Проблема е следния че Аз чакам в лентата за направо (най-дясната лента /за направо и надясно/), а хората до мен /средната лента/ съответно за наляво но когато светне зеленото, тези от ляво ми се натискат на мен все едно аз правя нарушението или трябва аз да ги чакам а не те мен.
Днес ми се случи същата случка с един сив джип, избързах пред него признавам завих по-рязко пред него, и се извинявам ако съм го вкарал в някакъв стрес човека, но след това ми присветка и ми се залепва за бронята отзад всякаш, аз съм трябвало да изчакам за да мине той..
Прилагам снимки, за да забележите че има маркировка която пък не се вижда много хубаво, защото има кола, но ..

Дори след това човека отзад ми снима голфа с телефона си, не знам дали не е зарад стикерите отзад на стъклото

Исках само да кажа че, ако не сте обърнали внимание а просто се редите пред колата пред Вас и знаете че там може и направо по-маркировката е точно обратното.
За тези които ще ме нападнат че, колите били много и че ако сме седяли само в 1 лента сме щели да минем другата седмица само мога да кажа че маркировката не съм я правил Аз. И не зависи нищо от мен...
Поздрави