то няма сигурно такъв път ама...
До Синеморец :)
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
До Синеморец :)
я кажете от Плевен най-приятния и кратък път и да не е натоварено...
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Плевен - Бяла (Рс) - тръгваш за Попово - Копривец - Лом Черковна - малко след това хващаш надясно отбивка за В. Търново - на около километър след това тръгваш наляво за Николаево и Стражица - излизаш на пътя София - Варна малко преди Кесарево (на главния път завиваш наляво) - Антоново - Омуртаг - завиваш надясно за Котел и Петолъчката - там на едно особено кръстовище с кръгово си направо и наляво (за Бургас) - след около 40 км по Подбалканския път си на магистралата - Бургас - покрай Созопол, Приморско, ... - до крайната ти цел.
Пътища има много, зависи какво предпочиташ.
Лек път и приятно изкарване !
- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
gr_kanev написа:Плевен - Бяла (Рс) - тръгваш за Попово - Копривец - Лом Черковна - малко след това хващаш надясно отбивка за В. Търново - на около километър след това тръгваш наляво за Николаево и Стражица - излизаш на пътя София - Варна малко преди Кесарево (на главния път завиваш наляво) - Антоново - Омуртаг - завиваш надясно за Котел и Петолъчката - там на едно особено кръстовище с кръгово си направо и наляво (за Бургас) - след около 40 км по Подбалканския път си на магистралата - Бургас - покрай Созопол, Приморско, ... - до крайната ти цел.
Ей слушайте доктора, бравус докторе евала,а нещо да каеш от София през Плевен за Варна от декуъ да мина...............................................май през вазе
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
gr_kanev написа:MITKO_DVD написа:...а нещо да каеш от София през Плевен за Варна от декуъ да мина...............................................май през вазе
Ти мини откъдето искаш - твоя работа, ама ако минеш оттук без да се обадиш за, пък после ...
![]()
![]()
Алеле майко
,ше зема да мина през Пловдив-Ст.Загора-Бургас и от там Варна,да не си изпата

-
Svetlix
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Ха градски и аз ще пътувам по същия маршрут но на 19-ти
На отиваме мисля да мина по този маршрут:
На връщане обаче ще мина през Шипка защото съм обещал на жената да я заведа на Етъра и ще съчетаем полезното с приятното. Като цяло който и маршрут да избереш разстоянието е приблизително еднакво с разлика от около 10-на км. През Беклемето са малко повечко.
Не забравяйте, че Прохода на Републиката е затворен!
На отиваме мисля да мина по този маршрут:
Плевен - Бяла (Рс) - тръгваш за Попово - Копривец - Лом Черковна - малко след това хващаш надясно отбивка за В. Търново - на около километър след това тръгваш наляво за Николаево и Стражица - излизаш на пътя София - Варна малко преди Кесарево (на главния път завиваш наляво) - Антоново - Омуртаг - завиваш надясно за Котел и Петолъчката - там на едно особено кръстовище с кръгово си направо и наляво (за Бургас)
На връщане обаче ще мина през Шипка защото съм обещал на жената да я заведа на Етъра и ще съчетаем полезното с приятното. Като цяло който и маршрут да избереш разстоянието е приблизително еднакво с разлика от около 10-на км. През Беклемето са малко повечко.
Не забравяйте, че Прохода на Републиката е затворен!
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Пропуснах да предупредя, че в участъка между с. Николаево и гр. Стражица има един участък, през който не е препоръчително да се кара на пета - има малко дупки. Но за сметка на това почти няма движение. После има няколко завоя, които излизат неочаквано. Но ако се внимава, няма проблеми. Ако искаш да избегнеш дупките, продължавай през Попово и Търговище, оттам до Омуртаг. Малко се удължава пътя, но поне до Търговище е идеален (после пак е горе-долу добре). Който реши да минава през Търговище, да не пропусне да се обади !
Svetlix, за да отидеш до Етъра не е нужно да минаваш през Шипка (поне аз не ти препоръчвам), но както решиш де.
Svetlix, за да отидеш до Етъра не е нужно да минаваш през Шипка (поне аз не ти препоръчвам), но както решиш де.