До къде е ремонта на дунав мост?

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
PabloEscobar
Автомобил: BMW E91
Двигател: M57D30O2

До къде е ремонта на дунав мост?

Мнениеот PabloEscobar » Пон 15 авг 2011 16:37

Здравейте,

някой минавал ли е последните дни през моста? Има ли задръствания? Какво е положението :roll:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Re: До къде е ремонта на дунав мост?

Мнениеот gr_kanev » Пон 15 авг 2011 16:42

Лично аз минавах на 9 юли - нямаше нищо фрапиращо (в 9 сутринта и в 3 следобяд същия ден). Бях се подготвил за големи опашки - така бях чел по други форуми. Последна информация пак от други форуми е, че ремонтират едното платно, и движението е еднопосочно, регулирано от светофар. Ако хванеш момента на смяна от зелено на червено, чакането е максимум половин час (явно не остават неминали и опашки).

Потребителски аватар
cloud
Автомобил: Vento
Двигател: 1Y

Мнениеот cloud » Пон 15 авг 2011 16:43

Вчера сутринта имаше тирове чак до ктм-то, а за самия мост незнам... дано няма :да:

Потребителски аватар
PabloEscobar

Мнениеот PabloEscobar » Пон 15 авг 2011 17:26

Четох, че едната лента е вече асфалтирана, но да не хвана някоя опашка, че...
Като се прибера ще пиша какво е положението :)))

Потребителски аватар
1z
Автомобил: seat ibiza
Двигател: atd

Мнениеот 1z » Вто 16 авг 2011 6:23

Удължават с 2- 3 дни ремонта на Дунав мост

Като причина за удължаване на срока, който първоначално беше 28 август, Нунев посочи падналите през последната седмица дъждове, които не позволили да се работи през това време. Едното платно вече е завършено на сто процента, работи се по второто, където е разбита и извозена цялата асфалтова настилка. В момента се лее бетонът, а хидроизолацията се полага по нов метод. Прави се ревизия на съществуващото в момента осветление, за да може да бъдат отстранени евентуалните проблеми.

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Вто 16 авг 2011 10:32

Леките коли никога не са имали проблем с преминаването.Истериите идват при тежкотоварните автомобили и преминаването варира от 6 до 10 часа.

red rider
Автомобил: virgine blue B3
Двигател:

Мнениеот red rider » Вто 16 авг 2011 20:10

Пускат през 15 минути от двете страни .Гъч от всякакви МПС та :banghead: поне през деня . И от както сложиха една клоака на входа на града ..кръгово движение с каква замисъл .. нямам думи и писанки за словоред :banghead: :banghead: Камионите обръщат на кръговото ... и понеже опашката е дълга направо си паркират там да чакат за моста .Казваха че моста в Бяла не е бил на подходящо място ..да видят тук как е . :глупав :глупав - не че има връзка със самия мост ... но много бяс ме хваща .

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 17 авг 2011 22:42

Преди около седмица бях за две седмици в Русе и по точно в Мартен. Минавах всеки ден от там. Събота и неделя ситуацията е плачевна, дори и за автомобилите. Дори един път се беше случило да е задръстено цялото международно много нагоре - няма тирове, няма леки автомобили - всичко. Затова аз винаги минавам по бул. Тутракан от към Захарната фабрика. През седмицата е спокойно. А пък опашката на тировете - единният от дните беше от Дунав мост до Мартен и обратно пак до Дунав мост :horror:

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Чет 18 авг 2011 13:03

Задръстванията,които се получават около моста са именно заради тежкотоварните камиони,но и заради недовършеният път около Свободна Зона.Та в този смисъл леките коли имат проблем със стигането до самият Мост,но не и с преминаването му. :idea: Тъй като колегата ще идва откъм Румънската страна това не го касае.

Потребителски аватар
PabloEscobar

Мнениеот PabloEscobar » Чет 18 авг 2011 21:53

Така. Вече съм си в България. Като цяло за пореден път ще кажа, че румънците са по-напред от нас, поне откъм инфраструктура. Дренажи по 2 метра и чисто нови пътища :screwy

На дунав мост чаках около 15 минути. "Новото" платно е готово и се надявам да излеят още един пласт отгоре, защото на места бях на първа mhihi

За кръговото!?!?!?!? посока Силистра, нямам думи. :screwy Задръстено и в двете посоки - посока на часовниковата стрелка и наобратно :screwy дупки има в изобилие :не:

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Пет 19 авг 2011 8:55

mhihi Дупки?Те дупките се забелязват ако има път.А там няма!

Върни се в “Пътеводител”