някой минавал ли е последните дни през моста? Има ли задръствания? Какво е положението
До къде е ремонта на дунав мост?
- PabloEscobar
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57D30O2
До къде е ремонта на дунав мост?
Здравейте,
някой минавал ли е последните дни през моста? Има ли задръствания? Какво е положението
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Re: До къде е ремонта на дунав мост?
Лично аз минавах на 9 юли - нямаше нищо фрапиращо (в 9 сутринта и в 3 следобяд същия ден). Бях се подготвил за големи опашки - така бях чел по други форуми. Последна информация пак от други форуми е, че ремонтират едното платно, и движението е еднопосочно, регулирано от светофар. Ако хванеш момента на смяна от зелено на червено, чакането е максимум половин час (явно не остават неминали и опашки).
- cloud
- Автомобил: Vento
- Двигател: 1Y
Вчера сутринта имаше тирове чак до ктм-то, а за самия мост незнам... дано няма 

- PabloEscobar
Четох, че едната лента е вече асфалтирана, но да не хвана някоя опашка, че...
Като се прибера ще пиша какво е положението
))
Като се прибера ще пиша какво е положението
- 1z
- Автомобил: seat ibiza
- Двигател: atd
Удължават с 2- 3 дни ремонта на Дунав мост
Като причина за удължаване на срока, който първоначално беше 28 август, Нунев посочи падналите през последната седмица дъждове, които не позволили да се работи през това време. Едното платно вече е завършено на сто процента, работи се по второто, където е разбита и извозена цялата асфалтова настилка. В момента се лее бетонът, а хидроизолацията се полага по нов метод. Прави се ревизия на съществуващото в момента осветление, за да може да бъдат отстранени евентуалните проблеми.
Като причина за удължаване на срока, който първоначално беше 28 август, Нунев посочи падналите през последната седмица дъждове, които не позволили да се работи през това време. Едното платно вече е завършено на сто процента, работи се по второто, където е разбита и извозена цялата асфалтова настилка. В момента се лее бетонът, а хидроизолацията се полага по нов метод. Прави се ревизия на съществуващото в момента осветление, за да може да бъдат отстранени евентуалните проблеми.
-
los_tigros
Леките коли никога не са имали проблем с преминаването.Истериите идват при тежкотоварните автомобили и преминаването варира от 6 до 10 часа.
-
red rider
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Пускат през 15 минути от двете страни .Гъч от всякакви МПС та
поне през деня . И от както сложиха една клоака на входа на града ..кръгово движение с каква замисъл .. нямам думи и писанки за словоред
Камионите обръщат на кръговото ... и понеже опашката е дълга направо си паркират там да чакат за моста .Казваха че моста в Бяла не е бил на подходящо място ..да видят тук как е .
- не че има връзка със самия мост ... но много бяс ме хваща .
поне през деня . И от както сложиха една клоака на входа на града ..кръгово движение с каква замисъл .. нямам думи и писанки за словоред
Камионите обръщат на кръговото ... и понеже опашката е дълга направо си паркират там да чакат за моста .Казваха че моста в Бяла не е бил на подходящо място ..да видят тук как е .
- не че има връзка със самия мост ... но много бяс ме хваща .- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди около седмица бях за две седмици в Русе и по точно в Мартен. Минавах всеки ден от там. Събота и неделя ситуацията е плачевна, дори и за автомобилите. Дори един път се беше случило да е задръстено цялото международно много нагоре - няма тирове, няма леки автомобили - всичко. Затова аз винаги минавам по бул. Тутракан от към Захарната фабрика. През седмицата е спокойно. А пък опашката на тировете - единният от дните беше от Дунав мост до Мартен и обратно пак до Дунав мост 

-
los_tigros
Задръстванията,които се получават около моста са именно заради тежкотоварните камиони,но и заради недовършеният път около Свободна Зона.Та в този смисъл леките коли имат проблем със стигането до самият Мост,но не и с преминаването му.
Тъй като колегата ще идва откъм Румънската страна това не го касае.
- PabloEscobar
Така. Вече съм си в България. Като цяло за пореден път ще кажа, че румънците са по-напред от нас, поне откъм инфраструктура. Дренажи по 2 метра и чисто нови пътища
На дунав мост чаках около 15 минути. "Новото" платно е готово и се надявам да излеят още един пласт отгоре, защото на места бях на първа
За кръговото!?!?!?!? посока Силистра, нямам думи.
Задръстено и в двете посоки - посока на часовниковата стрелка и наобратно
дупки има в изобилие 
На дунав мост чаках около 15 минути. "Новото" платно е готово и се надявам да излеят още един пласт отгоре, защото на места бях на първа
За кръговото!?!?!?!? посока Силистра, нямам думи.
Задръстено и в двете посоки - посока на часовниковата стрелка и наобратно
дупки има в изобилие -
los_tigros
Дупки?Те дупките се забелязват ако има път.А там няма!Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 59 госта