До Синеморец :)

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

До Синеморец :)

Мнениеот DrugiaBliznak » Нед 01 юли 2007 22:15

я кажете от Плевен най-приятния и кратък път и да не е натоварено...
то няма сигурно такъв път ама... :lol:

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Нед 01 юли 2007 22:25

Ти карта на БГ нямаш ли :twisted:
Мини за по пряко през София :lol: уж все по магистрала ще караш :wink:

Потребителски аватар
PESHERLAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PESHERLAN » Нед 01 юли 2007 22:26

Градскии,така или иначе ще ти се наложи да минаваш някой проход(няма отърване :dontknow: )
Аз лично бих ти препоръчал Тоян-Кърнаре(Беклемето),там по не е натоварено движението.На Шипката е лудница от Тираджии-особенно турски! :wink:
После си цепиш по подбалканската за Бургас и т.н..... :да:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Нед 01 юли 2007 22:28

Плевен - Бяла (Рс) - тръгваш за Попово - Копривец - Лом Черковна - малко след това хващаш надясно отбивка за В. Търново - на около километър след това тръгваш наляво за Николаево и Стражица - излизаш на пътя София - Варна малко преди Кесарево (на главния път завиваш наляво) - Антоново - Омуртаг - завиваш надясно за Котел и Петолъчката - там на едно особено кръстовище с кръгово си направо и наляво (за Бургас) - след около 40 км по Подбалканския път си на магистралата - Бургас - покрай Созопол, Приморско, ... - до крайната ти цел.
Пътища има много, зависи какво предпочиташ.
Лек път и приятно изкарване !

Потребителски аватар
DrugiaBliznak
Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
Двигател: 450bhp

Мнениеот DrugiaBliznak » Нед 01 юли 2007 22:35

ееее мерси много !
Имам нужда от почивка... :ihaaaaa
с приятелката ми може да отидем след проклетите изпити и затова се интересувам...благодаря много.... :handshake

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Нед 01 юли 2007 23:52

gr_kanev написа:Плевен - Бяла (Рс) - тръгваш за Попово - Копривец - Лом Черковна - малко след това хващаш надясно отбивка за В. Търново - на около километър след това тръгваш наляво за Николаево и Стражица - излизаш на пътя София - Варна малко преди Кесарево (на главния път завиваш наляво) - Антоново - Омуртаг - завиваш надясно за Котел и Петолъчката - там на едно особено кръстовище с кръгово си направо и наляво (за Бургас) - след около 40 км по Подбалканския път си на магистралата - Бургас - покрай Созопол, Приморско, ... - до крайната ти цел.
Пътища има много, зависи какво предпочиташ.
Лек път и приятно изкарване !

Ей слушайте доктора, бравус докторе евала,а нещо да каеш от София през Плевен за Варна от декуъ да мина...............................................май през вазе 8)

Потребителски аватар
Adnan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Adnan » Пон 02 юли 2007 8:55

www.emaps.bg

Пишеш начална точка и крайна и избираш най кратък маршрут.

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Пон 02 юли 2007 9:01

MITKO_DVD написа:...а нещо да каеш от София през Плевен за Варна от декуъ да мина...............................................май през вазе 8)

Ти мини откъдето искаш - твоя работа, ама ако минеш оттук без да се обадиш за :beer , пък после ... :a boi de :076: :081:

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Пон 02 юли 2007 18:52

gr_kanev написа:
MITKO_DVD написа:...а нещо да каеш от София през Плевен за Варна от декуъ да мина...............................................май през вазе 8)

Ти мини откъдето искаш - твоя работа, ама ако минеш оттук без да се обадиш за :beer , пък после ... :a boi de :076: :081:

Алеле майко :woooow: :woooow: :woooow: :woooow: ,ше зема да мина през Пловдив-Ст.Загора-Бургас и от там Варна,да не си изпата mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi mhihi

Svetlix
Автомобил: Passat B5 1999
Двигател: 1.9 TDI AFN

Мнениеот Svetlix » Пон 02 юли 2007 21:20

Ха градски и аз ще пътувам по същия маршрут но на 19-ти ;)

На отиваме мисля да мина по този маршрут:

Плевен - Бяла (Рс) - тръгваш за Попово - Копривец - Лом Черковна - малко след това хващаш надясно отбивка за В. Търново - на около километър след това тръгваш наляво за Николаево и Стражица - излизаш на пътя София - Варна малко преди Кесарево (на главния път завиваш наляво) - Антоново - Омуртаг - завиваш надясно за Котел и Петолъчката - там на едно особено кръстовище с кръгово си направо и наляво (за Бургас)

На връщане обаче ще мина през Шипка защото съм обещал на жената да я заведа на Етъра и ще съчетаем полезното с приятното. Като цяло който и маршрут да избереш разстоянието е приблизително еднакво с разлика от около 10-на км. През Беклемето са малко повечко.

Не забравяйте, че Прохода на Републиката е затворен!

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора

Мнениеот gr_kanev » Пон 02 юли 2007 22:07

Пропуснах да предупредя, че в участъка между с. Николаево и гр. Стражица има един участък, през който не е препоръчително да се кара на пета - има малко дупки. Но за сметка на това почти няма движение. После има няколко завоя, които излизат неочаквано. Но ако се внимава, няма проблеми. Ако искаш да избегнеш дупките, продължавай през Попово и Търговище, оттам до Омуртаг. Малко се удължава пътя, но поне до Търговище е идеален (после пак е горе-долу добре). Който реши да минава през Търговище, да не пропусне да се обади !
Svetlix, за да отидеш до Етъра не е нужно да минаваш през Шипка (поне аз не ти препоръчвам), но както решиш де.

Svetlix
Автомобил: Passat B5 1999
Двигател: 1.9 TDI AFN

Мнениеот Svetlix » Вто 03 юли 2007 10:42

Ще го мислим има време ;) И на мен нещо не ми се минава от там. За последно през Шипка минавах в края на Септември и до колкото имам спомени северната част на пътя е перфектна от към настилка, но пък има повечко завои, докато южната е по-полегата но тук-там се налага да се прави слалом.

Върни се в “Пътеводител”