата - grand mall varna - партер. слизаш от моста при гарата, тръгваш по новия път и на последното кръгово се качваш към светофара на новия мол, надясно и след това наляво при автогарата.

Потребителски аватар
marianchev
Автомобил: Passat B5 + B6
Двигател: AFN + BKP

Мнениеот marianchev » Пет 21 май 2010 21:32

То сложно стана така :lol:
Минаваш моста и продължаваш до катедралата откъдето правиш ляв към София. Пада ти се трети светофар-там си наляво. След това караш все направо докато стигнеш ОМВ, там е и автогарата. От ОМВ свиваш вдясно (има светофар) и там е МОЛ-а. Има камери накичени на почти всички светофари и не само на тях, та внимавай за честитки :wink:

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Пет 21 май 2010 23:18

така минава през центъра, ако мине по пътя за девня ще стигне доста по - бързо

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Съб 22 май 2010 4:24

забравих да спомена че сам с товарен автомобил , така че през центъра немога да мина . аз поразпитах и горе доло ми обясниха .
след моста в дясно и стигам до някакво кръгово , от него излизам в посока софия , след това на следващото кръгово първата отбивка хващам нагоре ( каквото и да значи това ) ,после на първия светофар в дясно , после покрай гробищата светофара на ляво и съм на 20-50 метра от въпросния мол .та добре ли са ми обяснили или в 4-та глуха ще ида ?

поздрави

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Мнениеот velinsl » Съб 22 май 2010 21:42

В Бургас нямате ли пак едноименен мол?
Аз лично съм два пъти там.

Потребителски аватар
vw_golf_4_tdi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vw_golf_4_tdi » Съб 22 май 2010 21:47

Peteff написа:забравих да спомена че сам с товарен автомобил , така че през центъра немога да мина . аз поразпитах и горе доло ми обясниха .
след моста в дясно и стигам до някакво кръгово , от него излизам в посока софия , след това на следващото кръгово първата отбивка хващам нагоре ( каквото и да значи това ) ,после на първия светофар в дясно , после покрай гробищата светофара на ляво и съм на 20-50 метра от въпросния мол .та добре ли са ми обяснили или в 4-та глуха ще ида ?

поздрави

обяснили са ти правилно.

Потребителски аватар
Peteff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Peteff » Нед 23 май 2010 6:13

аз минах по малко друг маршрут обаче но пак стигнах до там с едно питане ;)
обаче ... незнаят каде се намират хората там , пуснали са ги на произвола на съдбата да работят , никой незнае ко става ... луда работа ...5 часа дрямах а бях 5-ти поред за фреш-а ... нямат оправия тея карфури , добре че в бургас ни пускат с предимство и минаваме за макс час

Върни се в “Пътеводител”