Спира ми моя приятел на входа , и отива да паркира на края на паркинга . Тегля си парите и небрежно си ги бойкам вървеки кум крайните коло на Билата . Ткъмо стигам там и клякам до отворената врата , и осещам погледа на моя приятел , гледа нещо зад мен .Обръщам се и гледам покраи последно оставената кола преди наша минава една кака , (страшна п***а ама малко дрипава ) идвайки към нас

Та мън се пооспокоихме и се чува зад нас , да пристига Ладов двигател , като се гаси преждевременно и спира на растояние , (малко ги надушвам нещата и веднага осештам че има нещо гнило . Обръщам се и виждам това : последната кола преди нашата е бял Пасат Б2 , комби , на разтояние около 7-8 метра , както съм клекнал веднага забелязах , че е силно натоварен . До него имайки празно място , спира Жигула (червенана цвят но мръсно червена , наподобяваща бордо ( регистрацонния не можах да го запомня но беше от сорта на ,
"С" мий 97ХХ ВМ или МВ ) която за мен веднага за ме става главен заподозрян , след нея Пежо 307 , много празно място и другите коли . Двама са вътре но е тъмно и не ги индетифицирам на 100% . Къдрава брюнетка и един як вол , около 130 килограма .Веднага ми прави впечатление , че не се приготвят да слизат , а ако са отишли там да се ш***т нямаше да спрат на 10метра от нас , като 100% ни виждат защото сме точно под лампата . Моя приятел вика , това е оная , аз не бях сигурен защото за пръв път се загледах повече в задика от колкото в лицето , а и клинчето и седеше като раздадено , опитваше се да се провре там кадето и аз исках да провра нещо мое

Девойката се хваща с двете раце за дръжките на пасата , все едно се хваща да играе хоро , вдиго погледа към мен и се обръща и отваря задната врата , и започва уж да търси нещо на кората на жигулата , не видях точно защото бях зает , да наблюдавам внимателно задничето и "да и шия рокля" . След което тръгва да излиза , аз се обърнах и клекнах все едно не съм видял нищо . Викам му на моя приятел , давай да го вадим тоя от колата ! Той не , чакай да видим . През цялото време , мъжа се крие зад колонките на колата . Несе здържах , станах и отидох да разгледам какво става в Пасата . А онея ме следят постоянно с поглед и двамата . Ми да какво да видя .Яко пазар в колата . На задната седалка , дреболий в пликчета но не храни , в комбито , голям , нов електроуред , оше куп кашончета с размери около компютърна кутия , все нови покупки , гъба за под , кашон без луксозен печат , само с черни надписи и големи телбоди в крайщата пак с размери на комп. кутия и ми се мерна един по малак и сплескан кашон , като за 17'ТФТ . Отивам пак към Ладата като се гледаме очи в очи с двойката в ладата . Пак към моя приятел : разказвам му каво съм видял в Пасата , че тояв лицето и чиста бандитса мутра , и мук казвам че е около 130кила . (Стоян се казва моя приятел)
Стояне , давай да го пребиваме (бих му се пуснал и сам , ама колкото и да съм пъргав и да умея да го поваля , все пак сам 63 кила , а и оня ако се окаже че тренира нещо ......... , а моя приятел е вече 115 кила , тренирал е около година бокс , 1 година свободна борба , "народни танци като по-малък" , в момента тренира свободно с 140 кила от лежанка и тласка над 200 "не съм ходил от няколко месеца с тях на фитнес" , и се борят в залите по самбо ) Той пак . чакай . Отивам и се подпирам на предния капак на Пасата (тоя се наведе леко и беше подхванал контактния ключ) и подхвърлям към отвореният им прозорец , "какво ще правим , ще крадем а ?" . Онея седят като панирани и не помръдват , камоли да кажат нещо . Отивам при ладата и кавам , е тва е наглос(очаквах тея да запалят и да тръгнат) . Той вече беше готов с к рата на вратата , последно дозатягане на винтчетата , изправя се и тръгна да оставя отверката в багажника като поглежда жигулката . Навежда се в багажника а. а оня пали и веднага потегли , завъртя около нас и отиде към Лукойл . Стоян вика готово , видя ли махна се . Предложих му да изпуши една цигара и да изчакаме , той се съгласи и почна да си чисти колата . След малко време , още по в края на паркинга спира една 80'ка Б4 , направо отидох и с жест помолих човека да свали прозореца .
Аз: Добър вечер , мислите да пазарувате ли .
Костюмара от Б4'ката : ЩО ПИТАШ ? - с тон .
Аз: Еми по добре паркирайте по отпред че преди коло 10 минути едни с една жигула се въртяха около онзи пасат ( поглеждам към Била а оня пич се задава точно по уличката покрай стената на Била) , а ето го .
Костюмара от Б4'ката : Оооо безкрайно много ви благодаря ! С мек тон .
Отивам при ладата и казвам на Стоян , че тоя се върна , а тои , да отиде към техно полис (мисля че беше) . Сядам в ладата и след минутка онзи завърта без светлини и спира на паркинга , пред техно полис .Бахти наглото животно . Стоян пали да отидем да спрем до него , тамън потегляме и виждаме , трима щастливи хоря с пълни торби отключват пасата .
Забравих да погледна номера да не е чужд , че нали постоянно идват да пазаруват от метро . И решихме да не им разказваме и направо излязохме от паркинга . Тръгваме посока Арена , и по едно време на края на тунела , забелязвам че Стоян постоянно си гледа в лявото огледало , помислх че му се радва , докато не заби поглед в средното . Обърнах се виждам Жигулата , и Стоян бие бесни спирачки , (още ме боли врата) она за малко да ни удари , минава ни от ляво и с бясна газ на долу . Стоя вика , ако настъпя и мина покрай тебе ще те завъртя в кръг от ваздушната струя ( Ладата е разпилена до макс), от отдавна кара по мен . Проследихме го да не отиде на Арената , Мол софия (там свитнаха ЦД'то на Ладата) или на билата на опълченска . Ама оня заби по жълтите павета . Обърнахме и се прибрахме .
Ако има нещо извинете !