м-н Карфур-Варна
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
м-н Карфур-Варна
здравейте колеги . утре ще ходя към карфур - варна да го зареждам със стока . някой може ли да ме упъти от къде тр. да мина . разбрах че е някъде до гробищата , но варна-та не я познавам хич . идвам от към бургас
та помагайте . поздрави

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: м-н Карфур-Варна
Peteff написа:здравейте колеги . утре ще ходя към карфур - варна да го зареждам със стока . някой може ли да ме упъти от къде тр. да мина . разбрах че е някъде до гробищата , но варна-та не я познавам хич . идвам от към бургаста помагайте . поздрави
намира се зад автогарата - grand mall varna - партер. слизаш от моста при гарата, тръгваш по новия път и на последното кръгово се качваш към светофара на новия мол, надясно и след това наляво при автогарата.
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
То сложно стана така
Минаваш моста и продължаваш до катедралата откъдето правиш ляв към София. Пада ти се трети светофар-там си наляво. След това караш все направо докато стигнеш ОМВ, там е и автогарата. От ОМВ свиваш вдясно (има светофар) и там е МОЛ-а. Има камери накичени на почти всички светофари и не само на тях, та внимавай за честитки

Минаваш моста и продължаваш до катедралата откъдето правиш ляв към София. Пада ти се трети светофар-там си наляво. След това караш все направо докато стигнеш ОМВ, там е и автогарата. От ОМВ свиваш вдясно (има светофар) и там е МОЛ-а. Има камери накичени на почти всички светофари и не само на тях, та внимавай за честитки

- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
така минава през центъра, ако мине по пътя за девня ще стигне доста по - бързо
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
забравих да спомена че сам с товарен автомобил , така че през центъра немога да мина . аз поразпитах и горе доло ми обясниха .
след моста в дясно и стигам до някакво кръгово , от него излизам в посока софия , след това на следващото кръгово първата отбивка хващам нагоре ( каквото и да значи това ) ,после на първия светофар в дясно , после покрай гробищата светофара на ляво и съм на 20-50 метра от въпросния мол .та добре ли са ми обяснили или в 4-та глуха ще ида ?
поздрави
след моста в дясно и стигам до някакво кръгово , от него излизам в посока софия , след това на следващото кръгово първата отбивка хващам нагоре ( каквото и да значи това ) ,после на първия светофар в дясно , после покрай гробищата светофара на ляво и съм на 20-50 метра от въпросния мол .та добре ли са ми обяснили или в 4-та глуха ще ида ?
поздрави
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Peteff написа:забравих да спомена че сам с товарен автомобил , така че през центъра немога да мина . аз поразпитах и горе доло ми обясниха .
поздрави
обяснили са ти правилно.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз минах по малко друг маршрут обаче но пак стигнах до там с едно питане 
обаче ... незнаят каде се намират хората там , пуснали са ги на произвола на съдбата да работят , никой незнае ко става ... луда работа ...5 часа дрямах а бях 5-ти поред за фреш-а ... нямат оправия тея карфури , добре че в бургас ни пускат с предимство и минаваме за макс час

обаче ... незнаят каде се намират хората там , пуснали са ги на произвола на съдбата да работят , никой незнае ко става ... луда работа ...5 часа дрямах а бях 5-ти поред за фреш-а ... нямат оправия тея карфури , добре че в бургас ни пускат с предимство и минаваме за макс час