Заглавиетоооооо... mod edit: zmej
stoqn_g60 написа:там е работата 4е треа с градскияveritas написа:Излизаш на Цариградско ,от там завиваш на дясно към Младост и караш докато самия пЪт прави десен завой.Продължаваш по него след около километър ще си на Бизнес парка той ти остава от ляво![]()
![]()
Дано да си ме разбрал
и от Плиска колко спирки са горе долу като бройм тая на хотелаkotse_botse написа:stoqn_g60 написа:там е работата 4е треа с градскияveritas написа:Излизаш на Цариградско ,от там завиваш на дясно към Младост и караш докато самия пЪт прави десен завой.Продължаваш по него след около километър ще си на Бизнес парка той ти остава от ляво![]()
![]()
Дано да си ме разбрал
Стигни до Плиска и от там с 76, 213, 214.
До Плиска не знам с какво...
kotse_botse написа:stoqn_g60 написа:там е работата 4е треа с градскияveritas написа:Излизаш на Цариградско ,от там завиваш на дясно към Младост и караш докато самия пЪт прави десен завой.Продължаваш по него след около километър ще си на Бизнес парка той ти остава от ляво![]()
![]()
Дано да си ме разбрал
Ше питаш шофераstoqn_g60 написа:и от Плиска колко спирки са горе долу като бройм тая на хотелаkotse_botse написа:stoqn_g60 написа:там е работата 4е треа с градскияveritas написа:Излизаш на Цариградско ,от там завиваш на дясно към Младост и караш докато самия пЪт прави десен завой.Продължаваш по него след около километър ще си на Бизнес парка той ти остава от ляво![]()
![]()
Дано да си ме разбрал
stoqn_g60 написа:и от Плиска колко спирки са горе долу като бройм тая на хотелаkotse_botse написа:stoqn_g60 написа:там е работата 4е треа с градскияveritas написа:Излизаш на Цариградско ,от там завиваш на дясно към Младост и караш докато самия пЪт прави десен завой.Продължаваш по него след около километър ще си на Бизнес парка той ти остава от ляво![]()
![]()
Дано да си ме разбрал
stoqn_g60 написа:колеги бихте ли ми обяснили как от кв Подуене мога да стигна до Младост 4 Бизнез Центъра благодаря на отзовалите се![]()
![]()
connor cane написа:зависи къде в подуене се намираш.
по принцип най-пряко ти е през циганската махала - христо ботев; маршрут: бул.ботевградсо шосе, десен завой към ул. източна тангента, караш през мангалите, стигаш до летището, оттам бул.брюксел, само направо към бул. александър малинов и на светофара за младост 4 наляво, само газ и си там - има и табели като приближиш бизнес парка.
дано съм бил полезен.
da6o_amvr написа:Не се ориентирай по Плиска.Като се качиш на 76 слизаш на спирката след хипермаркет ХИТ(хипермаркета ще ти се падне отляво)Там ще видиш едно голямо бяло здание-това е Академията на МВР-а срещу него са представителството на Рено и Дачия(ще ги познаеш по огромните реклами) и самия Бизнес парк
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта