Внимавайте като паркирате на паркинга на Billa !!!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Внимавайте като паркирате на паркинга на Billa !!!

Мнениеот Ventoman » Съб 13 яну 2007 1:31

Днес след цял ден играчка да монтирам ел.стъкла на ладичката на един пирятел (свалени от БМВ и преправени да командва и дясното) по тъмно около 19'ХХч. ни остана да монтираме само кората на лявата врата . След като хапнахме , решихме даприключим на паркинга на Била в Люлин . Хем е светло , хем има банкомат да си изтегля заплатата .
Спира ми моя приятел на входа , и отива да паркира на края на паркинга . Тегля си парите и небрежно си ги бойкам вървеки кум крайните коло на Билата . Ткъмо стигам там и клякам до отворената врата , и осещам погледа на моя приятел , гледа нещо зад мен .Обръщам се и гледам покраи последно оставената кола преди наша минава една кака , (страшна п***а ама малко дрипава ) идвайки към нас 18+ :woooow: . (През главата ми мина за секунди една сцена преди време , на същия паркин но пред техно полис , как една много красива мацка ми поиска пари уж за бензин , че и бил свършил , та си викам: видяла ме е как си бройкам парите и са ще проси) . Но веднага си помислих . че ще има :blow job а след това и :seeex , но стигайки края на последната кола , прави рязък завой в противоположната посока ( беше с клинче , то не бе задниче , то не бе чудо "детско барабанче" :maaad: направо се :uuoooh: и си викам :Обичам те ) . Пулсът на съцето , в продължение на 5 минути не спираше да ми размътва мозъка . 10 минути я обсъждахме , какво би и се случило .

Та мън се пооспокоихме и се чува зад нас , да пристига Ладов двигател , като се гаси преждевременно и спира на растояние , (малко ги надушвам нещата и веднага осештам че има нещо гнило . Обръщам се и виждам това : последната кола преди нашата е бял Пасат Б2 , комби , на разтояние около 7-8 метра , както съм клекнал веднага забелязах , че е силно натоварен . До него имайки празно място , спира Жигула (червенана цвят но мръсно червена , наподобяваща бордо ( регистрацонния не можах да го запомня но беше от сорта на ,
"С" мий 97ХХ ВМ или МВ ) която за мен веднага за ме става главен заподозрян , след нея Пежо 307 , много празно място и другите коли . Двама са вътре но е тъмно и не ги индетифицирам на 100% . Къдрава брюнетка и един як вол , около 130 килограма .Веднага ми прави впечатление , че не се приготвят да слизат , а ако са отишли там да се ш***т нямаше да спрат на 10метра от нас , като 100% ни виждат защото сме точно под лампата . Моя приятел вика , това е оная , аз не бях сигурен защото за пръв път се загледах повече в задика от колкото в лицето , а и клинчето и седеше като раздадено , опитваше се да се провре там кадето и аз исках да провра нещо мое :lol: . Викам му , Брат тука става нещо ! Той ми расправя , чакай са ще видим . Мен не зам защо , но като почне да става гнило , и почва да ми ври отвътре и не ме свърта на едно място и ми се иска вече да убивам . Мадамата , смъкна джама около 10 см . И постоянно гледат към нас , минава се минута , ако си мислеха че ние крадеме , щеше да им стане ясно че сглобяваме колата а не я разглобяваме . Значи това отпада . Мен не ме свърта и тръгвам към жигулката , веднага забелязах неспокойството на мъжа , или беше готов да пали или да слиза , но по-вероятно първото . Правя няколко крачки , и се връщам . Това го повтарям три пъти . Моя приятел все ми вика , чакай спокойно , още поне 20 мин. ще поседим тук давидим , аз аз все " давай да го измъкваме от колата " . Почвам и аз да седя в гръб уж не знам за какво става въпрос , чъвам леко и внимателно отваряне на ключалката на жигулата , но вратата не се отваря . Веднага му взех бутона от рацете на моя приятел и както Ладата беше по диагонал отворих вратата до краи и нагласих огледалото да следя какво става . А ние си лафим тихо и се мотаме . Изведнъш наблюдавам как се отваря вратата на жигулата след секунди забелязвам да се подава и едно краче със същото апетитно клинче . Изчаках я да излезе спокойно , и ставам и се обръщам рязко , и какво да видя .

Девойката се хваща с двете раце за дръжките на пасата , все едно се хваща да играе хоро , вдиго погледа към мен и се обръща и отваря задната врата , и започва уж да търси нещо на кората на жигулата , не видях точно защото бях зает , да наблюдавам внимателно задничето и "да и шия рокля" . След което тръгва да излиза , аз се обърнах и клекнах все едно не съм видял нищо . Викам му на моя приятел , давай да го вадим тоя от колата ! Той не , чакай да видим . През цялото време , мъжа се крие зад колонките на колата . Несе здържах , станах и отидох да разгледам какво става в Пасата . А онея ме следят постоянно с поглед и двамата . Ми да какво да видя .Яко пазар в колата . На задната седалка , дреболий в пликчета но не храни , в комбито , голям , нов електроуред , оше куп кашончета с размери около компютърна кутия , все нови покупки , гъба за под , кашон без луксозен печат , само с черни надписи и големи телбоди в крайщата пак с размери на комп. кутия и ми се мерна един по малак и сплескан кашон , като за 17'ТФТ . Отивам пак към Ладата като се гледаме очи в очи с двойката в ладата . Пак към моя приятел : разказвам му каво съм видял в Пасата , че тояв лицето и чиста бандитса мутра , и мук казвам че е около 130кила . (Стоян се казва моя приятел)

Стояне , давай да го пребиваме (бих му се пуснал и сам , ама колкото и да съм пъргав и да умея да го поваля , все пак сам 63 кила , а и оня ако се окаже че тренира нещо ......... , а моя приятел е вече 115 кила , тренирал е около година бокс , 1 година свободна борба , "народни танци като по-малък" , в момента тренира свободно с 140 кила от лежанка и тласка над 200 "не съм ходил от няколко месеца с тях на фитнес" , и се борят в залите по самбо ) Той пак . чакай . Отивам и се подпирам на предния капак на Пасата (тоя се наведе леко и беше подхванал контактния ключ) и подхвърлям към отвореният им прозорец , "какво ще правим , ще крадем а ?" . Онея седят като панирани и не помръдват , камоли да кажат нещо . Отивам при ладата и кавам , е тва е наглос(очаквах тея да запалят и да тръгнат) . Той вече беше готов с к рата на вратата , последно дозатягане на винтчетата , изправя се и тръгна да оставя отверката в багажника като поглежда жигулката . Навежда се в багажника а. а оня пали и веднага потегли , завъртя около нас и отиде към Лукойл . Стоян вика готово , видя ли махна се . Предложих му да изпуши една цигара и да изчакаме , той се съгласи и почна да си чисти колата . След малко време , още по в края на паркинга спира една 80'ка Б4 , направо отидох и с жест помолих човека да свали прозореца .

Аз: Добър вечер , мислите да пазарувате ли .

Костюмара от Б4'ката : ЩО ПИТАШ ? - с тон .

Аз: Еми по добре паркирайте по отпред че преди коло 10 минути едни с една жигула се въртяха около онзи пасат ( поглеждам към Била а оня пич се задава точно по уличката покрай стената на Била) , а ето го .

Костюмара от Б4'ката : Оооо безкрайно много ви благодаря ! С мек тон .

Отивам при ладата и казвам на Стоян , че тоя се върна , а тои , да отиде към техно полис (мисля че беше) . Сядам в ладата и след минутка онзи завърта без светлини и спира на паркинга , пред техно полис .Бахти наглото животно . Стоян пали да отидем да спрем до него , тамън потегляме и виждаме , трима щастливи хоря с пълни торби отключват пасата .

Забравих да погледна номера да не е чужд , че нали постоянно идват да пазаруват от метро . И решихме да не им разказваме и направо излязохме от паркинга . Тръгваме посока Арена , и по едно време на края на тунела , забелязвам че Стоян постоянно си гледа в лявото огледало , помислх че му се радва , докато не заби поглед в средното . Обърнах се виждам Жигулата , и Стоян бие бесни спирачки , (още ме боли врата) она за малко да ни удари , минава ни от ляво и с бясна газ на долу . Стоя вика , ако настъпя и мина покрай тебе ще те завъртя в кръг от ваздушната струя ( Ладата е разпилена до макс), от отдавна кара по мен . Проследихме го да не отиде на Арената , Мол софия (там свитнаха ЦД'то на Ладата) или на билата на опълченска . Ама оня заби по жълтите павета . Обърнахме и се прибрахме .

Ако има нещо извинете !

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Съб 13 яну 2007 1:36

Лелееее тва сичкото аз ли съм го написал ? Еми да , като се има в предвид че съм започнал в 23'43 и съм го пуснал в 1'31.

Извинете ме за фермана с куп правописни грешки , на който не обръщам внимание като пиша в нета , но ми се ще да знаете всяка стъпка на крадеца .

Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Съб 13 яну 2007 1:44

Нищо не разбрах... сбит преразказ?

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Re: Внимавайте като паркирате на паркинга на Billa !!!

Мнениеот divna_ » Съб 13 яну 2007 1:54

Ventoman написа:...................

След като го прочетох 3(три) пъти , тъй като се намесва и нашЪта фирма моля за кратък преразказ, за да осъзная за кво сЪ говори? :oops:
п.п. ясно, че някой нещо крал , но кой и от къде?????? :(

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Съб 13 яну 2007 2:17

Еми пича с Жигулата щеше да ушушка Пасата ако бях от тези де се правят на сляпи , а и имаха наглоста да го проверят дали е отворен на 10 метра зад гърбът ни . Явно им се е свило сърцето , че испуснаха такава голяма плячка , Пасат комби , пълен най-вероятно с офис обурудване .

Та идеята е като си купите примерно система за домашно кино от техно полис , да не я оставите савсем спокойно в колата и да влезете в Била да си вземете DVD с известен филм , защото може да няма на какво да го гледате като се приберете .

Пак ли го написах много сложно . Ще взема да го пусна и в друг форум , да сравня там дали ще го схванат , за проверка .............

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Съб 13 яну 2007 2:31

аз разбрах всичко колега.добре че има съвестни граждани като теб!!!!!!гражданско общество!!!!!!!!!трябва всички да сме така и ще намалеят проблемите.........

Потребителски аватар
divna_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот divna_ » Съб 13 яну 2007 2:37

Ventoman написа:Еми пича с Жигулата щеше да ушушка Пасата ако бях от тези де се правят на сляпи , а и имаха наглоста да го проверят дали е отворен на 10 метра зад гърбът ни . Явно им се е свило сърцето , че испуснаха такава голяма плячка , Пасат комби , пълен най-вероятно с офис обурудване .

Та идеята е като си купите примерно система за домашно кино от техно полис , да не я оставите савсем спокойно в колата и да влезете в Била да си вземете DVD с известен филм , защото може да няма на какво да го гледате като се приберете .

Пак ли го написах много сложно . Ще взема да го пусна и в друг форум , да сравня там дали ще го схванат , за проверка .............

:да: Разбрах

Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Съб 13 яну 2007 2:42

Сега и аз поприхванах. Бравус на таквизи хора.

Ма един бой нямаше да им дойде зле.

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Съб 13 яну 2007 3:00

Що не го извлекохте от колата? Ама и тия с Пасат-а са за бой, че си оставят така нещата да се виждат :no-no

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Съб 13 яну 2007 3:03

Хах и аз имам спомени от червена жигула. Ама ония беха цигани и ги разбрахме доста бързо кои са. А вие не измъквайте много без да е станало нещо щото мое и друг да ви измъкне така. :) :083:
Иначе браво. :wink: 8)

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Съб 13 яну 2007 3:55

И аз исках да го пребиеме , да му е за урок , ама тези който ни учат кога и каво да правим , кога да налитаме и кога не , са ни казали да внимаваме че незнаем кой стои отсреща . Най-малкото може от страх да извади някой пистолет и да ни гръмне . Преди няма и седмица , Брат му докато си кара БМВ'то някакъв с опел кадет на два пъти го засича и на третия го ударил в задната врата , тоя от кадета слиза , "малкия" също . (107 килограма , 2години бокс , в момента не тренира , ходи само на фитнес , но едни от най-добрите самбисти го учат да се бори) Чичката от кадете тръгнал да го уря , малки му бил една подсечка и оня се превъртял и е паднал по чело .Хората почнали да викат "убиец" . За лош касмет , отсреща полицай , а за още по лош , този с Кадета се оказал действуващ полковник . За известно време спряли движението . Ако оня го беше ударил първи нямаше да има никакви оправдания . Акта го отнесал Полковника . Не съм бил там , а случката се развила пред KFC на Стамболийски . Така че наистина трябва първо да ни се "разреши" да атакуваме !

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Съб 13 яну 2007 4:01

Най-интересно беше как използваше к***ката , да шета из колите да гледа за плаячка , и я използва тя да пробва дъжките да не е забравена отключена колата . Не много хора се биха осъмнили , че няква такава мацка , ще върши такива работи .

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Съб 13 яну 2007 7:11

Точно
Понеже в София доста играчи се навъдиха се сетих за една случка тука в квартала която стана преди. Беше още когато нямаше много западни коли в държавата. Кара си един с жигула и зад него един "играч" с някакъв мерцедес нов внос :) само му свири и го псува щото кара бавно. Оня с жигулата спира, тоя от мерцедеса излиза и тръгва да вади човека от жигулата да го бие. Човека само отвори жапката на жигулето и като извади един револвер с прилично дълга цев да не кажа доста, и като го показа през прозореца оня от вносната кола само назад, наляво зад жигулата и като зе да прескача една ограда. :shock За пръв път виждах как човек се връща към първичната си природа и в същото време става по-ловък от маймуната в страха си. Оня от жигулето после излезе и като зе да му нарежда. Айде бе вика ела бии кво бегаш нали щеше да биеш кво стана сега. :shock
Голем смех големо шоу. :lol: Пък и ние винаги сме си били циркаджииска държава де. :lol:

Потребителски аватар
Ventoman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ventoman » Съб 13 яну 2007 10:16

Бе бате , от време на време си трябва некой да гризне дървото . Преди около 2 седмици си идвам от село , кадето си правя колата , до София , да си взема някой части . Тука давам скромните 39лв. за водна помпа и подгревна свещ , и понеже бързам да си хвана маршрутката от Герена която стува 3лв. се мятам на едно такси на мелницата при сточна гара . Минаваме 3 колометра , стигаме до светофара на герена и му викам , ето тука спри , спира оня и му викам , колко . Пича 12'90лв. Абе 13лв. Кавам му : какво ти луд ли си , подавам му 3лв. и му кавам или да ги взима или и без тях че остане . Оня передас ме хвана около гушата за якето и ме дърпа . Викам му , брачет , в момента късаш яке за 60лв. ще го платиш ли ? Оня давай 13лв. Нещо не ми се разправяше , и почти му ги бях дал . Кавам му ела до бутката да разваля (имах само по 50лв) да ти дам , като го мислех сериозно . Оня не , дай , аз имам да ти върна . И копелето ме дръпва за якето което пропука и срязко движение връща юмрука кам мен и леко ме удря . Е това беше варха на сладолера . Отворих вратата , отскубнах се и слязох . Оня вече летеше кум мен , вдигнал два юмрука боксьорската , ама ги разперил като перка на хеликоптер . Само една дясна права , с тежестта на целия труп му вкарах и тоя падна и не помръдна . Един за малко да мине през него . От там тръгнах на зад , пресякох улицата и питам шофьора на едно такси КИА , дали ще ме закара до Враждебна , какза качвай се . Пича беше видял всичко , разказах му набързо случката и той ме подкрепи . Стигнахме около сухата река , установих че ми няма ключовете от нас , от там се върнахме , от онзи и следа нямаше , те си седяха до тротоара , и от там вече гонихме маршрутката почти до Враждебна и ми взе 6лв. Така че , в карйна сметка и ния сме хора , и ние хляб ядеме . Не сме балъци и студ сме изкарали тези пари , и не сме до толкова богати че да правим подаръци .

А по отношение кой кого ще натупа , повярвай ми че братята са истински машини . Има и по-силни от тях , но.............. а и те са ни приятели :lol:

Потребителски аватар
luboveliki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот luboveliki » Съб 13 яну 2007 10:25

за такситата си прав ,големи обирджиии са.добре си направил!!!!!

Върни се в “Пътеводител”